FitbitAria2header 5ae7d579c5542e003912a2ed

Fitbit Aria ja Fitbit Aria 2 ovat henkilökohtaisia ​​vaakoja, jotka liität tietokoneeseen tai älypuhelimeen painosi seuraamiseksi. Fitbit Arian alkuasennuksen jälkeen sinun ei tarvitse kirjautua sisään tai ulos vaihtaaksesi tiliä.

Mikä on Fitbit Aria?

Fitbit Aria -mallit ovat Wi-Fi-yhteensopivia älyvaakoja, jotka voivat havaita käyttäjän painon, painoindeksin (BMI) ja vähärasvaisen painon tai kehon rasvaprosentin. Jokainen asteikko näyttää tiedot näytöllä ennen tietojen lähettämistä Fitbit-palvelimille, missä ne synkronoidaan yhdistetyn Fitbit-käyttäjän tilille. Voit tarkastella näitä tietoja missä tahansa ilmaisissa Fitbit-sovelluksissa peruskaavioissa ja visualisoinneissa. Jopa kahdeksan ihmistä voi käyttää samaa Fitbit Aria -vaakaa. Älylaite tunnistaa automaattisesti, kuka sitä käyttää, vertaamalla heidän tietojaan vaa’alla seisovaan henkilöön.

Mitä tarvitset Fitbit Aria -vaa’an määrittämiseen

Ennen kuin voit määrittää Fitbit Aria -vaa’an, tarvitset seuraavat.

 • Wi-Fi-kotiverkkosi nimi ja salasana.
 • Vaihtoehto 1: Tabletti, älypuhelin tai tietokone, johon on asennettu ilmainen Fitbit-sovellus. Fitbit-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-tableteille ja -älypuhelimille, Windows 10 -tietokoneiden ja Windows 10 Mobile -puhelimien lisäksi.
 • Vaihtoehto 2: Windows- tai Mac-tietokone.

Määritä Fitbit Aria Fitbit-sovelluksella

Virallisen Fitbit-sovelluksen käyttäminen on nopein ja helpoin tapa määrittää Fitbit Aria 2 -älyvaaka. iOS-, Android- tai Windows 10 -laite on erittäin suositeltavaa. Ensimmäisen sukupolven Fitbit Arian ja Fitbit Aria 2:n asennusmenetelmät ovat lähes identtiset. Ainoa ero on Fitbit Aria 2:n omistajille annetut lisävaihtoehdot käyttäjäkuvakkeiden valitsemiseen.

 1. Käännä Fitbit Aria 2 älyvaaka ympäri ja vedä paperitarra ulos, jotta paristot voidaan liittää laitteeseen. Aria 2 käynnistyy automaattisesti. Jos omistat ensimmäisen sukupolven Fitbit Aria -vaa’an, sinun on myös poistettava yksi paristo laitteesta, odotettava 10 sekuntia ja asetettava se sitten takaisin asetustilaan.

 2. Aseta Fitbit Aria puu- tai laattalattialle.

 3. Avaa Fitbit-sovellus älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Jos et ole kirjautunut sisään, sinua kehotetaan tekemään niin. Saat myös mahdollisuuden luoda Fitbit-tilin, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Fitbit-sovellukset ovat melko yhdenmukaisia ​​kaikissa laitteissa, joten nämä ohjeet heijastavat asennusprosessia riippumatta siitä, mitä puhelinta, tablettia tai tietokonetta käytät.

 4. Varmista, että laitteesi Bluetooth on päällä.

 5. Napsauta jäsenkortilta näyttävää kuvaketta (vaakasuora suorakulmio, jossa on ympyrä ja kolme viivaa). Tämä vie sinut tilin ja laitteen asetussivulle.

 6. Valitse Määritä laite.

 7. Seuraavassa näytössä näkyy luettelo Fitbit-laitteista. Etsi luettelosta Aria-mallisi ja napsauta sitä. Jos et ole varma, mikä malli sinulla on, tarkista laitteen pohjasta. Ensimmäisen sukupolven Fitbit Ariassa on kuoppainen pohja, kun taas Aria 2 on sileä.

 8. Näet sitten laitteen yleiskuvan. Valitse Fitbit Aria 2:n (tai Aria) määrittäminen Hyppää kyytiin.

 9. Seuraava näyttö näyttää linkit käyttö- ja tietosuojakäytäntöihin. Voit vapaasti lukea ne ja valita sitten olen samaa mieltä.

 10. Sovellus etsii sitten automaattisesti Fitbit Ariaasi. Fitbit Aria -vaaka näyttää nelinumeroisen PIN-koodin, ja sovellus pyytää sinua syöttämään sen. Syötä koodi sovellukseen linkittääksesi tämä vaaka Fitbit-tiliisi.

 11. Kun älyvaaka on käsitellyt PIN-koodin, sovelluksesi aloittaa Wi-Fi-asennuksen, jotta Aria voi synkronoida tiedot Fitbit-palvelimien kanssa. Valitse Seuraava aloittaaksesi prosessin.

 12. Fitbit-sovellus näyttää luettelon käytettävissä olevista Wi-Fi-verkoista. Valitse omasi.

 13. Kirjoita WiFi-salasanasi ja valitse Kytkeä.

 14. Jos Fitbit Aria pystyi muodostamaan yhteyden Wi-Fi-verkkoosi, näytölle tulee valintamerkki ja sovelluksesi näyttää yhteyden vahvistavan viestin. Valitse sovelluksesta Seuraava Hyppää kyytiin.

