GettyImages 769733963 fcd2447383ca48aa998227af2f7789a8

Monet asiat voivat aiheuttaa sen, että iPhone Personal Hotspot lakkaa toimimasta. Annamme alla tietoja siitä, miksi Personal Hotspotilla saattaa olla ongelmia, ja jokaisesta ratkaisusta. Nämä ovat yleisimpiä syitä ja tapoja korjata iPhonen henkilökohtainen yhteyspiste, joka ei toimi.

Korjaa henkilökohtainen iPhone-hotspot

Jos iPhone Personal Hotspot ei toimi, noudata näitä ehdotuksia – tässä järjestyksessä – saadaksesi sen toimimaan uudelleen. Nämä ohjeet koskevat kaikkia iPhone-malleja, joissa on iOS 13 tai uudempi. Vanhemmissa iOS-versioissa perusideat ovat samat, mutta tarkat vaiheet voivat olla erilaisia.

 1. Poista käytöstä ja ota käyttöön Personal Hotspot. Joskus sinun on nollattava Personal Hotspot, jotta se toimii uudelleen. Tee se kytkemällä se päälle ja pois: Napauta asetukset > Henkilökohtainen hotspot > siirrä Salli muiden liittyä liukusäädin pois päältä/valkoiseksi ja sitten takaisin päälle/vihreäksi.

 2. Kytke mobiilidata päälle ja pois päältä. Personal Hotspotin ongelma saattaa liittyä iPhonesi yhteyteen matkapuhelindataverkkoihin. Jos puhelimellasi on ongelmia yhteyden muodostamisessa näihin verkkoihin, Personal Hotspot ei välttämättä myöskään toimi. Mobiilidatayhteytesi nollaaminen kytkemällä se päälle ja pois: Napauta asetukset > mobiili > siirrä Mobiilidata liukusäädin pois päältä/valkoiseksi ja takaisin päälle/vihreäksi.

 3. Korjaa Personal Hotspot käynnistämällä iPhone uudelleen. Olisit hämmästynyt siitä, kuinka usein yksinkertainen iPhonen uudelleenkäynnistys korjaa kaikenlaiset ongelmat. Katso ohjeet minkä tahansa iPhonen uudelleenkäynnistämiseen ensimmäisestä sukupolvesta uusimpaan malliin yllä olevasta linkistä.

 4. Päivitä iOS. Jokainen uusi iOS-versio – iPhonessa toimiva käyttöjärjestelmä – sisältää virheenkorjauksia. iPhonesi Personal Hotspot ei välttämättä toimi iOS-päivityksen korjaaman virheen vuoksi. Asenna iOS:n uusin versio nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelmasi.

 5. Ota käyttöön Maksimoi yhteensopivuus iPhone 12 -sarjassa. IPhone 12 -sarjan puhelimissa on useita erilaisia ​​verkko-ominaisuuksia ja vaihtoehtoja kuin aikaisemmissa laitteissa, mukaan lukien 5G. Nämä vaihtoehdot voivat joskus aiheuttaa ongelmia vanhemmille malleille, jotka yhdistävät niihin. Ratkaise tämä menemällä osoitteeseen asetukset > Henkilökohtainen hotspot > siirrä Maksimoi yhteensopivuus liukusäädin päälle/vihreäksi.

 6. Päivitä operaattorin asetukset korjataksesi Personal Hotspot. Jokaisessa iPhonessa on piilotetut operaattoriasetukset. Nämä asetukset auttavat iPhonea toimimaan puhelinyhtiösi kanssa. Operaattorit julkaisevat päivityksiä ajoittain, mutta eivät niin usein kuin iOS-päivitykset. Jos Personal Hotspot ei toimi, tarkista saatavilla olevat operaattorin asetuspäivitykset ja asenna ne.

 7. Varmista, että puhelinsopimuksessasi on henkilökohtainen yhteyspiste. Oletko äskettäin vaihtanut puhelinliittymää tai puhelinyhtiötä? Personal Hotspot ei välttämättä toimi, koska suunnitelmasi ei sisällä sitä. Useimpien puhelinyhtiöiden datasuunnitelmat sisältävät nykyään Personal Hotspotin, mutta jotkut eivät. Voit myös poistaa ominaisuuden. Joten ennen kuin teet mitään muuta, kirjaudu puhelinyhtiötilillesi ja varmista, että suunnitelmasi sisältää Personal Hotspotin. Jos ei, lisää se.

