comcast speed test review 2624556 f768ceea6d0141979034132d9514de48

Comcastin nopeustesti, teknisesti Xfinity xFi -nopeustesti (lisätietoja alla), on Comcastin toimittama Internetin nopeustesti. Tämä testi on täysin ilmainen web-pohjainen työkalu, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon kaistanleveyttä Internetillä on tällä hetkellä käytettävissä.

Toisin sanoen Comcast-nopeustestin käyttäminen voi antaa yleisen käsityksen siitä, kuinka nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja Internetin kautta, kuinka hyvin se suoratoistaa elokuvia ja musiikkia, kuinka nopeasti tiedostot latautuvat ja jopa kuinka normaali Internet-käyttösi on sileä.

Kuinka käyttää Comcast-nopeustestityökalua

Comcast Speed ​​​​Test -työkalun käyttäminen on hyvin yksinkertaista:

  1. Vieraile Xfinity Speed ​​​​Test -sivustolla.

  2. Valitse Aloita testi.

  3. Odota, kunnes testin kolme osaa on suoritettu.

Katso nopeustestin tulokset

Jos aiot vertailla Internet-nopeuttasi Comcast Speed ​​​​Testillä, muista ottaa kuvakaappaus sivun tuloksista. Ennen kuin teet tämän, sinun on kuitenkin ensin Näytä lisää avattavasta valikosta, jotta voit tallentaa myös latausnopeuden, latenssin, protokollan ja isännän tulokset.

lisätestitulokset Xfinityn nopeustestissä.

JavaScriptin on oltava käytössä kaikissa selaimissa, joita käytät Comcastin nopeustestin käyttämiseen. Useimmat tietokoneet ovat valmiita käyttämään JavaScriptiä.

Kuinka Comcastin nopeustesti toimii

Kuten lähes kaikki Internetin nopeustestit, Comcast Speed ​​​​Test lataa ja lataa suhteellisen pienen määrän testitietoja ja mittaa, kuinka kauan se kestää. Yksinkertainen laskelma datapakettien koosta sekä lataamiseen tai lataamiseen kuluneesta ajasta antaa nopeus Mbps. Comcast Speed ​​​​Test testaa myös verkon latenssia lataus- ja latausnopeuksien lisäksi. Tämä testi muodostaa yhteyden lähimpään 28 Comcast-isännöidystä OOKLA-testipalvelimesta Internetin nopeuden ja latenssin testaamiseksi.

Xfinity Speed ​​​​Test ja Comcast Speed ​​​​Test

Comcastin nopeustesti On Xfinityn nopeustesti. Xfinityn nopeustesti On Comcastin nopeustesti. Ne ovat yksi ja sama. Xfinity on nimi, joka annetaan suurimmalle osalle Comcastin kuluttajapalveluista, mukaan lukien Xfinity Internet. Comcast nimesi heidän nimensä uudelleen Comcast palvelut kuten Xfinity alkuvuodesta 2010. Vaikka nimenmuutos on useita vuosia vanha, Xfinity Speed ​​​​Test on edelleen tulossa Comcastin nopeustesti.

Voitko käyttää testiä, jos et ole Comcastin asiakas?

Joo. Comcast Speed ​​​​Test on kaikkien saatavilla testaamaan Internet-nopeutta. Muista kuitenkin, että Internet-palveluntarjoajaltasi voi olla Internetin nopeuden testaustyökalu, joka voi olla sinulle parempi vaihtoehto riippuen siitä, miksi testaat kaistanleveyttäsi.

Onko Comcastin nopeustesti tarkka?

Koska niin monet muuttujat vaikuttavat Comcastin nopeustestin tuloksiin, on lähes mahdotonta sanoa, että se on 100 prosenttia tarkka. Sama pätee muihin kaistanleveyden testaussivustoihin – epävarmuus ei ole vain Comcast/Xfinity-ongelma. Koska olet luultavasti Comcast/Xfinity-asiakas ja olettaen, että testaat kaistanleveyttäsi Comcast Speed ​​​​Test -työkalulla ajan mittaan tapahtuvien muutosten vertailua varten tai jos haluat väittää hitaasta yhteydestäsi, harkitse testin suorittamista tarkasti tarpeen mukaan.

Por Markus