4LW4138227 HeroSquare c338d243c63c410f9f6af9e09abdc214

Audio Engine B1 Bluetooth-musiikkivastaanotin

Mistä me pidämme?

 • Erinomainen äänenlaatu
 • Moitteeton langaton kantama ja vakaus
 • Tyylikäs, tukevasti rakennettu

Mistä emme pidä

 • Erittäin kallis
 • Ei älykkäitä ominaisuuksia
 • Räätälöinnin puute

Luokkansa huippuluokan B1 vaihtaa kaikki modernit älykkäät ominaisuudet kattavaan valikoimaan Bluetooth- ja äänenlaatuelementtejä.

4.5

Audio Engine B1 Bluetooth-musiikkivastaanotin

Audio Engine B1 Bluetooth-musiikkivastaanotin

tässä artikkelissa

Ostimme Audioengine B1 Bluetooth -musiikkivastaanottimen, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Audioengine-brändi kokonaisuudessaan tunnetaan laajalti ammattimaisista kaiuttimistaan ​​ja äänilaitteistaan, joten voit odottaa ammattimaista laatua myös B1:ltä, ja se toimii. Se on laite, joka on suunnattu kahdelle ihmiselle: audiofiileille, jotka haluavat parasta analogista ääntä ja premium-pakkauskoodekkeja, sekä äänen ammattilaisille. Jos omistat studion, sinulla on luultavasti studiomonitorikaiuttimet, mutta jos asiakkaasi haluavat suoratoistaa ääninäytteen nopeasti työistunnon aikana, heillä on korkealaatuinen vaihtoehto, joka sopii ammattimaiseen kokoonpanoosi (ja kaiuttimiesi laatuun) voi olla erittäin kätevä. Näin tämä asia katkeaa.

Audio Engine B1 Bluetooth-musiikkivastaanotin

Muotoilu: tyylikäs, hyödyllinen ja vankka

Ensimmäinen asia, jonka huomaat tässä vastaanottimessa, on näkyvä ja ilmeinen antenni, joka työntyy esiin edestä. Tämä osa rakennetta on olemassa erittäin toiminnallista tarkoitusta varten (saamme siihen myöhemmin), mutta se lisää erottuvaa esteettistä tunnelmaa, koska useimmissa Bluetooth-vastaanottimissa ei ole antennia ollenkaan. Muuten se on melko pieni ja tyylikäs. Suurin osa rungosta on harjattua liuskekiven harmaata metallia. Kaikki I/O- ja säätimet sisältävät etu- ja takalevyt ovat tummanharmaita tai suoramusta. Edessä oleva virtapainike toimii sinisenä LED-ilmaisimena ja AE-logo on maalattu pehmeäksi valkoiseksi. Tämä tekee melko futuristisen ilmeen, enemmän julkilausuman kuin useimmat tämän luokan vaihtoehdot.

Kestävyys ja rakennuslaatu: vankka ja vankka, jopa antenni

On outoa sanoa Bluetooth-vastaanottimesta, joka pysyy enimmäkseen hyllyssä koko käyttöikänsä, mutta olimme erittäin vaikuttuneita B1:n rakennuslaadusta, kun otimme sen laatikosta. Koska suurin osa rungosta on valmistettu alumiinista, se tuntuu todella tukevalta ja tuskin antaa. Se painaa noin kilon, ja se tukevuus toimii laitteen eduksi, sillä kun asetat sen tukevalle kumijalkalle, se pysyy paikallaan.

B1 saa huippupisteitä rakennuslaadusta, ulkonäöstä ja tuntumasta, joka vastaa hintaansa. Jopa antenni on valmistettu paksusta, jäykästä kumimateriaalista. Painiketta voi napsauttaa miellyttävästi, ja takaosan I/O-hackit tuntuivat täysin vakailta, varsinkin mukana toimitettujen laadukkaiden kaapeleiden kanssa. B1 saa huippupisteitä rakennuslaadusta, ulkonäöstä ja tuntumasta, joka vastaa hintaansa.

Audio Engine B1 Bluetooth-musiikkivastaanotin

Asennusprosessi ja yhteyden vakaus: kiinteä signaali vaikuttavalla kantamalla

B1 ilmestyi Bluetooth-listoillemme heti, kun laitoimme sen pariliitostilaan, mikä on hienoa nähdä niin paljon maksavalta laitteelta. Bluetooth 5.0:n avulla sinulla on käytössäsi nykyaikaisin protokolla, mutta todella mielenkiintoista tässä on antennin lisääminen AE:n «huolellisen antennin virityksen» lisäksi. Tämä tarkoittaa, että saat mainostetun 30 metrin päähän laitteen kantamasta. Vaikka tämä saattaa tuntua liioittelulta (kenellä on 100-jalkainen huone?), pidimme siitä, että pystyimme lähettämään musiikkia kahdesta huoneesta paksujen betoniseinien läpi Bluetoothin kautta ilman ongelmia. Tämä on käytännössä ennenkuulumatonta tavallisessa Bluetooth-yhteydessä, ja oli todella hämmästyttävää, kuinka hyvin se toimi. On selvää, että tällä signaalinvoimakkuudella sinun ei tarvitse huolehtia keskeytymisestä.

