Jabra BluetoothHeadsets Steel HeroSquare 1a02939d329e472f8a4e5cb522ba072c

Jabra terästä

Mitä me pidämme?

 • Erittäin kestävä
 • Sisältää varakorvakorut ja koukut
 • Hyvä melunvaimennus
 • Kaksi mikrofonia

Mistä emme pidä

 • Kaiutin on vähän iso
 • Ei värinsäätöä
 • Ei fyysisiä äänenvoimakkuuspainikkeita

Jabra Steel menestyy monilla aloilla, erityisesti kestävyydessä, mutta musiikin keskinkertainen äänenlaatu ja suuri kaiutinkoko tekevät siitä erinomaisen kuulokkeen hyvän kuulokkeen.

3.9

Jabra terästä

Jabra terästä

tässä artikkelissa

Ostimme Jabra Steelin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja arvioida sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Jabrasta on tullut tuttu nimi kuulokkeiden ja kuulokkeiden maailmassa. Yksi Jabran kuulokkeista, Jabra Steel tunnetaan lujasta kestävyydestään: se on pölyn, veden ja iskunkestävä kuulokemikrofoni, joka on tarkoitettu ulkoilijoille tai tien päällä oleville työntekijöille. Pakkauksen etupuolella on jopa rakennustyöntekijä. 100 dollarin vähittäismyyntihinnalla Jabra Steel ei ole missään nimessä markkinoiden kallein Bluetooth-kuuloke, mutta se ei myöskään ole aivan kohtuuhintainen, varsinkin kun ottaa huomioon, että voit ostaa muita hyvin arvioituja kuulokkeita alle 20 dollarilla. Joten, onko Jabra Steel keskihintaisen hintalappunsa arvoinen? Testasin sitä viikon saadakseni selville.

Jabra terästä

Muotoilu: hyvin rakennettu, mutta huomattavan suuri

Voit tuntea kestävyyden ja rakennuslaadun, kun pidät Jabra Steel -kuulokkeita kädessäsi. Päärunko on valmistettu mustasta kumimateriaalista, joka sulkee sisäosat kokonaan sisään. Kolme painiketta – virtapainike, puhepainike ja vastaus-/lopetuspainike – on upotettu ja suojattu kotelolla. USB-latausportti on myös peitetty portin kannella, ja siinä on kieleke, jonka avulla voit avata sen, kun sinun on ladattava Jabra Steeliä. Kuulokkeissa ei ole lainkaan fyysisiä äänenvoimakkuuspainikkeita. Jabran päärunko on suuremmalla puolella, ja sen pituus on noin kaksi ja puoli tuumaa ilman korvatyynyä. Korvatyynyn kanssa 10-gramman Jabra Steelin kello on noin 6 tuumaa korkea, 0,6 cm leveä ja 2,5 cm (1 tuumaa) paksuimmasta kohdastaan. Siinä on kaksi mikrofonia rungon takana, jotka voit jättää auki tai peittää toisella mukana toimitetusta tuulisukista. Koska Jabra Steel on suuri ja hieman paksu, se erottuu joukosta, kun käytät sitä. Kun joku katsoo suoraan sinuun, hän näkee Jabran selvästi, vaikkakin kirkkaankeltaiset korvahelmet ovat yllättäen tuskin näkyvissä, kun käytät kuulokkeita.

Mukavuus: säädettävät korvarenkaat ja koukut

Suuremmasta koosta huolimatta kuulokkeet tuntuivat mukavalta jopa pitkiä aikoja. Koska kaiutin on kuitenkin suuremmalla puolella, jotkut pienemmät korvat voivat tuntea, että laite ja jotkin lisälaitteet ovat liian suuria heidän korvilleen.

Jabra Steel erottuu joukosta, kun käytät sitä. Pakkaus sisältää kolme korvageelityynyä. Kaikki mukana tulevat korvageelit ovat väriltään kirkkaan keltaisia, mutta jokaisella geelillä on erilainen muotoilu – yksi on perusrakenne ja kahdessa muussa on jatkokoukut, jotka varmistavat, että ne pysyvät korvassa (toisessa korvageelissä on suorakärkinen jatke, ja toisessa on vasemmalle päin oleva jatke). Ergonomiset korvatyynyt ovat mukavat, mutta ne ovat myös melko suuria, joten kapealla korvakäytävällä voi tuntua, että korvatyynyt eivät istu kunnolla. Jabra Steel -paketti sisältää myös kaksi valinnaista korvakoukkua. Ne kietoutuvat korvan ulkopuolelle ja auttavat pitämään kuulokkeen paikoillaan. Jabran käyttö korvakoukun kanssa ei ole yhtä mukavaa, varsinkin jos käytät laseja. Vaikka korvakoukun sisäpinta on pehmeämpi, mikä edistää tietyn tason mukavuutta (viimeistely tuntuu melkein mokkanahalta), pidin Jabrasta ilman korvakoukkua.

