hero SQ Hiway Nylon Braided Lightning Cable 1 c95b6194384647c2aed16e2096b49a69
Mitä me pidämme?

 • Valmistettu kestävästä materiaalista
 • Yhteensopiva useiden Apple-laitteiden kanssa
 • Ei sotkeudu helposti
 • Tarjoaa latauksen ja synkronoinnin

Mistä emme pidä

 • Ei MFi-sertifioitua
 • Ei takuusuojaa

Hiway Nylon Braided Lightning Cable on edullinen vaihtoehto Applen omalle Lightning Cable -kaapelille, jossa on hieman muotoilua ja suorituskyky on verrattavissa alkuperäiseen kaapeliin.

4.2

Hiway Nylon-punottu salamakaapeli

Hiway Nylon-punottu salamakaapeli

tässä artikkelissa

Jos käytät iPhonea ja haluat visuaalisesti kiinnostavamman ja raskaamman vaihtoehdon perinteiselle valkoiselle Apple Lightning -kaapelille, Hiway Nylon Braided Lightning Cable tarjoaa vahvan suorituskyvyn ja enemmän suunnittelun kiinnostavuutta. Apple Lightning -kaapelin tavoin se liitetään MacBookin tai Macbook Pron USB-porttiin, lataa ja synkronoi tiedot ja on laajalti yhteensopiva iOS-laitteiden kanssa. Käytin tätä lisävarustetta ensisijaisena latausjohtona kahden eri iPhonen virtalähteenä muutaman päivän ajan, ja se oli kaiken kaikkiaan vankka suorituskyky.

Muotoilu ja kestävyys: tukeva ja sotkeutumaton

Kaikenlaiset latauskaapelit voivat kärsiä ärsyttävistä solmuista ja sotkuista. 6 jalkaa punottu nylonnauha on hyvä tapa torjua näitä ongelmia. Se on tarpeeksi pitkä venymään hyllyjen tai kaukaisten pistorasioiden taakse kietoutumatta sen ympärille. Kaapelin molemmissa päissä on myös melko vahva tuntuma. Näiden osien vetäminen ja asentaminen laitteisiin ja latausportteihin ei tunnu epävarmalta eikä edesauta johtojen kulumista tai heikkenemistä, kuten Apple Lightning -kaapelit voivat tuntua ajan myötä.

Muutamassa päivässä se kesti kaiken taivutuksen ja manipuloinnin tällä Lightning-johdolla. Valmistaja väittää myös, että tämä johto on lämmönkestävä ja sille on tehty muita tiukkoja kestävyystestejä pistokkeiden, äärilämpötilojen ja taipumisen varalta. Muutamassa päivässä tällä Lightning-johdolla se kesti kaikki taivutukseni ja käsittelyni. En käsitellyt sitä varoen ja se teki työn.

Hiway Nylon-punottu salamakaapeli

Latausnopeus: Ei salamannopea, mutta tarpeeksi hyvä

Käytin tätä johtoa 60 watin Anker USB-seinälaturin kanssa, jossa on yksittäiset portit, jotka tukevat 5 voltin / 2,4 ampeerin maksimilähtöä. iPhone 6S latautui täysin tyhjästä 100 %:iin noin 2,75 tunnissa molemmilla kerroilla, kun latasin sen Hiway Lightning -kaapelilla. Se on hitaampaa kuin suorituskyky, jonka näen patentoidusta iPhone Lightning -kaapelista, joka kestää tasaisesti 2,5 tuntia.

Et saa seuraavan tason lataustehoa, mutta se on melkein yhtä hyvä kuin alkuperäinen. Olen myös testannut tätä kaapelia muutaman kerran iPhone 7 Plus -puhelimella, latauksen 1 tunnin välein, ja tunnin lataus vie sen tasaisesti 10 prosentista 75 prosenttiin. Tällä kaapelilla et saa seuraavan tason lataustehoa, mutta se on melkein yhtä hyvä kuin alkuperäinen lisävaruste.

Hiway Nylon-punottu salamakaapeli

Hinta: Edullinen, mutta ei MFi-sertifioitua

Hiway Nylon Braided Lightning toimitetaan kolmen 6 jalan kaapelin pakkauksessa noin $ 10. Se on houkutteleva hinta kolmelle hyvin toimivalle kaapelille. Ainoa varoitus tässä edullisessa hinnassa on kuitenkin se, että tämä johto ei ole MFi-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole Applen hyväksyntämerkkiä brändin vaatimustenmukaisuusvaatimusten täyttämiseksi. Jos olet valmis käyttämään 10 dollaria johtoihin, jotka näyttävät hoitavan tehtävänsä, mutta jotka eivät takaa luotettavuutta, tämä ei ole naurettava summa. Valitettavasti, jos nämä kaapelit epäonnistuvat, takuuta ei ole. 19 dollarilla enemmän, voit maksaa virallisen 6 jalan Apple Lightning -kaapelin. Mutta jos pääset sisään tällä hinnalla ja olet valmis ottamaan riskin, se ei ole kallis riski, riippuen näkökulmastasi.

Hiway Nylon-punottu salamakaapeli vs PCLOCS iPhone Lightning Cable

Jos haluat mieluummin maksaa noin 10 dollaria kolmiosaisesta Lightning-kaapelisarjasta, joka on MFi-sertifioitu, PCLOCS iPhone Lightning -kaapelia on kolmea eri pituutta: 3 jalkaa, 6 jalkaa ja 9 jalkaa. Noin 1,50 dollarilla enemmän kuin Hiway-kaapelilla saat elinikäisen laatutakuun. Tällä tuotteella on sama ulkonäkö kultapunotusta nylonista ja sama paksu kuparilankarakenne, mutta saatat saada hieman nopeamman lataustehon, koska PCLOCS-kaapeleiden enimmäislatausnopeus on 2,4 ampeeria verrattuna Hiwayn 2,1 ampeerin enimmäislataukseen.


Lopullinen tuomio

Edullinen ja houkutteleva knock-off Lightning-kaapeli.
Hiway Nylon-punottu salamakaapeli on pidempi, halvempi ja tyylikkäämpi kuin virallinen standardi 3 m iPhone Lightning Cable. Mutta vaikka se tarjoaa lähes saman lataustehon ja tukevamman tunteen, ei ole takeita sen kestävyydestä.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Nylon-punottu salamakaapeli

 • Tuotteen merkki:

  hei pois

 • Artikkelinumero

  B07NXRK6BF

 • Hinta

  10,00 dollaria

 • Yhteensopivuus

  iPhone, iPad, iPod

 • Kaapelin tyyppi

  USB 2.0, Lightning

 • Kaapelin pituus

  6 jalkaa

 • Rakennusmateriaali

  Punottu nailon, alumiiniseos, tulenkestävä PVC

 • Takuu

  Ei

Por Markus