ts3 barnaclebay graveyard 56a1b8383df78cf7726d4dd4 a6716dc7568b49a3850b528ebd9e294e

Simin tappaminen ei ole heikkoja varten. Voi olla vaikeaa katsoa simin kärsivän ja huutavan apua. Mutta se on loistava tapa päästä eroon ärsyttävistä kaupunkilaisista tai entisistä aviomiehistä. Kun sim on poissa, siinä se! Tapa vain ne simet, joihin todella haluat mennä. Kuolema kestää ikuisesti.

Alkuperäisestä lähtien Sims julkaistiin, oli muutamia tapoja, jotka melkein taatusti tappavat simisi. Seuraavassa on tapoja, joilla ihmiset ovat tappaneet simensä eniten vuosien varrella.

Tapa sim tulella

Jos Simillä on vähissä keittopisteitä, pyydä heitä kypsentämään liedellä tai grillillä. Heillä on hyvä mahdollisuus sytyttää tulipalo. Onko sinulla takka? Aseta matto ja/tai maalaukset takan viereen. Pyydä simiä sytyttämään takka ja odottamaan. Ilotulitteiden sytytys sisätiloissa on myös taattu tapa sytyttää tuli.

Tapa sim nälkään

Pitääkö simien syödä oikein? Varmista, että he eivät tee niin he varmasti kuolevat. Nälkäiseksi simin houkuttelemalla heidät huoneeseen, irrottamalla ovi ja korvaamalla se seinällä. Laita radio huoneeseen ja pyydä heitä kytkemään se päälle, jotta he eivät voi nukkua. Tämä on vaikea tapa nähdä heidän kuolemansa. He kerjäävät huvia, ruokaa ja pissaavat housujaan. Se on tuskallisen hidas prosessi. Joten, ellet ole todella sairas, siirry toiseen osaan taloa.

Tapa sim sähköiskulla

Sähköisku on vähiten tehokas tapa tappaa sim. Todennäköisyys, että sim saa sähköiskun korjattaessa esinettä (esim. televisiota) tai vaihtaessaan hehkulamppua, on hyvin pieni. Kuitenkin, jos heiltä puuttuu mekaanisia taitoja, kuoleman riski kasvaa ja on varteenotettava vaihtoehto. Simit voidaan tappaa sähköiskulla kahdella tavalla. Ensinnäkin, kun korjaat esinettä, kuten televisiota tai tietokonetta. Toiseksi, kun käynnistät laitteen sen ollessa vedessä.

Tapa sim hukkumalla

Jos haluat kiduttaa ja lopulta tappaa simin, hukkuminen on järkevä vaihtoehto. Hukuttaaksesi simin, sinun on saatava heidät uimaan altaassa. Kun he uivat, siirry rakennustilaan ja poista tikkaat. Jotkut simit voivat uida ikuisesti, mutta kun he väsyvät eivätkä löydä tikkaita, näkyviin tulee ajatuskupla tikkaiden kanssa. Ole kärsivällinen, lopulta he luovuttavat ja Viikatemies tulee hakemaan heitä. alkaen Sims 3, tikkaiden poistaminen ei onnistu, koska tikkaat pysyvät kiinteinä. Sen sijaan hukuta simisi rakentamalla muuri altaan ympärille. Useimmat ihmiset käyttävät neljää yllä lueteltua todistettua menetelmää tuhotakseen simänsä. On kuitenkin joitain epätavanomaisia, vähemmän tunnettuja menetelmiä, jotka päättävät simin elämän. Niitä ei ole niin vaikea löytää kuin huijauskoodeja, mutta kun tiedät ne, simisi ei ole enää koskaan turvassa.

Kärpäset voivat tappaa

alkaen Sims 2Jos simisesi ei pese astioita, keittiö tulvii kärpäsiä, jotka parveilevat ja tappavat simisi. Se on epätavallinen tapa kuolla, sillä tavallinen huonekärpäs ei yleensä ole kohtalokas. Mutta ilmeisesti Sims-pelien kärpäset ovat erityisen tappavia.