Äänenlaatu: erinomaiset mikrofonit, keskinkertainen kaiutin

Puhelun laatu Jabrassa on riittävä, mutta kaiutin on hieman liian hiljainen täydellä äänenvoimakkuudellakin. Huomasin pyytäväni linjan toisessa päässä olevaa henkilöä toistamaan itseään muutaman kerran. Kuuluvia häiriöitä ei ole, se ei vain ole voimakkain kaiutin. Kuitenkin henkilö, jonka kanssa puhuin, ymmärsi minut selvästi Jabran kaksoismikrofonien kautta joka puhelussa. Jabran melunvaimennus oli parempi kuin odotin. Kaksi mikrofonia vaimentavat hyvin taustamelun, joten äänesi kuuluu selkeästi. Musiikki ei kuulosta parhaimmalta Jabrassa. Kuten puheluissa, ei säröä, mutta 11 mm:n kaiuttimen äänenvoimakkuus ei ole kovin kova. Ääni on selkeä ja kuulet melkoisen eron korkeiden, matalien ja keskiarvojen välillä. Ääni ei ole liian tinainen tai terävä, se ei vain ole tarpeeksi kova.

Jabra terästä

Ominaisuudet: Kunnollinen akku ja kumppanisovellus

Jabra latautuu melko nopeasti ja latautuu täyteen noin kahdessa tunnissa. Täysi akku kestää jopa kuusi tuntia puheaikaa tai jopa 10 täyttä päivää valmiusaikaa. Pystyin käyttämään Jabraa jatkuvasti viisi tuntia ennen kuin sitä tarvittiin ladata. Bluetoothin kantama oli vaikuttava (jopa 100 jalkaa puhelimestasi riippuen). Kun käytän Jabraa kotona, jätin puhelimeni tiskille, eikä Jabra koskaan menettänyt yhteyttä, kun vaelsin ympäri omaisuuttani. Varsinaisessa kuulokkeessa voit tarkistaa akun tilan napauttamalla vastaus/lopetuspainiketta, kun et ole puhelussa. Voit myös käyttää vastaus-/lopetusnäppäintä vastataksesi puheluihin, hylätäksesi puhelun, asettaaksesi soittajan pitoon, vaihtaaksesi soittajien välillä tai soittaaksesi uudelleen viimeiseen puheluun. Jabran äänipainike aktivoi puhelimesi ääniavustajan, oli se sitten Siri, Google Now tai Cortana. Puhelun aikana voit mykistää itsesi äänipainikkeella. Kuulokkeiden painikkeilla ohjattavissa olevien toimintojen lukumäärän vuoksi olin yllättynyt nähdessäni, että Jabrassa ei ollut fyysisiä äänenvoimakkuuden säätimiä.

Kaksi mikrofonia tekevät hyvää työtä taustamelun poistamisessa. Jabra Steel sisältää kumppanisovelluksen nimeltä Jabra Assist. Sovelluksessa on muutamia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta se on suurimmaksi osaksi melko yksinkertainen. Sovelluksessa voit rekisteröidä kuulokemikrofoni, katsoa käyttöohjetta ja arvioida laitetta. Voit myös ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä ominaisuuksia, kuten viestien lukemisen, jonka avulla voit kuulla uusista kalenteri- ja sähköposti-ilmoituksista Jabra Steel -kuulokkeiden kautta. Sovelluksessa on myös «find my Jabra» -ominaisuus, joka auttaa sinua löytämään kuulokkeet.

Hinta: keskiluokka

Jabra Steelin vähittäismyyntihinta on 100 dollaria, mutta voit löytää sen myynnistä huomattavasti halvemmalla – yleensä 60–70 dollaria jälleenmyyjästä riippuen. Vähittäismyyntihinta on hieman jyrkkä verrattuna halviin Bluetooth-kuulokkeisiin, mutta Jabra tarjoaa kestävän suunnittelun ja viiden vuoden rajoitetun takuun, mikä lisää paljon arvoa.

Jabra Steel vs New Bee LC-B41

New Bee LC-B41:n mukana tulee erilaisia ​​lisävarusteita ja se maksaa huomattavasti vähemmän kuin Jabra Steel. 24 tunnin puheaikaa, jopa kahden kuukauden valmiusaikaa ja selkeää puhelunlaatua tarjoava New Bee LC-B41 -kuuloke päihittää Jabran joillakin alueilla, erityisesti kohtuuhintaisuuden ja akun keston suhteen. New Bee ei kuitenkaan lähellekään Jabran kestävyyttä.


Lopullinen tuomio

Vaikka Jabra Steel on tukeva kuulokemikrofoni, jossa on tehokas melunvaimennus, se on parempi vaihtoehto joillekin kuin toisille. Jos tarvitset kuulokkeita, jotka kestävät ulkona, Jabra Steel on katsomisen arvoinen.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Teräs

 • Tuotteen merkki:

  Jabra

 • Hinta

  100,00 dollaria

 • Langaton kantama

  30 metriä

 • Akun kesto

  Kuusi tuntia puheaikaa, 10 päivää valmiusaikaa

 • Takuu

  Rajoitettu viiteen vuoteen

Por Markus