4LW4142363 hero 0214d544cf7b49f09ef524c512013084
Mitä me pidämme?

 • Tuntuu erittäin tukevalta ja kestävältä
 • Houkutteleva moderni muotoilu
 • Metalliset tukitolpat, kahvat ja saranat
 • Sisältää sekä avoimet hyllyt että suljetut säilytyskaapit

Mistä emme pidä

 • Pienitiheyksinen kuitulevy ei kestä erityisen raskaita televisioita
 • Kaapelinhallinta hieman puutteellinen
 • Saranoita voi olla vaikea säätää

Ameriwood Home Carson -televisioteline on suunniteltu toimimaan jopa 50 tuuman televisioiden kanssa ja se voi tukea jopa 60 puntaa. Se on erittäin toimiva sekä suljetulla että avoimella säilytystilalla, ja siinä on houkutteleva moderni muotoilu, mikä tekee siitä yhden parhaista TV-tasoista, joita voit löytää hintaansa nähden.

4.2

Ameriwood Home Carson TV-kaappi

Ameriwood Home Carson TV-kaappi

tässä artikkelissa

Ostimme Ameriwood Home Carson -televisiotelineen, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Kun etsit TV-kaappia, etsit todella keskiosaa, joka on olohuoneesi, työhuoneesi, leikkihuoneesi tai missä tahansa, missä katsot televisiota, keskipiste. Jotkut TV-telineet ja -telineet on rakennettu häivyttämään taustalle, ja toiset, kuten Ameriwood Home Carson -televisioteline, erottuvat joukosta. Tämä TV-kaappi on tyylikäs moderni muotoilu, mutta se on myös erittäin toimiva, sillä siinä on riittävästi tilaa kaikille kotiteatterilaitteillesi, pelikonsoleillesi ja jopa säilytystilaa ylimääräisille kaapeleille ja muille komponenteille ja laitteille. Rakensimme ja testasimme äskettäin Ameriwood Home Carson -televisiotelineen muutamilla eri televisioilla. Tarkastelimme, kuinka hyvin se toimii mainostettujen televisiokokojen kanssa, kuinka tukeva ja kestävä se on, kuinka se käsittelee kaapelien hallintaa ja paljon muuta.

Ameriwood Home Carson TV-kaappi

Muotoilu: Houkutteleva moderni tyyli sekä avoimella että suljetulla säilytystilalla

Ameriwood Home Carson TV-taso on houkutteleva moderni muotoilu, jossa on puumaisia ​​viimeistelyjä ja metallisia tukipylväitä. Testaamamme yksikön mukana tuli espressopuuviimeistely, mutta sitä on saatavana myös muissa viimeistelyissä, kuten tasaisena mustana, kaksisävyisenä kirsikka- ja mustana sekä paljon vaaleampi Sonoma-tammiviimeistely.

Ameriwood Home Carson TV-taso on houkutteleva moderni muotoilu, jossa on puumaisia ​​viimeistelyjä ja metallisia tukipylväitä. Telineessä on sekä avoimet hyllyt että suljettu säilytystila, mikä on mukava kosketus. Yksikön keskiosa on avoin, säädettävällä hyllyllä. Sivut suljetaan kaapin ovilla, jotka pysyvät kiinni magneettien avulla. Telineen yläosa, joka on suunniteltu tukemaan televisiota, on erotettu jalustan päärungosta useilla metallisilla tukipylväillä. Tämä luo avoimen tilan, johon voit sijoittaa lisää kotiteatterilaitteita, pelikonsoleita tai mitä tahansa haluat.

Asennusprosessi: helpompaa kahden ihmisen kanssa, mutta onnistuu yhdellä

Tämän jalustan asennusprosessi on enemmän tai vähemmän linjassa muiden litteäpakattujen huonekalujen kanssa, jotka ostajan on koottava. Jalat ja tukiputket ruuvataan paikoilleen ja loput yksiköstä kiinnitetään yhteen nokan ja lukitusjärjestelmän avulla, josta pidämme paljon enemmän kuin perinteisestä tapaa ruuvata vain ruuveja lastulevyyn. Koko tapaaminen kesti alle tunnin vain yhden henkilön kanssa. Valmistaja suosittelee kahta, joidenkin komponenttien koosta johtuen, ja se menisi varmasti nopeammin yhteen ylimääräisellä käsiparilla.

Tässä telineessä on sekä avoimet hyllyt että suljettu säilytystila, mikä on mukava kosketus. Rakentamisen vaikein osa on ovien asentaminen, sillä saranoiden kiinnitysruuvien luominen on hieman hankalaa. Jos saranat eivät heti toimi, niiden säätäminen on myös hieman monimutkaista ja aikaa vievää. Kaapin ovissa on käytetty laadukkaita saranoita, jotka kestävät pitkään ja kahvat ovat metallia.

Ameriwood Home Carson TV-kaappi

Rakenne: Massiivinen lastulevy puusylaminaatilla

Hyllyt, joita käytät Carsonin TV-telineen rakentamiseen, on valmistettu kiinteästä lastulevystä, joka tunnetaan myös nimellä matalatiheyksinen kuitulevy. Tämä ei ole ihanteellinen materiaali, joka rajoittaa jalustan turvallisesti kannattavaa painoa, mutta se on juuri sitä mitä odotamme huonekalulta tähän hintaan. Jalat ja tukitolpat on valmistettu jauhemaalatusta metallista, mikä antaa mukavan visuaalisen ilmeen.

