hero 4LW577534 1 e8ffd34f11c84faab338abff9ad177ee
Mitä me pidämme?

 • Edullinen
 • Vahva akunkesto
 • LTE-nopeus ja kattavuus

Mistä emme pidä

 • Näyttö kärsii joka kulmasta
 • Huono kamera
 • Huono puhelun laatu
 • Tärkeitä ohjelmistoja puuttuu

Alcatel Go Flip ei ole loistava puhelin, mutta hinta on tarpeeksi alhainen antaakseen anteeksi joitain räikeämpiä ongelmia.

3.1

Alcatel GO FLIP

Alcatel Go Flip

tässä artikkelissa

Ostimme Alcatel Go Flipin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Flip-puhelimet ovat pääosin menneet dinosaurusten tapaan, mutta markkinoille on tullut uusia, jotka tarjoavat halvempia viestintälaitteita käyttäjille, jotka eivät halua kestävää älypuhelinta. Alcatelin Go Flip on yksi niistä. Siinä on nopea 4G LTE -matkapuhelinyhteys kuten nykypäivän johtavissa älypuhelimissa, mutta se säilyttää entisen tutun kompaktin muodon. Saatavilla useille operaattoreille, mukaan lukien T-Mobile, Sprint ja Boost Mobile, Go Flip voi suorittaa erilaisia ​​perustehtäviä kuluttajille, jotka eivät tarvitse suurta kosketusnäyttöä tai pääsyä lukuisiin sovelluksiin ja pelejä. Go Flipissä on kuitenkin joitain heikkouksia, jotka estävät sen olevan loistava.

Alcatel Go Flip

Suunnittelu: halpa tunne

Alcatel Go Flip on hieman litteämpi ja leveämpi kuin monet vanhat flip-puhelimet, mutta se ei enää tunnu ensiluokkaiselta rakennuslaadultaan. Yksi kosketus vakuuttaa sinut siitä, että tämä on suunniteltu säästäväiseksi puhelimeksi, jossa on halpatuntuinen muovi ja nariseva tunne rakentaa. Vaikka Go Flip ei tunnu erityisen kestävältä, se on toimiva ja edullinen. Ulkopinta on kiiltävä ja hienovarainen glitterefekti sinisessä mallissamme, kun taas irrotettavassa takaosassa on mattapintainen shakkitaulukuvio. Se on kaikki mattamusta muovia puhelimen rungon välissä ja ympärillä, ja sisällä on kuminen kansi numeronäppäimiä ja navigointipainikkeita varten. Näytön alapuolella on suuri Alcatel-logo.

Yksi kosketus vakuuttaa sinut siitä, että tämä on suunniteltu säästäväiseksi puhelimeksi, jossa on halpatuntuinen muovi ja nariseva tunne rakentaa. Oikealla puolella on äänenvoimakkuuden säädin ja erillinen kameran suljin/käyttöpainike, kun taas puhelimen vasemmalla puolella on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä ja mikro-USB-latausportti. Näppäimistön näppäimet ovat suuria ja responsiivisia, ja suuntanäppäimen vasemmalla puolella on jopa kätevä viestipainike – ihanteellinen raskaille tekstiviestien lähettäjille, jotka tarvitsevat nopean pääsyn sovellukseen.

Asennusprosessi: tarpeeksi helppoa

Kun olet asettanut SIM-kortin yhteensopivaan operaattoriin ja asettanut akun, puhelimen saaminen käyntiin kestää vain muutaman minuutin. Pidä punaista lopetuspainiketta painettuna käynnistääksesi Go Flipin, valitse kielesi valikosta ja valitse sitten, haluatko liittyä Wi-Fi-verkkoon. Siinä se, todellakin.

Suorituskyky: Hieman hidas

Flip-puhelimena Alcatel Go Flipillä ei ole kovin kunnianhimoisia tavoitteita. Se on enimmäkseen suunniteltu puheluihin ja tekstiviestien lähettämiseen, mutta sillä voi myös ottaa valokuvia, vastaanottaa sähköposteja, toistaa musiikkia ja jopa virittää FM-radion. Puhelimen sisällä on Qualcomm Snapdragon 210 -prosessori, joka on paljon halvempi versio monissa Android-puhelimissa näkevistä siruista. Go Flip pystyy hoitamaan kaikki yllä mainitut tehtävät, mutta se ei ole nopein tai reagoivin läppäpuhelin, jota olemme käyttäneet. Valikoissa liikkuminen voi tuntua hieman hitaalta ja huomasimme Asetukset-valikon juuttuneen paikkaan, jossa näyttö ei latautunut kokonaan. Se on luultavasti enemmän ohjelmisto- kuin laitteisto-ongelma, mutta se vaikutti päivittäiseen käyttökokemukseen syystä riippumatta.

