sam pak jA5lLDNYsro unsplash f521df1aa68d4d7caff3c11f071f6cf5 scaled

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Apple lopettaa alkuperäisen HomePod-älykaiuttimen valmistuksen.
  • Rakastan HomePodia ja uskon, että upea ääni kompensoi korkean hintalapun.
  • HomePod käy läpi monia hienoja ohjelmistolaskelmia varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen äänen tietyssä ympäristössä.
Apple luopuu alkuperäisestä HomePodistaan ​​ja mielestäni se tekee suuren virheen. Yhtiö luopuu alkuperäisestä HomePodista viime syksynä debytoineen HomePod Minin hyväksi. Pienempi 99 dollarin älykaiutin on hitti äänenlaadun, alhaisemman hinnan ja saumattoman iPhone-liitettävyyden ansiosta. Mutta alkuperäinen HomePod on loistava tuote, joka ei koskaan tullut omakseen. Sen alkuperäinen korkea hintalappu sai monet ihmiset pois, mutta se tarjoaa uskomattoman äänen ja saumattoman integraation Applen ekosysteemiin, jota on vaikea korvata. Alkuperäinen HomePod saapui vuonna 2018 Applen ensimmäisenä yrityksenä huippuluokan äänentoistoon. Mutta laite kamppaili kilpailla Amazonin Alexan ja Googlen Home-laitteiden kanssa. Toivon, että Apple muuttaa mieltään alkuperäisen Homepodin lopettamisesta tai jopa keksii jatko-osan tälle mallille.

Näyttää tappavan

Kun ostin HomePodin kaksi vuotta sitten, huomasin ensimmäisenä sen ainutlaatuisen ilmeen syvämustine ja salaperäisine valoineen. Olen edelleen sitä mieltä, että se on yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä teknisistä laitteista. Ainoa asia, jota voi verrata sen intensiivisen futuristiseen, arvoitukselliseen ja virtaviivaiseen estetiikkaansa, on kuollut Twentieth Anniversary Mac. Mielenkiintoista on, että Mac-malli, joka myi alun perin useilla tuhansilla dollareilla, sai myös kiitosta uskomattomista äänenlaaduistaan. Kyllä, HomePodissa on omat omituisuutensa. Ensimmäinen niistä on se, että se on satuloitu Sirin kanssa, joka on parhaimmillaankin ailahteleva ystävä. Joskus Siri vastaa välittömästi käskyihini, kun taas toisilla on kiusallinen hiljaisuus, kun hän ajattelee ja ajattelee. Sitä vastoin Amazon Echo -kaiuttimellani ei ole vaikeuksia ymmärtää muminani. Mutta HomePodin tuottama loistava ääni korvaa sen. Olen kokeillut Amazonin ja Googlen tarjouksia ja olen täällä sanoakseni, että Applen HomePod voittaa kaikki heidän laitteet. HomePod tarjoaa syvän basson ja huoneen täyttävän äänen, ja vaikka en olekaan audiofiili, se on yksi parhaalta kuulostavista kaiuttimista, joita olen kuullut.

Joku säätelee Apple Homepodin äänenvoimakkuutta.

Pidän siitä, että HomePod sisältää kahdeksan kaiutinta, joita ohjaa A8-prosessori ja mukautettu ohjelmisto. Laitteessa on seitsemän diskanttikaiutinta, jotka antavat alas ja ulos alhaalta, ja yksi neljän tuuman bassokaiutin, joka laukaisee ylhäältä matalille taajuuksille. HomePodissa on myös seitsemän mikrofonia. Sirille on kuusi mikrofonia ja sisällä seitsemäs, joka mittaa bassokaiuttimen sijainnin, jotta se voi ohjata bassoa. Tavoitteena on saada kaiutin vähentämään heijastuksista aiheutuvaa ylimääräistä melua mihin tahansa huoneeseen, jonka asetat sen. Kokemukseni mukaan tämä toimii erittäin hyvin, ja HomePod havaitsee automaattisesti, kun nostat sen ja kalibroi äänen uudelleen, kun otat sen toiseen huoneeseen. HomePod käy läpi monia hienoja ohjelmistolaskelmia varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen äänen tietyssä ympäristössä. Mutta todellisen Applen tapaan sinun ei tarvitse huolehtia tämänkaltaisista asioista tai sotkea ohjelmistoasetuksia. HomePod tekee kaiken itse ilman apua.

Sopii suoraan Applen elämääsi

Jos kuulut Applen ekosysteemiin, mikään ei ole parempaa kuin HomePodin käyttömukavuus. Sinun ei tarvitse ladata ylimääräisiä sovelluksia tai sotkea asetuksia. HomePodin erittäin aliarvostettu ominaisuus on sen kyky toimia loistavana kaiuttimena. Puheluiden vaihtaminen iPhonesta HomePodiin on helppoa, ja puhelun laatu on uskomaton. On helpompi kuulla ihmisiä HomePodillani kuin silloin, kun he ovat samassa huoneessa.

Apple Homepod ja televisio taustalla.

Toinen hieno asia HomePodissa on sen syvä integrointi Apple TV:n kanssa, mikä tekee siitä arvokkaan osan koti-TV:täni. Minun ei tarvinnut investoida kalliiseen soundbariin saadakseni erinomaisen äänenlaadun televisiooni nykyisellä liitännälläni. Toivon, että Apple muuttaa mieltään alkuperäisen HomePodin lopettamisesta tai jopa keksii jatko-osan tälle mallille. Siihen asti pidä silmällä HomePodin myyntiä. Se palvelee sinua hyvin.

Por Markus