 8. Palauta verkkoasetukset. iPhone tallentaa verkkoasetukset, jotka auttavat määrittämään, kuinka muodostat yhteyden Wi-Fi-, mobiili-Internet-, Bluetooth- ja muihin verkkoihin. Jos verkkoasetuksissa on ongelma, Personal Hotspot saattaa lakata toimimasta. Korjaa ongelma nollaamalla verkkoasetukset. Tämän jälkeen sinun on paritettava Bluetooth-laitteet uudelleen ja syötettävä Wi-Fi-salasanat uudelleen.

 9. Varmista, että puhelinyhtiötilisi kanssa ei ole ongelmia. Personal Hotspot ei toimi, voi johtua puhelinyhtiön tilissä olevasta ongelmasta (kuten erääntyneestä laskusta tai yrityksen virheestä). Jos mikään muu luettelosta ei ole tähän mennessä auttanut, tarkista online-puhelinyhtiösi tili tai soita puhelinyhtiöön nähdäksesi, voivatko he auttaa.

 10. Palauta iPhone DFU-tilassa. Jos olet päässyt näin pitkälle ilman henkilökohtaista hotspot-ratkaisua, joka ei toimi, on aika tehdä rajumpia toimia. Yksi on palauttaa iPhone käyttämällä DFU-tilaa. DFU- eli Disk Firmware Update -tila saa iPhonen käynnistymään, mutta ei käynnistä iOS:ää. Siksi voit korjata iOS:n alemmalla tasolla, mikä voi joskus ratkaista erittäin hankalia ongelmia. Aloita varmuuskopioimalla iPhonesi, jotta et menetä tietoja. Aseta sitten iPhone DFU-tilaan ja palauta se nähdäksesi, korjaako uusi aloitus ongelman.

Tietenkin nämä vinkit toimivat vain, jos henkilökohtainen yhteyspisteesi on näkyvissä. Joissakin tapauksissa vaihtoehto voi kadota iPhonesta kokonaan. Voimme myös näyttää, kuinka voit korjata puuttuvan henkilökohtaisen yhteyspisteen.

Mitä tehdä, jos Personal Hotspot ei vieläkään toimi?

Jos Personal Hotspot ei vieläkään toimi tässä vaiheessa, on aika kutsua asiantuntijoita. Voit ottaa yhteyttä Appleen puhelimitse saadaksesi teknistä tukea tai varata ajan henkilökohtaiseen tukeen paikallisessa Apple Storessa. Jos joku voi auttaa näin itsepäisessä ongelmassa, se on Apple.

FAQ

 • Kuinka teen iPhone-hotspotistani nopeamman?

  Ota Maksimoi yhteensopivuus käyttöön ja siirrä muut laitteesi lähemmäs iPhoneasi. Päivitä iPhonesi iOS:n uusimpaan versioon tarvittaessa.

 • Kuinka tarkistan hotspotin käytön iPhonessa?

  Voit tarkistaa iPhonen hotspotin tiedonsiirron siirtymällä osoitteeseen asetukset > Henkilökohtainen hotspot. Napauta yhdistettyä laitetta nähdäksesi kuinka paljon dataa se on käyttänyt.

 • Kuinka vaihdan hotspotin nimen iPhonessani?

  Jos haluat nimetä hotspotin uudelleen, sinun on nimettävä iPhonesi uudelleen. Mene asetukset > Kenraali > Noin > Nimi. Napauta X nykyisen nimen viereen ja kirjoita sitten uusi.

 • Kuinka vaihdan iPhonen hotspot-salasanani?

  Voit vaihtaa iPhonen hotspot-salasanan osoitteessa asetukset > Henkilökohtainen hotspot > Wi-Fi-salasana ja napauta X poistaaksesi nykyisen salasanan. Kirjoita uusi salasana ja napauta Tehty.

Por Markus