2LW4048514 HeroSquare d0b1d1fcff10492898709e09c468ebef
Mitä me pidämme?

 • Mahtavia värivaihtoehtoja
 • Vankka kestävyys
 • Mukana nippuside

Mistä emme pidä

 • Lyhyt pituus
 • Jäykän tuntuinen ulkokuori
 • Keskinkertaiset suunnitteluominaisuudet

Anker PowerLine II Lightning -kaapeli on hyvin samanlainen kuin virallinen Apple-kaapeli, mutta on kestävämpi ja siinä on enemmän värivaihtoehtoja, kaikki halvemmalla.

4.5

Anchor PowerLine II

Anchor PowerLine II Lightning -kaapeli

tässä artikkelissa

Ostimme Anker PowerLine II:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Anker PowerLine II -kaapeli on Ankerin tavallinen Lightning-kaapeli, joka tarjoaa mukavan ominaisuussarjan ilman ylimääräisiä kustannuksia tai kekseliäisempien punottujen kaapelien kelloja ja pillejä. Suojaava kumipinnoite, vahvistetut liitännät, värivaihtoehdot ja lupaukset erinomaisesta kestävyydestä tekevät tästä syystä tiukan budjettikaapelin. Mutta se on myös paljon halvempi kuin virallinen Apple-kaapeli. Lue, kuinka hajotamme suunnittelun ja kestävyyden, mutta riittää, kun sanon, että tämä on loistava kaapeli.

Anchor PowerLine II Lightning -kaapeli

Muotoilu: tyylikäs, muutamalla ainutlaatuisella yksityiskohdalla

Pinnalla katsottuna PowerLine II on vain sileä, kumitettu kaapeli, jolla on monia samoja suunnitteluyksityiskohtia kuin tavallisessa virallisessa Lightning-kaapelissa. Metalliliittimien ympärille kietoutuvat vahvistetut päät ovat mukava sekoitus «pyöristettyä» ja «neliömäistä», mikä tarkoittaa, että ne eivät jää kiinni reunoihin, kuten pöydän tai sivupöydän kulmiin.

Maksat muutamasta ylimääräisestä taalasta, mikä on asteen enemmän kestävyyttä ja mukavan tuntuista kumissa. Anker-logo on mukava ja hienovarainen, painettu USB-A-puolen kumiin, mikä on hyvä ulkoasu kirjassamme, koska se ei kiinnitä huomiota mihinkään muuhun kuin tasaiseen väriin. Testasimme kirkasta karkkiomenanpunaista pehmeällä mattapinnalla, joka on todella erottuva väri. Voit myös valita hienovaraisemman valkoisen tai mustan tai kirkkaan kuninkaallisen sinisen. Tämä on jokseenkin vakiovärivalikoima kolmannen osapuolen Lightning-kaapeleille, mutta se on paljon enemmän kuin tavallisen, virallisen valkoisen ulkopuolella.

Kestävyys ja rakennuslaatu: vankka, erottuva ominaisuus tälle kaapelille

Anker on käyttänyt paljon aikaa, vaivaa ja rahaa parantaakseen kaapeleidensa kestävyyttä. PowerLine II ei ole poikkeus. Se on vahvistanut sisällä olevia johtoja antamaan ylimääräisen suojakerroksen ulkokumin ulkopuolelle. Anker väittää jopa, että voit tukea jopa 175 puntaa vetovoimaa. Emme kokeilleet tätä PowerLine II:n kanssa, mutta vedimme kaapelista lujasti muutaman kerran ja vedimme sen soittoäänen läpi noin viikon testijakson ajan. Voimme turvallisesti sanoa, että kestävyys on huippuluokkaa, varsinkin kun se on niin joustava, kumitettu kaapeli.

Se on vahvistanut sisällä olevia johtoja antamaan ylimääräisen suojakerroksen ulkokumin ulkopuolelle. Anker väittää jopa, että voit tukea jopa 175 puntaa vetovoimaa. Anker-laboratorio testaa kaapelia 12 000 kierrosta ja väittää, että se on 12 kertaa kestävämpi kuin ensimmäisen sukupolven PowerLine ja muut vastaavat kaapelit. He jopa lupaavat, että se näyttää uudelta pidempään kuin edellisen sukupolven PowerLine-kaapelit. He luottavat tarpeeksi tähän kokoonpanoon ja tarjoavat elinikäisen korvaussuunnitelman tietyin rajoituksin. Kaikki tämä muodostaa vaikuttavan Lightning-kaapelin.

