GettyImages 1213407647 7c45e9893e004a73b540c62726e36f81

Mitä tietää

 • Käynnistä uudelleen: Pidä sivupainiketta painettuna > . painetaan Vedä sammuttaaksesi tulee näkyviin > liu’uta liukusäädintä oikealle. Paina ja pidä sivupainiketta painettuna kytkeäksesi sen takaisin päälle.
 • Pakota uudelleenkäynnistys: Paina/vapauta Ääni kovemmalle painiketta > paina/vapauta Vähennä äänenvoimakkuutta > pidä sivupainiketta painettuna > vapauta, kun logo tulee näkyviin.
 • iPhone 8:n uudelleenkäynnistäminen voi korjata jäätyneen iPhonen tai monenlaisia ​​väliaikaisia ​​virheitä. Et menetä tietoja, kun käynnistät uudelleen.

Tässä artikkelissa selitetään kaksi tapaa käynnistää iPhone 8 uudelleen, mitä se tekee ja paljon muuta.

Kuinka käynnistän iPhone 8:n uudelleen?

Jos iPhone 8 tai iPhone 8 Plus jäätyy, käyttäytyy oudosti tai kohtaat tilapäisiä ongelmia, iPhone 8:n uudelleenkäynnistäminen voi auttaa. iPhone 8:n tai 8 Plus:n uudelleenkäynnistys, joka tunnetaan nimellä «pehmeä nollaus», on hyvin yksinkertaista. Voit periaatteessa käynnistää uudelleen aina, kun iPhonesi jumiutuu, käyttäytyy oudosti, ominaisuus ei toimi odotetulla tavalla tai sovellus kaatuu. Jos sinun on käynnistettävä uudelleen, toimi seuraavasti:

 1. Pidä iPhone 8:n oikeassa reunassa olevaa sivupainiketta painettuna, kunnes Vedä sammuttaaksesi liukusäädin tulee näkyviin.

 2. Siirrä liukusäädintä vasemmalta oikealle.

 3. Odota 15-30 sekuntia, kun iPhone 8 sammuu.

 4. Kun iPhone on sammutettu, käynnistä iPhone 8 uudelleen pitämällä sivupainiketta painettuna.

 5. Kun Apple-logo tulee näkyviin, vapauta sivupainike ja anna iPhonen käynnistyä uudelleen.

Mitä pehmeä nollaus iPhone 8:ssa tekee?

Kun teet pehmeän nollauksen, joka tunnetaan myös nimellä «uudelleenkäynnistys» tai «uudelleenkäynnistys», iPhone 8 tai 8 Plus, tyhjennät iPhonen aktiivisen muistin. Tämä ei ole muisti, jota käytetään kuvien, sovellusten, musiikin ja muiden tietojen tallentamiseen. Sen sijaan toimivat muistisovellukset ja iOS. Se on myös muisti, jossa voi esiintyä tilapäisiä ongelmia. Kun nollaat iPhone 8:n pehmeästi, tyhjennä aktiivinen muisti ja anna puhelimen käynnistyä uudelleen muisti tyhjennettynä. Jos aktiivisessa muistissa on ilmennyt ongelmia, ne yleensä ratkaistaan ​​tyhjentämällä se. Nollaus ei kuitenkaan poista pysyvässä tallennustilassa olevia tietoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia tärkeiden asioiden menettämisestä.

Miksi iPhone 8 ei käynnisty uudelleen?

Joissakin tapauksissa iPhone 8:ssa tai 8 Plussassa voi olla vakavampi ongelma, joka estää sitä käynnistymästä uudelleen. Tiedät, että sinulla on tämä ongelma, jos et pysty noudattamaan artikkelissa aiemmin mainittuja iPhonen uudelleenkäynnistysvaiheita. Tämä voi tapahtua useista syistä, mutta useimmiten ongelma johtuu käyttöjärjestelmästäsi tai iPhonesi laitteistosta. Vaikka näin tapahtuisi, voit silti käynnistää uudelleen. Sinun tarvitsee vain käyttää toista prosessia, jota kutsutaan «pakota uudelleenkäynnistys» tai «hard reset». Tämä ei myöskään poista tietojasi ja voi auttaa ratkaisemaan vaikeamman ongelman. Noudata näitä ohjeita iPhone 8:n tehdasasetusten palauttamiseksi:

 1. Paina lyhyesti Ääni kovemmalle nuppi

 2. Paina lyhyesti Vähennä äänenvoimakkuutta nuppi.

 3. Pidä sivupainiketta painettuna.

 4. iPhone 8:n näyttö muuttuu mustaksi. Kun Apple-logo tulee näkyviin, vapauta sivupainike ja anna puhelimen käynnistyä uudelleen.

Edelleen samat ongelmat uudelleenkäynnistyksen jälkeen? Meillä on vielä enemmän vianetsintäehdotuksia yleisten iPhone 8 -ongelmien korjaamiseksi.

FAQ

 • Kuinka käynnistän iPhone XR:n uudelleen?

  Käynnistä iPhone XR, X, XS, 11 tai 12 uudelleen painamalla ja vapauttamalla se nopeasti Ääni kovemmalle -painiketta ja pidä sitten Sivu nuppi. Anna … Anna mennä Sivu -painiketta, kun Apple-logo tulee näkyviin.

 • Voinko käynnistää iPhoneni uudelleen iTunesin avulla?

  Kyllä, voit käyttää iTunesia iPhonen uudelleenkäynnistykseen, jos kohtaat ongelman, että iPhone käynnistyy mutta jäätyy käynnistyksen aikana. Yhdistä ensin iPhone tietokoneeseen. Jos käytät macOS Catalinaa tai uudempaa, avaa Finder. Jos käytät Mojavea tai aiempaa tai tietokonetta, avaa iTunes. Siirry palautustilaan iPhonessa. Kun näet vaihtoehdon päivittää tai palauttaa, valitse Päivittää. Päivitys säilyttää asetuksesi ja sisältösi ja saattaa ratkaista käynnistysongelmasi. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä Applen tukeen.

 • Kuinka laitan iPhone 8:n palautustilaan?

  Saat iPhone 8:n palautustilaan, joka on viimeinen vianetsintäratkaisu, kun olet yrittänyt korjata iPhonea, joka ei käynnisty, avaa Finder (jos käytät macOS Catalinaa tai uudempaa) tai iTunes . Liitä iPhone tietokoneeseen. Paina iPhone 8:ssa ja vapauta se nopeasti Ääni kovemmalle -painiketta ja sitten Vähennä äänenvoimakkuutta nuppi. Paina sitten ja pidä painettuna Sivu kunnes Recovery Mode -näyttö tulee näkyviin.

Por Markus