alejandro luengo c1 ZT hLzM unsplash fdd07d1f656b4291822ebb94e461aa60 scaled

Tärkeimmät oppimispisteet

  • AirTagit eivät ole vain kadonneiden tavaroiden etsimiseen, vaan ne ovat myös hyviä etsimään kadonneita tavaroita.
  • AirPodit ovat ilmeisin ehdokas AirTags-teknologian sisällyttämiseen.
  • Teltat, pysäköityt autot, lastenrattaat? Päämäärätön etsintä on ohi.

K: Minkä tuotteen menetät enemmän kuin mikään muu esine? V: AirPods. Applen AirPods ja Applen uudet AirTagit ovat ilmeisin kytkentä sitten sohvatyynyn tuuletusaukot ja television kaukosäätimet. Olisi poikkeuksellista, jos Apple ei tarjoaisi pariliitosta langattomien kuulokkeidensa seuraavassa versiossa. Mutta sen ei pitäisi pysähtyä tähän. AirTag-tekniikka voidaan integroida kaikenlaisiin varusteisiin. «Henkilökohtaisesti olisin rakastanut AirTag-toimintoa AirPods Pro -kotelossani, jos olisin kadottanut sen», tekniikan arvioinnin analysoija Tavis Lochhead kertoi Lifewirelle sähköpostitse. «Lopuksi ostin uuden matkalaukun, mutta muutamaa kuukautta myöhemmin löysin alkuperäisen matkalaukun sohvani alta.»

Täydellisesti toteutettu

AirTageista on huhuttu jo muutaman vuoden ajan. Tuolloin luuli, että Applella olisi jonkinlainen merkittävä koordinoitu käyttöönotto, joka tuo objektien seurantateknologian useimpiin tuotteisiinsa. Nykyisellään AirTagit ovat saatavilla vain pieninä erillisinä levyinä, joita on mahdotonta kiinnittää mihinkään ilman lisätarvikkeiden ostamista. Ne lähettävät jatkuvaa Bluetooth-salausta, jonka voi poimia anonyymisti ja turvallisesti mikä tahansa ohi kulkeva iOS-laite. Tämän jälkeen voit seurata niitä Applen Find My -sovelluksella.

Apple Air -tunnisteet.

«Tuote on loistava; konsepti ei ole uusi, mutta näyttää siltä, ​​​​että se on toteutettu täydellisesti ja se ratkaisee ongelman, joka melkein kaikilla on: tavaroiden menettäminen», Scott Hickman, The Detechtorin perustaja, kertoi Lifewirelle sähköpostitse. . Mutta mitä sinä oikein menetät?

Löydetyt esineet

Find My kattaa jo iPhonet, iPadit ja Macit, joten voimme unohtaa ne toistaiseksi. Yleisimmin mainittu AirTagien käyttötapa on avaimesi, mutta kuka kadottaa avaimensa? Viisaampi tapaus olisi myymäläpäällikkö tai joku vastaava, jolla on mukanaan iso nippu avaimia, jotka eivät mahdu taskuun. Tai ehkä joku hippi Berkleyn huoltoasema voi sitoa kylpyhuoneen avaimensa AirTagiin vanhan pölykapselin sijaan. Todennäköisin skenaario on kuitenkin löytää esineitä, jotka eivät ole kadonneet, mutta jotka olet kadottanut kotona tai työpaikalla: kaukosäätimet ja AirPodit. Kaukosäädin sijaitsee tietysti sohvan takana, mutta AirPodit voivat olla missä tahansa housujen tai takin taskussa tai yksinkertaisesti piilossa kirjan tai tyynyn alle.

Kuljetus

Toinen usein suositeltu käyttötarkoitus on polkupyörä. Se ei luultavasti auta, jos joku varastaa pyörän, mutta jos lukitset pyöräsi säännöllisesti vilkkaaseen pyörävajaan, on paljon helpompi seurata matkaasi senttimetriin asti.

AirTag ja iPhone, joiden AirTag-yhteys näkyy iPhonen näytöllä.

«Olen jo nähnyt mainoksia pyöristä, kuten siinä integroidusta VanMoof S3:sta», Hickman sanoi. «Niin monet esineet voivat hyötyä verkosta, kuten lasit, [and] kolmannen osapuolen kuulokkeet.» Entä lastenrattaat? Voit jälleen pysäköidä nämä monien muiden lastenrattaiden joukkoon, varsinkin jos olet Disney Worldissä, missä sinun on jätettävä rattaat niille osoitetuille (ja ruuhkaisille) alueille. Myös autot, voivat olla hyviä ehdokkaita AirTagiin. Älä ajattele AirTageja tapana löytää kadonneita tavaroita. Ajattele niitä enemmän «etsintätyökaluina». Tiedät esimerkiksi, että autosi on parkkipaikalla, mutta et tarkalleen missä olet iPhonesi näytöllä oleva nuoli siihen osoittaa, kuinka kaukana se on, säästää paljon vaivaa.

Löytää mahdollistajia

Keksitään lisää käyttötapoja AirTagille. Jos kiinnität sellaisen koirasi kaulukseen, voit jäljittää sen, jos se eksyy, vaikka maaseudulla iPhonen puute tekee jäljittämisestä vaikeaa. Ja kissat, jotka vaeltavat naapurustossa ja joutuvat ongelmiin, ovat yleensä iPhonen kantaman sisällä. Entä telttasi? Telttasi löytäminen leirintäalueelta tai musiikkifestivaalilta on aina vaikeaa. AirTags voi auttaa tässä. Matkatavarat ovat myös hyvä ehdokas. Jos kadotat sen, voit löytää sen uudelleen. Mutta entä lentokoneen seuraaminen lentokentän karusellille? Kun olet tarpeeksi lähellä, sinun pitäisi nähdä edistyminen kuljettimeen.

Apple AirTag matkalaukun kahvassa.

AirTagit ovat niin halpoja, että voit ostaa niitä käytettäväksi kaiken kanssa, jota on vaikea löytää. Mutta jos ne osoittautuvat suosituiksi, useammat valmistajat voisivat sisällyttää AirTag-teknologian omiin tuotteisiinsa. Jotkut näistä ovat varmasti turhia, mutta jotkut eivät. Joten tule, Apple. Aseta AirTag-siru AirPods-koteloon. Tiedät, että haluat sen.

Por Markus