 15. Tässä seuraavassa vaiheessa valitset kuvakkeen, jolla esittelet itsesi käyttäessäsi Fitbit Aria 2 -vaakaa. Tämä kuvake ilmestyy Aria 2:n näytölle aina, kun punnit itsesi varmistaaksesi, että tiedot synkronoidaan oikean Fitbit-tilin kanssa. Valitse haluamasi kuvake ja napsauta sitten Valitse. Tätä vaihetta ei näytetä ensimmäisen sukupolven Fitbit Arian omistajille.

 16. Fitbit-sovellus näyttää sitten vinkkejä Aria-asteikon käyttöön. Valitse Seuraava jatkaaksesi vinkeillä.

 17. Fitbit-sovellus kehottaa sinua lopulta suorittamaan koepunnituksen. Riisu kengät ja sukat ja astu Ariaan. Valitse Seuraava sovelluksen sisällä.

 18. Näet sitten joitain Fitbit Aria -vinkkejä. Valitse Seuraava käydäksesi nämä näytöt läpi ja suorittaaksesi asennusprosessin loppuun.

Testipunnituksen aikana tai ensimmäisen punnituskerran aikana Fitbit Aria 2:n asennuksen jälkeen näytöllä voi näkyä valitsemasi kuvake, rasti ja valintamerkki sen vahvistamiseksi, että oikea henkilö oli vaakalla ennen tietojen synkronointia. Fitbit-tililleen. Jos näin tapahtuu, astu pois vaa’alta ja napauta sitten oikeaa puolta toisella jalalla. Jos risti näkyy vasemmalla ja valintamerkki oikealla, valitse oikealta vahvistaaksesi, että oikea kuvake on ilmestynyt. Valitse vasemmalle ilmoittaaksesi Aria 2:lle, että se on havainnut väärän tilin.

Määritä Fitbit Aria Macilla tai PC:llä

Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai tablettia, on valinnainen asennustapa, joka käyttää ohjelmaa, jonka voit ladata viralliselta Fitbit-sivustolta. Jos sinulla on Windows 10 -tietokone, on erittäin suositeltavaa ladata Fitbit-sovellus ja noudattaa yllä olevia ohjeita, koska tämä menetelmä on paljon luotettavampi.

Fitbit Aria 2 älyvaaka

 1. Avaa suosikki Internet-selaimesi Macissa tai PC:ssä ja siirry osoitteeseen https://www.fitbit.com/setup/aria

 2. Lataa tietokoneellesi sopiva ohjelma ja avaa se.

 3. Valitse Aloittaa.

 4. Kirjaudu sisään Fitbit-tilillesi tai luo uusi antamalla sähköpostiosoitteesi ja yksilöllinen salasana. Kun luot uuden tilin, sinua pyydetään antamaan sukupuolesi, pituutesi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

 5. Ohjelma pyytää sinua nimeämään Aria-asteikon. Voit kutsua sitä miksi haluat. Kirjoita sille nimesi ja valitse Seuraava.

 6. Aseta sitten vaaka paikalleen Asetustila. Voit tehdä tämän poistamalla paperiliuskan, joka on Fitbit Arian paristokotelon kannessa. Arian näyttö kertoo, että se on asetustilassa, jos se on tehty oikein. Jos tämä ei auta, irrota vähintään yksi akku laitteesta, odota 10 sekuntia ja aseta se sitten takaisin paikalleen.

 7. Kirjoita ohjelmaan Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana. Tietokoneesi lähettää nämä tiedot Arialle, joka muodostaa yhteyden Fitbit-palvelimiin asennuksen viimeistelemiseksi. Tämä voi kestää kaksi minuuttia.

 8. Jos onnistut, hymiökuvake ilmestyy Arian näytölle ja tietokoneesi ohjelma lähettää valmistumisviestin.

Miten Fitbit Aria ja Fitbit Aria 2 eroavat toisistaan?

Molemmat Fitbit Aria -älyvaa’at pystyvät tunnistamaan painon, BMI:n ja vähärasvaisen painon ja synkronoida ne Fitbit-tilien kanssa. Fitbit Aria 2:ssa on kuitenkin useita parannuksia alkuperäiseen verrattuna. Näin Fitbit Aria 2 eroaa.

 • Fitbit Aria 2 on parantanut mittaustensa tarkkuutta.
 • Fyysinen muotoilu on hieman erilainen, suuremmalla näytöllä.
 • Parempi Wi-Fi-verkkoyhteensopivuus, jonka avulla se voi havaita ja muodostaa yhteyden useammantyyppisiin Wi-Fi-signaaleihin.
 • Fitbit Aria 2:ssa on Bluetooth-toiminto, jonka avulla se voidaan synkronoida Bluetooth-laitteeseen, kuten älypuhelimeen tai tablettiin, asennetun Fitbit-sovelluksen kanssa.
 • Aria 2:n painoraja on nostettu 400 paunaan. Alkuperäinen Aria oli rajoitettu alle 350 paunaa painaviin käyttäjiin.
 • Fitbit Aria 2:n näytöllä näkyy animoituja terveisiä ja kuvakkeita jokaiselle käyttäjälle.

Por Markus