ScreenShot2021 02 16at10.57.40AM 800b0250dce34954be14a81444e6015b

Elämänsä synkän ajanjakson jälkeen Kevin Dedner otti asiat omiin käsiinsä, kun hän tunsi tarvetta ottaa mielenterveys hallintaansa.

Tammikuussa 2018 Dedner lanseerasi Hurdlen, digitaalisen mielenterveysalustan, joka keskittyy mielenterveyspalvelujen ja itsehoitotuen tarjoamiseen värikkäille ihmisille. Dedner sitoutui täysin yritykseen kesäkuussa 2018 tavoitteenaan parantaa mustien ihmisten saatavuutta digitaalisiin mielenterveyspalveluihin. Tämä tehtävä tuli Dednerille entistä ilmeisemmäksi, kun terveyskriisi iski viime vuonna ja sitä seurasi George Floydin kuoleman jälkeiset levottomuudet. «Keskitymme nimenomaan mustiin ihmisiin, ja mustat ihmiset kärsivät pandemiasta eniten», Dedner sanoi. elinehto puhelinhaastattelussa. «Näemme, että palveluillemme on markkinoilla selkeä kysyntä, joten tänä vuonna on kyse siitä, kuinka voimme viedä liiketoimintaa eteenpäin ja kuinka nopeasti voimme tehdä sen.» Hurdlen mielenterveyspalvelupaketti on täynnä meditaatiooppaita, päivittäisiä motivaatioviestejä ja etäterapiaa koulutetuilta terapeuteilta, jotka ovat valmiita työskentelemään ihmisten kanssa, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita, haasteita ja kulttuuritausta. Siitä lähtien, kun yritys sulki ensimmäisen 5 miljoonan dollarin siemenkierronsa tammikuussa, yritys on rakentanut alustaansa, jotta se olisi käytettävissä all-in-one-verkko- ja mobiilisovelluksen kautta.

Nopeita faktoja Kevin Dedneristä

Nimi: Kevin DednerIkä: 44Lähettäjä: Little Rock, Arkansas Satunnainen ilo: Hän kirjoittaa kirjan, monia päiväkirjoja, lukee ja harrastaa ratsastusta. Keskeinen lainaus tai motto, jonka mukaan hän elää: «Rakasta kaikkia, luota muutamaan, älä vahingoita ketään.» Dedner on jakanut tämän tietyn lainauksen Facebookissa viimeisen vuosikymmenen ajan, joten se ponnahtaa hänen muistoihinsa muistuttamaan häntä siitä. «Se edustaa todella paljon elämääni, jopa sitä, kuinka yritän lähestyä työtäni», hän sanoo.

Mielenterveys on kärjessä

Dedner muutti Washington DC:hen vuonna 2011 kansanterveyden konsultointikäytännön kanssa. Tuolloin hänellä ei ollut aavistustakaan, että hän ryhtyisi työhön, jota hän nyt tekee tekniikan perustajana. «Kasvattamalla neuvontakäytäntöäni uuvutin itseäni henkisesti, mikä johti masennukseen», hän sanoi. Tämän pimeän ajanjakson jälkeen Dedner alkoi tutkia uraansa digitaalisessa terveydenhuollossa, mikä johti Hurdlen syntymiseen. Dedner perusti yrityksen kolme vuotta sitten nimellä Henry Health, jonka nimi on sittemmin vaihdettu Hurdleksi. Yrityksen liiketoimintamalli keskittyy alustan myyntiin suoraan työnantajille, ei kuluttajille, minkä Dedner toivoo auttavan Hurdlen mittakaavassa pitkällä aikavälillä. «Yksi liiketoiminnassamme tällä hetkellä on se, että opimme myös liiketoimintaa matkan varrella. Meillä voi olla muutamia puutteita, koska ymmärrämme, kuinka voimme skaalata tätä liiketoimintaa paljon nopeammin», Dedner sanoi. «Se oli hidas prosessi selvittää, kuinka rakentaa liiketoimintaa, mutta mielestäni meillä on nyt hyvä suunnitelma viedä liiketoimintaa eteenpäin.»

Kevin Dednerin muotokuva.

Yritys aloitti hoidon tarjoamisen vuonna 2019, mutta sen palveluiden kysyntä on kasvanut viime vuoden pandemian jälkeen, ja yhä useammat ihmiset ovat olleet avoimia etäterveyden konseptille. Hän sanoi, että mielenterveysongelmat, kuten hän on kokenut, ovat yleisiä mustien yhteisössä, ja hän haluaa poistaa terapiaan hakemisen leimautumisen. «Valitettavasti 50 prosenttia afroamerikkalaisista lopettaa hoidon aikaisin terveydenhuollon tarjoajan soveltuvuuden vuoksi», hän sanoi. «Jos yhtiömme lausunto on totta, muutamme sen.»

Kasvua ja keskittymistä

Kuten useimmat Black techin perustajat, Dednerillä on ollut vaikeuksia saada riskipääomaa. Siemenkierroksen sulkemisesta huolimatta hän miettii edelleen tapoja rahoittaa liiketoimintaansa pitkällä aikavälillä, ja hän toivoo, että sijoitusyhteisö käyttää enemmän aikaa vähemmistöjen perustajien puheenvuorojen ottamiseen. «Riskipääoman hankkimisessa on se, että se on uskomattoman vaikeaa», Dedner sanoi. «Mielestäni se on luonnostaan ​​epäreilua muita heikommassa asemassa olevia ihmisiä kohtaan.» Yritys, joka myös päätti pienen ystävien ja perheen yhteenvedon vuoden 2020 alussa, on kerännyt yhteensä lähes 6 miljoonaa dollaria. Uuden siemenrahoituksen myötä Dedner toivoo lisäävänsä useita avainpelaajia Hurdlen yhdeksän hengen joukkueeseen maaliskuun loppuun mennessä. Rakasta kaikkia, luota muutamaan, älä vahingoita ketään. Tänä vuonna hän keskittyi laajentamaan yritystä työnantajille muissa osavaltioissa, ottamaan yhteyttä useampaan terapeuttiin ja rakentamaan Hurdlen lippulaivaalustaa. Yhtiö toimii tällä hetkellä Washington DC:ssä; Maryland; ja Virginia, jonka suunnitelmissa on laajentua vähintään kolmelle uudelle markkina-alueelle. «Mielestäni mielenterveyden pitäisi olla enemmän palveluvalikoima, ja alustamme on suunniteltu tarjoamaan erilaisia ​​palveluita», hän sanoi. «Uskon, että meillä on visio siitä, miltä terveydenhuollon pitäisi näyttää tulevaisuudessa.»

Por Markus