unnamed13 fed5df57804649c6b4bf472f34660067

Twitchin itsensä julistama «älykäs meedio», Antphrodite, johdattaa yleisön julkkisten pakkomielle psyykkiseen matkaan kohteeseen, joka yhdistää täydellisesti korkean leirin ja sydämellisen vilpittömyyden. Antphrodite on hänen nimensä Anthony ja kreikkalainen rakkauden ja nautinnon jumalatar. Hän on henkinen parantajasi, joka on koristeltu vaaleanpunaisessa huoneessa, joka on täynnä sumeaa sisustusta ja eloisaa estetiikkaa tarkoituksenaan tuoda hieman väriä pimeään maailmaan.

«Tajusin, että olin aina se, joka erottui joukosta… ja vasta ikääntyessäni tajusin, että tämä on voima digitaalisessa tilassa tai viihdetilassa», hän sanoi puhelinhaastattelussa Lifewirelle.. «Se on lamppu, jonka voi sytyttää tai sammuttaa, mutta omani oli aina päällä, etkä voi oppia sitä. Kun tajusin, että se oli suurin vahvuuteni, se muutti elämäni lopullisesti.» Anthony, joka kysyi Lifewirelta olla käyttämättä hänen sukunimeään nimettömänä on innovaatioiden lopullinen menestystarina. Antphrodite-brändi on toteutunut ilmentymä menestyneestä YouTube-kanavasta, jossa striimaaja sukeltaa vaikuttaja- ja popkulttuuridraamaan paranormaalilla kierteellä, Twitch-kanavaansa, josta kaikki alkoi.

Nopeita faktoja

  • Nimi: Anthony
  • Kätevä: Austin, Texas
  • Satunnainen ilo: Pioneeri! Hänen tarot-lukuvirransa loivat markkinaraon muille amatööri- ja ammattihengellisille ja lukijoille, joilla he voivat siirtyä ja vakiinnuttaa asemansa alustalla, mikä toi kokonaan uuden yleisön ensisijaisesti pelaamiseen liittyvälle suoratoistoalustalle.
  • Lainaus/motto: «Olen selviytyjä, en uhri.»

Hei hei hei!

Hänen varhaista elämäänsä varjosti trauma, joka aiheutui hänen identiteetistään, kun hän kasvoi pienenä homopoikana Queensissa, New Yorkissa. Hän kertoo useista epämiellyttävistä kokemuksista omituisena poikana, joka yritti navigoida murrosiän maailmassa samalla, kun hän oli hänen kohteensa. Tällainen homofobinen hyväksikäyttö, streamer sanoi, oli yritys sammuttaa hänen kipinänsä, mutta hänen valonsa ei koskaan vilkannut. Sen sijaan se johti hänet itsetutkiskelun polulle ja lopulta johonkin, joka muuttaisi hänen elämänsä ikuisesti ja johtaisi hänet itserakkauden tielle. «Olen päässyt asioihin, jotka perustuvat itsensä löytämiseen, kuten astrologiaan, paranormaaliin asioihin ja kaikkeen, mitä voin tehdä ymmärtääkseni, miksi ihmiset eivät pitäneet minusta», hän sanoi. «Ymmärsin, että sitä pitää juhlia ja erilaisuus antaa voimaa. Joskus kun loistat todella kirkkaasti, se saa asiat ympärilläsi lamaantumaan ja virtaamaan… kyse oli siitä, että selvitetään, kuinka mennä vastaan ​​virtaa voisi mennä sisään sen sijaan, että menisi mukaan. Hänen isänsä taisteli haimasyöpää vastaan, kun Anthony oli noin parikymppinen ja hän vietti suurimman osan ajastaan ​​auttamalla äitiään huolehtimaan isästään. Internet-kulttuurista tuli hänelle pakopaikka: tapa päästä eroon vanhemman menettämisen todellisuudesta. Vuosi isänsä kuoleman jälkeen hän kertoo käynnistäneensä suoran lähetyksen ilman suunnitelmaa.

Anthony - Antphrodite - Twitch-virrassa.

«Yritin miettiä seuraavaa askeltani, koska halusin vaikuttaa erittäin myönteisesti. Isäni kuolema on antanut minulle voimaa ja antanut minulle mahdollisuuden vapauttaa paljon vihaa ja parantaa traumaattisen menneisyyteni haavat, ja itseni parantuessa halusi parantaa muita ihmisiä nauramalla ja viihdyttämällä», hän sanoi. Välittömästi 10 ihmistä liittyi hänen streamiinsa ja kolmen tunnin kuluttua hän oli antanut ihmisille tarot-korttien lukemia koko ajan sen jälkeen, kun tuijottava katsoja huomasi hänen kannen kehyksessä olevalla hyllyllä. Neljä vuotta myöhemmin se on edelleen keskeinen teema, jolle hänen brändinsä on rakennettu.

Kuten päiväkirjaani

Antphrodite-brändi on itsessään anteeksiantamattoman outo ja aito, mutta se on luotu tarkoituksella ja kestää Anthonyn tahdon voiman olla valomajakka muille tarot-lukijoita ja LGBTQ+ -yhteisön jäsenille. Homo ja selvänäkijä tilassa, jota hallitsevat pelikulttuurin pahimmat puolet, hän kesti paljon häirintää noustessaan Twitchiin, mutta mikään niistä ei estänyt häntä tekemästä tehtäväänsä. Hän tunsi olevansa pakko jakaa lahjansa pyrkiäkseen levittämään positiivisuutta verkossa. Keskimääräinen Antphroidte-virta on sekoitus syviä sukelluksia ja Internet-kulttuurireaktioita, joita täydentää tarot-kortti tietystä, usein dramaattisesta tilanteesta. Anthony nauttii myös yhteydenpidosta katsojiin samalla kun hän kommunikoi iloisesti chatin kautta. Tajusin, että olin aina se, joka erottui joukosta… ja vasta ikääntyessäni tajusin, että tämä on voima digitaalisessa tilassa… Antphroditen yleisöstä noin 94 % on naisia. Se yhdessä yhteisönsä kanssa erottuu joukosta miesten hallitsemalla alustalla. Hänen uraauurtava sisältönsä ansaitsi hänelle halutun Twich Ambassador -palkinnon vuonna 2019. Anthony ei pelkää maalata kaikilla värikynälaatikon väreillä ja haluaa muiden tekevän samoin. Vaikka hän vastustaa jyrkästi roolimallin leimaa, hän sanoo voivansa toimia inspiraationa nuorille LGBTQ+-ihmisille, jotka hänen tavoin ovat saattaneet tuntea itsensä eksyksiksi. «Ole oma itsesi, sillä asioista, joita vihaat, joku kunnioittaa sinua jonain päivänä», hän sanoi. «Kaikki mitä rakastat, rakastat syystä ja sinun on tarkoitus tehdä se. Aika.»

Por Markus