Liitettävyys: LTE tai Wi-Fi

Käytimme Alcatel Go Flipin T-Mobile-versiota sen 4G LTE -verkossa ja löysimme verkkosivustoja, jotka latautuvat nopeasti käytettäessä sisäänrakennettua verkkoselainta. Voit myös muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon sekä dataa että puheluita varten.

Kuvan laatu: suuri, mutta huonolaatuinen

Alcatel Go Flipin 2,8 tuuman TFT LCD -päänäytön resoluutio on 320 x 240, mikä on melko yleistä koon ja selkeyden suhteen läppäpuhelimissa. Se ei ole niin kirkas näyttö kuin useimmissa älypuhelimissa nykyään, tekstissä ja grafiikassa näkyy näkyvää sumua reunoilla, mutta se on riittävän selkeä hoitaakseen jokapäiväisiä tehtäviä.

Edestä katsottuna näyttö voi näyttää melko räikeältä rohkeilla väreillä ja tasaisella kirkkaudella, mutta joka muusta kulmasta näkymä kärsii.

Go Flipin näyttö horjuu katselukulmien kanssa. Edestä katsottuna näyttö voi näyttää melko räikeältä rohkeilla väreillä ja tasaisella kirkkaudella, mutta joka muusta kulmasta näkymä kärsii. Alhaalta katsottuna näyttö näyttää hyvin mykistyneeltä; ylhäältä on tumma ja vaikea nähdä värejä. Tämä on erityisen havaittavissa, kun otat kuvia kiinteälinsisellä kameralla tai jopa katselet tallennettuja kuvia galleriassasi. Se ei vain ole kovin monipuolinen näyttö. 1,44 tuuman uloimmassa simpukkanäytössä on samat ongelmat, mutta ne eivät ole niin ongelmallisia, koska käytät tätä näyttöä pääasiassa ajan näkemiseen, saapuvien puheluiden esikatseluun ja saapuvien tekstien katseluun.

Äänenlaatu: ylivoimainen ääni

Puhelun laatu T-Mobilen LTE-verkossa oli hieman pettymys. Linjan toisessa päässä puhuvat ihmiset olivat kuultavissa, mutta eivät niin selvästi kuin odotettiin – eikä niin selvästi kuin käytettäessä LG Exalt LTE:tä Verizonin LTE-verkossa. Kaiutinpuhelimen toiminnallisuus oli meidän päässämme kovaääninen, vaikka toisessa päässä oleva henkilö sanoi, että meitä oli vaikea kuulla. Pienellä takakaiuttimella voit toistaa musiikkia ja ääntä, mutta Alcatel Go Flip ei oikeastaan ​​ole suunniteltu toistoon. Se on hyvin rajallisen kuuloinen ja tinainen kaiutin.

Alcatel Go Flip

Kameran/videon laatu: tuskin täydellinen kuva

Alcatel Go Flipin 2 megapikselin takakamera ei ole kovin hyvä. Tuloksena olevat kuvat ovat jatkuvasti epäselviä ja epäselviä, ja kamera kamppailee toisinaan jopa näennäisen hienossa valaistuksessa. Voit myös kuvata 720p HD -videota, mutta tässä kameralaitteistossa ei ole yllätys, että materiaali ei näytä hyvältä. Se on kiinteän tarkennuksen kamera, mikä tarkoittaa, että siinä ei ole automaattitarkennusta tai manuaalista tarkennusta – sinun tarvitsee vain säätää etäisyyttäsi kohteesta saadaksesi parhaat tulokset. Valitettavasti puhelin ei salli selfien ottamista ulkonäyttöä käytettäessä, mikä on yksi Samsung Convoy 3:n hyödyllisimmistä ominaisuuksista.

Se on varmasti tarpeeksi toimiva näyttääkseen edulliselta 20–30 dollarilta käyttäjille, jotka tarvitsevat peruspuhelimen soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen.

