galaxywatchcantanswercalls 4099d94d72d0406aaf4020edf06872e3

Yksi Samsung Galaxy Watchien pääominaisuuksista on, että voit vastata puheluihin nostamatta puhelinta. Jos et voi vastata puheluihin Samsung Galaxy Watchilla, voi olla yhteysongelma, kelloa ei ehkä ole määritetty oikein tai sinun on ehkä lisättävä se matkapuhelinliittymään.

Syitä, miksi et voi vastata puheluihin Galaxy Watchilla

Jos et voi vastata puheluihin Samsung Galaxy Watchilla, on useita mahdollisia syitä. Yleisimmät ongelmat ovat yhteys- ja määritysongelmat, jotka voit yleensä korjata itse. Tässä ovat yleisimmät syyt, miksi et voi vastata puheluihin Galaxy Watchilla:

 • Bluetooth-yhteysongelmat: Bluetooth on otettava käyttöön puhelimessasi ja kellon on oltava riittävän lähellä puhelinta muodostaakseen yhteyden.
 • Hiljaiset asetukset: Jos olet ottanut käyttöön Älä häiritse -tilan, Hyvää yötä -tilan, Teatteri-tilan tai minkä tahansa muun äänettömän tilan, et voi vastaanottaa puheluita.
 • Ilmoitusasetukset: Lisäksi olet saattanut poistaa ilmoitusasetukset käytöstä. Jos ilmoitukset saapuvista puheluista on poistettu käytöstä, kello ei ilmoita sinulle, kun saat puhelun.
 • LTE-palvelu: Jos yrität käyttää kelloa ilman puhelinta, kellon on tuettava LTE:tä ja sinun on aktivoitava se matkapuhelinoperaattoriltasi.

Kuinka korjata se, jos et voi vastata puheluihin Samsung Galaxy Watchilla

Jos et pysty vastaamaan puheluihin Samsung Galaxy Watchilla, suorita kukin seuraavista vianetsintävaiheista järjestyksessä.

 1. Tarkista Bluetooth-asetuksesi. Sinun on määritettävä Galaxy Watch ja yhdistettävä se puhelimeesi Bluetoothin kautta, ennen kuin voit käyttää sitä puheluihin vastaamiseen. Varmista, että Bluetooth on päällä puhelimessasi.

 2. Varmista, että kello on yhdistetty Bluetoothin kautta. Jos kellosi on yhdistetty puhelimeesi etäyhteyden kautta Wi-Fin kautta, et voi vastata puheluihin sillä. Puhelin ja kello on yhdistettävä Bluetoothin kautta, mikä tarkoittaa, että niiden on oltava lähellä toisiaan.

 3. Aseta puhelin ja katso tarkasti toisiaan. Tarkista, voitko vastata puheluihin, kun kello ja puhelin ovat lähellä toisiaan. Jos ne toimivat hyvin lähellä toisiaan, mutta eivät, kun siirryt pois puhelimestasi, alueella saattaa olla paljon radiohäiriöitä tai puhelimesi Bluetooth-radiossa saattaa olla ongelma.

 4. Tarkista puhelimesi Bluetooth-yhteys. Yritä käyttää puhelintasi muiden Bluetooth-laitteiden, kuten kuulokkeiden, kanssa ja eri paikoissa. Jos se toimii joillakin alueilla, mutta ei toisilla, sinulla on todennäköisesti häiriöitä. Jos puhelimesi Bluetooth-kantama on heikko kaikkialla, sinun on ehkä vaihdettava puhelin tai korjattava se.

 5. Sammuta kaikki äänettömät tilat. Varmista, että Älä häiritse, Hyvää yötä, Teatteri tai mikä tahansa muu äänetön tila on päällä. Älä häiritse -tila on asetettu puhelimeesi, ja Hyvää yötä, Nukkumaanmeno- ja Teatteritilat ovat kaikki käytettävissä kellosi asetusten lisäasetusosiossa. Jos jokin näistä tiloista on käytössä, poista se käytöstä ja tarkista, voitko vastata puheluihin.

 6. Ota ilmoitukset käyttöön. Olisit voinut määrittää kellosi ilmoitusasetukset estämään puheluilmoitukset. Napauta puhelimesi Samsung Wearable -sovelluksessa Kellon asetukset > ilmoituksia > Lisääja varmista, että Puhelin kytkin on päällä. Jos kytkin on pois päältä, et voi vastata puheluihin kellollasi.

 7. Varmista, että vesilukko ei ole käytössä. Jos laitoit vahingossa Water Lockin päälle, et voi vastata puheluihin kellollasi, ennen kuin sammutat sen. Voit poistaa vesilukon käytöstä pitämällä . painetaan Talo tai koti/voima -painiketta, kunnes se sammuu.

 8. Tarkista, onko puhelimessasi virheilmoitus. Jos käytät Galaxy Watchia iPhonen kanssa, puhelimesi näyttää virheilmoituksen, kun yrität soittaa kellosta ensimmäisen kerran. Jos näet tämän virheen, avaa välittömästi iPhonesi Bluetooth-asetukset ja näet toisen Galaxy Watchin käytettävissä olevissa laitteissa. Yhdistä siihen ja voit soittaa ja vastaanottaa puheluita.

 9. Tarkista, onko kellossasi LTE-palvelu, jos mahdollista. Jos sinulla on LTE-yhteensopiva Galaxy Watch, voit vastata puheluihin ilman puhelinta. Tämä vaihtoehto on kuitenkin käytettävissä vain, jos olet aktivoinut kellon matkapuhelinoperaattoriltasi. Jos et ole vielä tehnyt niin, ota yhteyttä operaattoriisi saadaksesi lisätietoja.

FAQ

 • Kuinka voin vastata puheluihin Samsung Galaxy Watchilla?

  Voit vastata puheluihin Samsung Galaxy Watchilla napauttamalla vihreää puhelinkuvaketta ja pyyhkäisemällä näytön keskelle. Jos haluat hylätä puhelun puhelun aikana, napauta punaista puhelinkuvaketta ja pyyhkäise vasemmalle.

 • Miksi Samsung Galaxy Watch Active ei voi vastata puheluihin?

  Vain Galaxy Watches, joissa on sisäänrakennetut kaiuttimet ja mikrofonit, kuten Galaxy Watch Active2 ja Galaxy Watch4, voivat vastata puheluihin. Jos sinulla on ensimmäisen sukupolven Galaxy Watch Active, voit silti napauttaa katsellaksesi ja hyväksyäksesi puheluita kellossasi. Kaikki vastatut puhelut siirretään yhdistettyyn älypuhelimeesi.

Por Markus