Anchor PowerLine II Lightning -kaapeli

Latausnopeus: virallisesti sertifioitu Apple-lisävaruste

Kun Apple julkaisi Lightning-kaapeliprotokollan, se aiheutti turhautumista ihmisissä, joilla oli vanhempia Apple-kaapeleita. Mutta se johti kokonaan uuteen ryhmään kolmansien osapuolien valmistajia, jotka etsivät Applen sertifiointia. Anker varmistaa, että käytännössä kaikki heidän kaapelinsa ovat MFi-sertifioituja, ja myös PowerLine II:lla on tämä lupaus. Huomasimme, että latauksen vakaus oli loistava, jopa mahdollistaen nopeamman latauksen suuremmalla teholla. On tärkeää huomata, että latausnopeuden määrää kivi, ei kaapeli, mutta jos sinulla on oikea ampeeritaso, saat nopeudet. Huomasimme myös, että kun liität Powerline II:n, se tarjoaa vakaan yhteyden, oudosti vakaamman kuin edes virallinen Apple-kaapeli.

Ominaisuudet ja lisävarusteet: Pakkauksessa vain vähän ylimääräistä

Toisin kuin PowerLine+ -sarjassa, et saa ylellisiä kansia tai mitään vastaavaa. Sen sijaan Anker sisältää laatikossa monipuolisen pienen nippusiteen. Tämä on tavallinen tarranauha, mutta siinä on pieni leikkauskieleke, joka kiinnittää sen kaapeliin, kun se avataan, jotta se on helppo siirtää. Tämän ansiosta tämä kaapeli on helppo kääriä matka- ja kuljetustarkoituksiin. Muuta kuin tämä ja mukava, pehmeä kumirakenne, joka välttää sotkeutumisen, tästä ei todellakaan ole paljon jäljellä. Mitä näet, sen saat tällä kaapelilla.

Ankerin laatikossa on monipuolinen pieni nippuside. Tämä on tavallinen tarranauha, mutta siinä on pieni leikkauskieleke, joka kiinnittää sen kaapeliin, kun se avataan, jotta se on helppo siirtää.

Hinta: edullinen, mutta ei budjetti

Tämän 3 jalan kaapelin hinta on aivan valikoiman puolivälissä. Voit yleensä löytää tämän kaapelin Amazonista noin 13 dollarilla MSRP:llä, mikä on noin 5 dollaria vähemmän kuin virallinen Apple-kaapeli, mutta noin 5 dollaria enemmän kuin AmazonBasicsin halvin tarjous. Maksat muutamalla ylimääräisellä taalalla on asteen enemmän kestävyyttä ja miellyttävän tuntuista kumia. Kirjassamme nämä päivitykset ovat pienen ylimääräisen rahan arvoisia.

Kilpailu: joitain perusvalintoja

AmazonBasics-kaapelit: AmazonBasicsin vakiokumilinja on värivalikoimaan asti hyvin samanlainen kuin tämä, mutta et saa samaa kestävyyttä kuin PowerLine II.

Applen virkamies: Applen virallinen Lightning-kaapeli on paljon kalliimpi alhaisemman kestävyyden vuoksi, mutta virallinen yhteensopivuus on myyntivaltti.

Ankkuri PowerLine+: Ensimmäisen sukupolven PowerLine+ -sarja antaa sinulle hieman vähemmän kestävyyttä, mutta siinä on parempi muotoilu, ulkonäkö ja tuntuma punotulla nylonilla ja mielenkiintoisilla värisarjoilla.


Lopullinen tuomio

Erinomainen kestävyys ja näyttävät värit kohtuulliseen hintaan.Anker on tuotemerkki, joka tarjoaa laatua vakaalla hinnalla, ja se on todellakin PowerLine II:n tilanne. Saat kiinteän Lightning-kaapelin, jolla on erinomainen kestävyys, räikeä värivalikoima ja mukava ensiluokkainen tunnelma. Lisättynä korkealaatuisen nippusiteen ansiosta saat lähes kaikki laatikot tarkistettavaksi korkealaatuisen Lightning-kaapelin vaihtoa varten.

Samankaltaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Kinps 3m salamakaapeli
 • Synkronointi Lightning Cable
 • SIIG 90W älykäs latausasema

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  PowerLine II

 • Tuotteen merkki:

  ankkuri

 • MPN

  B01N8W1EAE

 • Hinta

  12,99 dollaria

 • Paino

  0,64 unssia

 • Väri

  Musta, valkoinen, punainen tai sininen

 • Pituus

  3 jalkaa

 • Rakennusmateriaali

  Kumi

 • Rahalaitos-sertifioitu?

  Joo

 • Takuu

  Elinikä

Por Markus