Rae tappaa

Sisään Sims 2, jos simisi vaeltelee myrskyssä liian kauan, odottamaton rake myrsky voi viedä hänet ulos. Rae on erittäin tuskallinen tapa kuolla, joten älä käytä tätä vaihtoehtoa, ellet todella pidä simistäsi ja haluat nähdä heidän kärsivän.

Varo hissiä

Maailmassa Sims 2Kun sim astuu hissiin, ovet sulkeutuvat todennäköisesti aikaisin tai hissi alkaa liikkua ennen kuin sim on päässyt sisään. Jos mahdollista, valitse portaat pitääksesi simisi turvassa. Mutta jos et todellakaan välitä simistäsi, mene eteenpäin ja pelaa hissillä.

Nauru voi tappaa

Sisään Sims 4Simien nauraminen voi tappaa heidät. Se kuulostaa oudolta, mutta vaara tulee simistä, joka tulee niin hysteeriseksi, että hän kirjaimellisesti putoaa kuolleena nauraessaan niin kovaa. Tämä tehdään katsomalla komediaa televisiosta, lukemalla hauskaa kirjaa tai jotain niin arkipäiväistä kuin vaahtokylpy. Kun ostat laajennuspaketteja, löydät uusia tapoja, joilla simisesi voivat kuolla.

Kuolema «Yliopiston» laajennuspaketissa

Yliopisto on hyvä paikka simillesi saada ystäviä, mutta kuka tiesi, että yliopistoon meneminen voi olla niin vaarallista? Totuus on, että yliopistoon sitoutuneet simet kohtaavat monenlaisia ​​vaarallisia, hengenvaarallisia tilanteita.

  • Myyntiautomaatti: Pyydä simiäsi ravistelemaan myyntiautomaattia. Se voi pudota niiden päälle ja murskata ne.
  • Kuolema megafonilla: Ennen kuin päätät muuttaa simistäsi äänekkääksi megafonia mainostavaksi aktivistiksi, mieti, että hän voi houkutella Viikatereita.
  • Taitettavat sängyt: Yksi helpoimmista tavoista tappaa simisi tässä laajennuspaketissa on sulkea sänky simin ollessa siinä.

Kuollut Showtime-laajennuspaketissa

Haluaako simisi olla kuuluisa? Asenna Showtime Expansion Pack ja ota se käyttöön. Simseille on tarjolla paljon töitä erilaisissa Sims-peleissä, mutta showbisneksen alalle astuminen aiheuttaa tappavia vaaroja rakkaille simeillesi.

  • Epäonnistuminen kuin taikuri: Taikurina aloittaminen voi olla melko vaikeaa. Jos kuitenkin lähetät simisi viihdyttämään yleisöä tietyillä temppuilla, kuten Buried Alive tai Watery Escape, simisi voi epäonnistua tempussa ja kuolla. Mahdollisuus on pieni, mutta kuoleman mahdollisuus on aina olemassa.
  • Laula kuoliaaksi: Kuka tiesi, että laulajana oleminen voi olla tappavaa? Jos simisi on epäonninen, he voivat syttyä tuleen laulaessaan yleisölle.

Muita kuolemantapauksia laajennuspaketeista

Useimmat laajennuspaketit sisältävät yhden tai kaksi uutta tapaa, joilla simisi voi kuolla.

  • Jelly Bean Bush (yliluonnollinen): Tämän pensaan hyytelöpapujen syömisellä on pieni mahdollisuus kuolla tulipaloon, sähköiskuun tai kuolemaan.
  • Transmutaatio (yliluonnollinen): Jos haluat pelata tappavilla loitsuilla, pyydä simiäsi toistamaan transmutaatioloitsu liian monta kertaa. Simisi muuttaa itsensä vahingossa patsaaksi.
  • Tappava muumio (seikkailut): Tutki hautoja ja toivottavasti tapaat muumion, joka kiroaa ja tappaa simisi.
  • Salama (vuodenajat): Anna simisi vaeltaa ulkona myrskyn aikana Seasons Expansion Packissa ja vaarana salaman iskeminen.

Por Markus