codmw3 56ab9c2e3df78cf772b55320 5c891cac46e0fb00012c67a8

Alla luetellut Call of Duty Modern Warfare 3:n järjestelmävaatimukset ovat sekä Activisionin että kehittäjän Infinity Wardin järjestelmän vähimmäisvaatimuksia, kun Modern Warfare 3 julkaistiin vuonna 2011. Nämä ovat PC-tietokoneiden vähimmäisvaatimukset, jotka pelilaitteiden on täytettävä, jotta peli voi toimia ilman hitaita latausaikoja, pätkivää grafiikkaa tai häiriöitä ja muita suorituskykyyn liittyviä ongelmia. Kun pelin julkaisusta on kulunut yli viisi vuotta, useimmilla matalan ja keskitason PC:illä ei pitäisi olla vaikeuksia täyttää sen yksityiskohtaiset tiedot. Activisionin kuvaamat tekniset tiedot sisältävät suoritinvaatimukset, käyttöjärjestelmät, RAM-muistin, näytönohjaimen ja paljon muuta.

Jos koskaan herää kysymys siitä, pystyykö tietty peli- tai muu kuin pelitietokone käsittelemään peliä, on parasta suorittaa skannaus CanYouRunItista, jotta tietokoneesi laitteisto tarkistetaan ja se sovitetaan julkaistuihin Call of Duty Modern Warfare 3 -järjestelmävaatimuksiin. Lisäksi he antavat myös suosituksia laitteistoista, joita saatetaan tarvita saadaksesi pelitietokoneesi pelin suorittamiseen tarvittavalle tasolle.

Call of Duty Modern Warfare 3 -järjestelmän vähimmäisvaatimukset

Tekniset tiedot Vaaditaan
Käyttöjärjestelmä Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
Prosessori Intel Core 2 Duo E6600 tai AMD Phenom X38750 tai parempi prosessori
CPU:n nopeus
Muisti 2GB RAM
Vapaa levytila 16 Gt vapaata levytilaa
näytönohjain NVIDIA GeForce 8600GT tai ATI Radeon X1950 tai parempi
Erilaiset näytönohjaimet/muistit Tuki Shader 3.0:lle tai uudemmalle ja 256 Mt:n video-RAM-muistille
äänikortti DirectX-yhteensopiva äänikortti
DirectX versio 9,0c tai korkeampi

Call of Duty Modern Warfare 3 julkaistiin marraskuussa 2011, ja se oli yksi suosituimmista ja menestyneimmistä peleistä Call of Duty -videopelisarjassa. Se on sarjan kahdeksas julkaistava peli, ja se on viimeinen peli laajalti suositussa Modern Warfare -tarinatrilogiassa, joka alkoi Call of Duty 4: Modern Warfaressa. Call of Duty: Modern Warfare 3:ssa tarina jatkuu siitä, missä Call of Duty: Modern Warfare 2 päättyi erikoisjoukkojen eliitin Task Force 141:een, joka edelleen etsii venäläistä ultranationalistista johtajaa Vladimir Makarovia. Pelaajat ottavat eliittisotilaan roolin tässä työryhmässä, kun Yhdysvaltojen ja Venäjän välinen vastakkainasettelu kärjistyy täysimittaiseksi sodaksi, tarkemmin sanottuna kolmanneksi maailmansodaksi. Monet kahden edellisen Modern Warfare -pelin hahmoista esiintyvät Modern Warfare 3:ssa, mutta siellä on myös suuri määrä pelattavia ja ei-pelattavia hahmoja. Yksinpelin tarinan lisäksi Call of Duty Modern Warfare 3 sisältää kilpailukykyisen moninpelitilan, jossa on kymmeniä karttoja ja pelitiloja, jotka pitävät pelin tuoreena ja hauskana pelata. Moninpelitila sisältää myös monia pelielementtejä ja ominaisuuksia, jotka ovat osa useimpia moninpeliampujia. Tämä sisältää saavutukset ja edut, jotka myönnetään tietyn määrän tappojen tai toimien jälkeen. Lisäksi Modern Warfare 3 sisältää useita hahmoluokkia, joista pelaajat voivat valita, joista jokaisella on tietty rooli joukkueessa, kuten hyökkäys, tuki, tarkka-ampuja, lääkäri ja paljon muuta. Jos järjestelmäsi kestää sen, mutta täällä.

Por Markus