6837286296 cf0a6fb7e2 o dcdac9da0b794176ba864ab020a79d53

Oletuksena useimmat D-Link-reitittimet eivät vaadi salasanaa kirjautuakseen reitittimen käyttöliittymään. Tämä koskee DIR-600:a, jätä salasanakenttä tyhjäksi. D-Link-reitittimet pitävät kuitenkin tästä tehdä sinulla on käyttäjänimi – DIR-600:n oletuskäyttäjänimi on järjestelmänvalvoja. D-Link DIR-600:n oletus-IP-osoite on: 192.168.0.1. Lähes kaikki D-Linkin reitittimet käyttävät samaa IP-osoitetta. Tästä reitittimestä on vain yksi laitteistoversio, joten yllä olevat tiedot koskevat kaikkia D-Link DIR-600 -reitittimiä.

Auttaa! D-Link DIR-600l WiFi -reitittimen oletuskirjautuminen ei toimi!

Valmistaja on määrittänyt DIR-600:n oletustunnistetiedot (käsitelty yllä), ja näitä tunnistetietoja käytetään, kun reititin asennetaan ensimmäisen kerran. On kuitenkin suositeltavaa muuttaa näitä tietoja, jotta jonkun on vaikeampi tehdä muutoksia reitittimeen. The reititin salasana on eri kuin Wi-Fi Salasana. Tällä sivulla käsitellään ensimmäistä, joka on valtuustiedot reitittimen järjestelmänvalvojan osan käyttämiseen, jotta voit tehdä esimerkiksi Wi-Fi-verkon tai mukautettuja DNS-palvelimia. Wi-Fi salasana on se, mitä laitteesi tarvitsevat päästäkseen Internetiin.

Kun DIR-600:n oletuskäyttäjätunnus ja salasana muutetaan, sinun on muistettava uudet tunnistetiedot tämän oletusarvon sijaan. Jos et tiedä uusia kirjautumistietoja, palauta D-Link DIR-600 -reititin tehdasasetuksiin, jotta käyttäjätunnus ja salasana palautetaan oletusarvoihinsa. DIR-600-reitittimen nollaus:

  1. Käynnistä reititin ja käännä se ympäri, jotta pääset käsiksi takaosaan, johon kaapelit on kytketty.

  2. Paina ja pidä painettuna paperiliittimellä tai muulla pienellä ja terävällä esineellä Nollaa painiketta painettuna 10 sekuntia.

  3. Odota noin 30 sekuntia jotta reititin voi käynnistyä uudelleen.

  4. Kun kaapelin merkkivalo lakkaa vilkkumasta, irrota virtajohto reitittimen takaa muutamaksi sekunniksi ja kytke se takaisin.

  5. Odota noin 60 sekuntia, jotta laite käynnistyy kokonaan uudelleen. Varmista, että verkkokaapeli on kiinnitetty kunnolla reitittimen takaosaan.

  6. Nollauksen jälkeen käytä oletusarvoista http://192.168.0.1 IP-osoitetta päästäksesi kirjautumissivulle. Kirjaudu sisään oletuskäyttäjänimellä järjestelmänvalvoja.

  7. Vaihda reitittimen oletussalasana joksikin muuksi kuin oletussalasanaksi, mutta ei niin vaikeaksi, että unohdat. Meillä on esimerkkejä vahvoista salasanoista, joita voit käyttää ohjeena. Hyvä tapa unohtaa salasanoja on käyttää salasanojen hallintaa. Sitten salasanat voivat olla niin monimutkaisia ​​kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee muistaa valitsemaasi.

Kun reititin nollataan, mukautetut asetukset (kuten käyttäjätunnus ja salasana) poistetaan sekä langattoman verkon asetukset, kuten SSID ja vierasverkon asetukset. Nämä tiedot on syötettävä uudelleen reitittimeen. Kun olet kirjautunut sisään, määritä verkkoasetukset ja varmuuskopioi sitten asetukset. Voit varmuuskopioida asetukset siirtymällä reitittimeen TYÖKALUT > JÄRJESTELMÄ valikko ja valitse Tallenna määritykset. Jos nollaat reitittimen myöhemmin, palauta mukautetut asetukset käyttämällä samaa valikkoa ja valitse Palauta kokoonpano tiedostosta.

Auttaa! En pääse käsiksi DIR-600-reitittimeeni!

Reitittimellä on oma IP-osoite, joka sinun on tiedettävä päästäksesi siihen. Oletuksena tämä reititin käyttää ​192.168.0.1. Kuten käyttäjätunnuksen ja salasanankin kohdalla, koska tämä osoite voidaan muuttaa joksikin muuksi, et ehkä voi tavoittaa sitä oletustiedoilla. Reitittimeen yhdistetyt tietokoneet tallentavat tämän IP-osoitteen oletusyhdyskäytäväksi. Sinun ei tarvitse nollata DIR-600-reititintä saadaksesi selville reitittimen IP-osoitteen. Jos käytät Windowsia, seuraa ohjeita oletusyhdyskäytävän IP-osoitteen löytämiseksi. Löytämäsi IP-osoite on se, jonka syötät verkkoselaimeen kirjautuaksesi reitittimeen.

D-Link DIR-600 käyttöopas ja laiteohjelmistolinkit

D-Linkin verkkosivusto sisältää kaiken tähän reitittimeen liittyvän. Emme löytäneet virallista tukisivua D-Linkin verkkosivuston yhdysvaltalaisesta versiosta, mutta vaihtoehtoja on. Jos esimerkiksi tarvitset laiteohjelmiston latauksia tai linkin käyttöoppaaseen, voit hankkia sen DIR-600:n lataussivulta, joka on saatavilla yrityksen australialaisilta verkkosivuilta.

Por Markus