Yhteensopivuus: Toimii useimpien televisioiden kanssa aina 50 tuumaan asti

Ameriwood Home Carson on melkein täydellinen pituus 50 tuuman televisiolle. Pienemmät televisiot toimivat myös hyvin, ja useimmissa 40-tuumaisissa televisioissa on luultavasti runsaasti tilaa molemmille puolille kaiuttimille. Jos asetat suuremman television tälle jalustalle, se roikkuu sivujen yli, joten suosittelemme käyttämään enintään 55 tuumaa. Jos televisiosi painaa yli 60 kiloa, voit vaihtaa suurempaan TV-tasoon. Koska tämä jalusta on valmistettu matalatiheydestä kuitulevystä ja Ameriwood suosittelee maksimikuormitusta 60 paunaa, jalusta todennäköisesti painuu, jos laitat sen päälle jotain raskaampaa.

Käytettävyys: Erinomainen käytettävyys sekä avohyllyillä että suljetuilla kaapilla

Olemme havainneet, että tämä teline on erittäin hyödyllinen jokapäiväisessä käytössä. Korkeus on kohtuullinen ja koko on täydellinen 50 tuuman televisiolle. Television alla oleva avoin tila ja yksikön keskellä olevat hyllyt tarjoavat runsaasti tilaa kotiteatterilaitteille, pelikonsoleille ja muille. Kaapit avautuvat ja sulkeutuvat sujuvasti, kun saranat on säädetty oikein, ja ne tarjoavat mukavan piilotetun säilytystilan ylimääräisille kaapeleille tai muille piilotetuille.

Säilytys on erinomainen, television alla iso tila kotiteatterilaitteille, keskellä kaksi suurta avohyllyä ja molemmilla puolilla suljetut kaapit DVD-levyille, lisäkaapeleille ja kaikelle muulle mitä haluat käden ulottuvilla.

Ameriwood Home Carson TV-kaappi

Vakaus: Kiinteä kovilla lattioilla ja matolla

Ameriwood Home Carson TV-teline tarjoaa tukevan alustan televisiollesi ja kotiteatterilaitteellesi. Pohja on riittävän suuri kestämään sekä matto- että kovat lattiat, kuten laatta- ja vinyylilattiat, ja kuusi tukipylvästä tarjoavat erinomaisen vakauden kaikkiin suuntiin.

Kaapelien hallinta ja varastointi: mukaan lukien kestävä kaapelinhallinta ja suljettu varastointi

Tässä jalustassa ei ole edistyneitä kaapelinhallintaominaisuuksia, mutta sen takana on suuret paikat, jotka helpottavat kaapelien reitittämistä. Jos haluat pitää asiat mahdollisimman siistinä, helppo ratkaisu on sulkea television virtajohto ja tulokaapelit keskitukeen niin, että ne eivät näy näkyvistä. Säilytys on erinomainen, television alla iso tila kotiteatterilaitteille, keskellä kaksi suurta avohyllyä ja molemmilla puolilla suljetut kaapit DVD-levyille, lisäkaapeleille ja kaikelle muulle mitä haluat käden ulottuvilla.

Hinta: Kilpailukykyiset hinnat sille, mitä saat

Ameriwood Home Carson TV Stand maksaa yleensä noin 90 dollaria, ja se edustaa vakaata sopimusta tähän hintaan. Kilpailijat, kuten Convenience Concepts Designs2GO TV-taso, ovat myös yleensä hinnoiteltuja vertailukelpoisia, kun taas kaikki, mikä tukee suurempia televisioita, myy yleensä paljon enemmän. Löydät halvempia vaihtoehtoja pienemmille kokoille, mutta jos tarvitset jalustan, joka tukee 60 punnan 50 tuuman televisiota, Ameriwood Home Carson on loistava tarjous.

Kilpailu: sinun on maksettava enemmän, jos haluat jotain parempaa

Edellisessä osiossa mainittu Convenience Concepts Designs2GO TV-taso on Carsonin lähin kilpailija. Molemmat on suunniteltu enintään 50 tuuman televisioille, ja niitä on yleensä saatavana samanlaisilla hintapisteillä. Ameriwood Standard on yleensä parempi vaihtoehto, koska se käyttää puisia kaapin ovia, kun taas Convenience Concepts käyttää muoviovia. Verrattuna kilpailijaan, kuten Devaise 3-in-1 TV Stand, Ameriwood-yksikkö on sielläkin ykkönen. Nämä telineet ovat myös saman hintaisia, mutta Ameriwood-teline on tukevampi ja siinä on sekä suljettu että avoin säilytystila, kun taas Devaise-yksikkö on täysin auki. Muut kilpailijat, kuten Walker Edison TV Stand, tarjoavat kestävämmän keskitiheyden kuitulevyrakenteen, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Walker Edison maksaa yleensä noin 150 dollaria.


Lopullinen tuomio

Tämä on loistava jalusta, jos televisiosi ei ole liian suuriAmeriwood Carson TV Stand on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on televisio, joka on enintään 50 tuumaa ja painaa enintään 60 kiloa. Se on yksi parhaista vaihtoehdoista, joita voit löytää tähän hintaan, joten se on hyvä valinta, jos olet tällaisen metalli-puu-designin fani.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Carson TV-taso

 • Tuotteen merkki:

  Ameriwoodin koti

 • UPC

  029986119513

 • Hinta

  93,32 dollaria

 • Paino

  60 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  47,2 x 20,5 x 15,75 tuumaa.

 • Materiaali

  Laminaattikuitulevy ja metalli

 • TV-muodon rajoitus

  50”

 • Painorajoitus televisiolle

  60 kiloa.

 • Takuu

  Vuosi

Por Markus