I/O ja säätimet: Yksinkertaiset säätimet ja hyvin varustetut liitäntävaihtoehdot

Laitteen säätimet ovat melko yksinkertaisia: kirjaimellisesti yksi painike vastaanottimen etuosassa. Tämä on tervetullut kontrasti luokan muihin premium-vaihtoehtoihin, jotka yleensä tukeutuvat paisuneisiin kytkinryhmiin ja sovellusten liitettävyyteen. Täällä saatavilla oleva I/O on myös melko vankka. B1 saa virtansa mukana tulevasta 5 V:n mikro-USB-sisääntulosta, ja takana on tavallinen kaksisävyinen analoginen RCA-liitin äänen lähettämiseksi useimpiin kotitalouksien kaiuttimiin. Mutta niissä on myös digitaalinen optinen SPDIF-lähtö, joten voit määrittää tämän jopa edistyneemmillä stereovastaanottimillasi. Tämä viimeinen kohta tulee erityisen tärkeäksi, kun puhumme äänenlaadusta, koska se varmistaa, että kaikki tämän laitteen tukema ääni voidaan lähettää optimaalisen lähdön kautta.

Audio Engine B1 Bluetooth-musiikkivastaanotin

Äänenlaatu: kaikki audiofiilin tarvitsemat kellot ja pillit

Normaalisti, kun lähetät langattomasti, sinun on leikattava hieman, ja yksi niistä kulmista on yleensä äänenlaatu. On tärkeää ymmärtää, että Bluetooth-lähetys edellyttää, että laite pakkaa äänen vakaan ja nopean yhteyden ylläpitämiseksi. Useimmat laitteet tukevat vain perus-SBC-pakkausta, mikä tarkoittaa merkittävää laadun heikkenemistä.

Tämä on yksi parhaista Bluetooth-äänikokemuksista, joita meillä on koskaan ollut. B1 kuitenkin tukee Qualcommin innovatiivista aptX-koodekkia, joka pystyy näyttelemään paremmin pakattuna. Se sisältää myös vaikuttavan AKM AK4398A digitaali-analogiamuuntimen. Tämä tarkoittaa, että kun laite vastaanottaa digitaalista Bluetooth-ääntä, siinä on täysi 24-bittinen moottori lähettääkseen musiikin kaiuttimiisi. On tärkeää huomata, että tämä on epätäydellinen, koska aptX lähettää aluksi hieman pakatun tiedoston, mutta tämän AKM DAC:n tarjoaman täyte-/näyteominaisuuden ansiosta saat vaikuttavan alhaisen signaali-kohinasuhteen. Paperilla on 57 ohmin impedanssi, 10Hz-20kHz taajuuskäsittely, alle -86dB ylikuuluminen ja vaikuttava latenssi alle 30ms. Käytännössä tämä on yksi parhaista Bluetooth-äänikokemuksista, joita meillä on koskaan ollut. Muut kuin huipputeräväpiirtohäviöttömät äänitiedostot suoraan parilla erittäin läpinäkyvällä studionäytöllä, et todellakaan huomaa eroa B1:n Bluetooth-siirron ja suoraan kaiuttimiin yhdistämisen välillä.

Hinta: melko kohtuuton, mutta ehkä sen arvoinen

B1-Bluetooth-vastaanotin on yksi kalliimmista vaihtoehdoista, varsinkin kun otetaan huomioon älykkäiden ominaisuuksien puute. Se maksaa noin 189 dollaria, paljon maksaa jostain, joka lähettää ääntä vain olemassa oleviin kaiuttimiin. Mutta kun ottaa huomioon sen modernit ominaisuudet, järjettömän pitkän kantaman ja sisäänrakennetun DAC:n, se oikeuttaa helposti hintansa sitä tarvitsevalle kapealle käyttäjälle, erityisesti niille, joissa on korkealuokkaiset ei-Bluetooth-kaiuttimet.

Kilpailu: ei paljon tähän hintaan, liikaa budjettitasolla

Bose SoundTouch -linkki: Kaikkein samankaltaisin vaihtoehto on Bosen Link, ja tässä tapauksessa vaihtaisit yksinkertaisuuden ja äänenlaadun Bose SoundTouch -ominaisuuksiin ja joihinkin älykkäisiin ominaisuuksiin.

Kaiku linkki: Amazonilla on oma kanava älykkäillä ominaisuuksilla, mutta liitettävyys näyttää aikaisten käyttöarvostelujen perusteella hieman epäselvältä.

Logitech Bluetooth-sovitin: Logitechin tarjoaa paljon kustannustehokkaamman vaihtoehdon, mutta et täysin saa B1:n tarjoamaa aptX-resoluutiota.


Lopullinen tuomio

Kallista, mutta sen arvoista. Ollakseni rehellinen, tämä on hintaluokan huippu, jota pidämme kannattavana erilliselle Bluetooth-lähettimelle. Jos uskot, että Bosen ja Sonoksen täysitehoiset älykaiuttimet kuulostavat paremmalta jokaisen sukupolven myötä, suosittelemme, että käytät rahaa useammin all-in-one-laitteeseen. Mutta jos sinulla on jo rakastamasi kaiuttimet ja haluat huippulaadukkaan äänen ja vakaimman yhteyden suoratoistaaksesi Bluetooth-ääntä niihin, B1 on luultavasti paras vaihtoehto.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  B1 Bluetooth-musiikkivastaanotin

 • Tuotteen merkki:

  äänimoottori

 • UPC

  B00MHTGZR4

 • Hinta

  189,00 dollaria

 • Paino

  1 punta.

 • Tuotteen mitat

  1 x 3,5 x 4 tuumaa.

 • Väri

  Musta harmaa

 • Langallinen/Langaton

  Langaton

 • Langaton kantama

  100 jalkaa

 • Takuu

  1 vuosi

 • Bluetooth-spesifikaatio

  Bluetooth 5.0

 • Äänikoodekit

  aptX HD, aptX, AAC, SBC

Por Markus