samsung unveils new products at its annual unpacked event 1200186175 0a17180ae84e47f488f43d3afbb7daa6

Seuraava Samsung Unpacked järjestetään todennäköisesti helmikuun ensimmäisellä viikolla (2023). Viimeinen tapahtuma pidettiin 10. elokuuta 2022.

Samsung Unpacked Online -suoratoisto

Samsung Unpacked streamit Samsungin online-uutishuoneesta, josta saat päivityksiä tapahtumasta. Se on saatavilla myös Samsungin YouTubessa, Facebookissa ja Twitterissä. Tapahtuma on ilmainen; et tarvitse tilausta nähdäksesi sen. Hae hashtagilla #samsungunpacked löytääksesi streamin sosiaalisessa mediassa. Voit suoratoistaa Samsung Unpacked -sovellusta tietokoneellasi, älypuhelimellasi, tabletillasi ja älytelevisiossasi selaimen, Facebook-, Twitter- tai YouTube-sovellusten avulla. Samsung Unpacked tapahtuu muutaman kerran vuodessa. Yhtiö esittelee Galaxy-älypuhelimia, kuulokkeita, tabletteja ja älykelloja. Äskettäin Samsung on esitellyt taitettavat älypuhelimet.

Aiemmat Samsung Galaxy Unpacked -tapahtumat

Samsung järjesti Unpacked-tapahtumia helmi-, maalis- ja elokuussa 2022; Viimeksi se esitteli puhelimet Z Flip 4 ja Z Fold 4, Galaxy Watch 5 ja Galaxy Buds Pro 2. Yhtiö esitteli Samsung Galaxy S22:n ja S22 Plus:n helmikuussa ja Samsung Galaxy A53:n ja Samsung Galaxy A33:n maaliskuussa. Siinä oli viisi Unpacked-tapahtumaa vuonna 2021. Ensimmäinen oli tammikuussa, jolloin viralliset Galaxy S21 -älypuhelin ja Galaxy Buds Pro julkistettiin. Tämän jälkeen julkaistiin uudet Galaxy A -älypuhelimet, peliin keskittyvä Galaxy Book Odyssey, Galaxy Watch 4 -sarja, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 ja Galaxy Buds 2.

Por Markus