Akku: rakennettu kestämään

Irrotettava 1 350 mAh akku on melko suuri läppäpuhelimelle, ja Alcatel arvioi jopa kahdeksan tuntia puheaikaa ja 280 tuntia (melkein 12 päivää) valmiusaikaa. Jokapäiväisessä käytössä Go Flip piti latausta riittävän hyvin. Satunnaisten puheluiden, säännöllisten tekstiviestien ja satunnaisen kameran käytön ansiosta sinun pitäisi pystyä istumaan latausten välillä muutaman päivän.

Ohjelmisto: Ei mitään erikoista

Alcatel Go Flip toimii KaiOS-käyttöjärjestelmällä, joka on suunniteltu erityisesti nykyaikaisille läppä- ja monitoimipuhelimille. Se näyttää erilaiselta kuin muiden flip-puhelimien ohjelmisto, mutta tekee lopulta samanlaisen asian ja sillä on tuttu navigointirakenne päävalikosta. Sieltä pääset käyttämään puhelimen kaikkia päätoimintoja: soittamisesta kuvien ja videoiden ottamiseen, viestien lähettämiseen, kuvien katseluun, musiikin ja FM-radion toistamiseen, sähköpostien tarkistamiseen ja Webissä surffailuun. Kuten mainittiin, käyttöliittymä voi juuttua hieman jumiin, kun selaat valikkoja, ja se voi olla toisinaan hidas. KaiOS on kaiken kaikkiaan hyvin yksinkertainen ja yksinkertainen. Sillä ei ole sovelluskauppaa, joten et voi ladata minkäänlaisia ​​sosiaalisen median sovelluksia tai pelejä. Ei myöskään ole navigointisovellusta tai edes muistiinpanosovellusta. Se on edelleen nykyinen käyttöjärjestelmä, jota käytetään uusissa perus-/ominaisuuspuhelimissa, mutta siinä ei oikeastaan ​​ole nykyaikaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekisivät Go Flip -kokemuksesta houkuttelevamman kuin vanhemmissa flip-puhelimissa. Se on pettymys.

Hinta: se on sopimus

Palveluntarjoajasta riippuen Alcatel Go Flip löytyy nykyään uskomattoman halvalla. Olemme nähneet sen Boost Mobilessa 20 dollarilla, T-Mobilessa 75 dollarilla ja Consumer Cellularissa 30 dollarilla, kun taas hinta vaihtelee 75 ja 96 dollarin välillä muiden operaattorien kanssa. Go Flipissä on joitain puutteita ja puutteita, kuten edellä on kuvattu, mutta 20-30 dollarilla se on hyvä tarjous käyttäjille, jotka tarvitsevat peruspuhelimen puheluiden ja tekstiviestien soittamiseen.

Alcatel Go Flip vs LG Exalt LTE

LG:n Exalt LTE Verizonissa pyrkii sulavaan ja hienostuneeseen ulkoasuun, joka on käytännössä päinvastainen kuin Alcatel Go Flip tarjoaa. Go Flip näyttää, tuntuu ja käyttäytyy melko halvalta puhelimelta, joka tekee soittamisessa ja tekstiviestien lähettämisessä vähän enemmän kuin vähimmäisvaatimukset. LG Exalt LTE on kaiken kaikkiaan hienostuneempi, mutta se on myös kalliimpi $ 144. Se on kohtuullinen summa käännettävästä puhelimesta, ellet rakasta muotoa ja yksinkertaisuutta. Alcatel Go Flip ei ole mikään erikoinen, mutta hinta on oikea.


Lopullinen tuomio

Halpa, mutta kiillotus puuttuu? Alcatel Go Flip on selkeästi tarkoitettu budjettiystävälliseksi laitteeksi, joten se ei loista missään. Kamera on perseestä, näyttö vain näyttää kiinteältä ja käyttöjärjestelmä voi olla hieman hidas, mutta puheluihin ja tekstiviesteihin se riittää.

Samankaltaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Samsung Galaxy S9
 • OnePlus 7 Pro

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  GO FLIP

 • Tuotteen merkki:

  Alcatel

 • Artikkelinumero

  610214647955

 • Hinta

  75,00 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Maaliskuu 2017

 • Tuotteen mitat

  0,74 x 2,08 x 4,13 tuumaa.

 • Prosessori

  Qualcomm Snapdragon 210

 • RAM

  512 Mt

 • Varastointi

  4 gigatavua

 • Kamera

  2MP

 • Akun kapasiteetti

  1 350 mAh

 • Portit

  micro USB

Por Markus