image twitch5 59ed9f8bb501e80011a50402

Vaikka lähetys Twitchissä on täysin mahdollista vain videopelikonsolin ja Internet-yhteyden avulla, on olemassa paljon kolmannen osapuolen palveluita, jotka voivat paitsi parantaa suoratoistosi laatua, myös tehdä siitä paljon nautinnollisempaa sinulle ja katsojillesi. . Tässä on viisi parasta palvelua, joita kaiken tasoisten Twitch-suoratoistolaitteiden tulee käyttää suoratoiston aikana. Ne ovat kaikki ilmaisia ​​käyttää, ja ne kaikki on melko helppo integroida suoratoistoasetuksiin, olitpa sitten Twitch-aloittelija tai striimausammattilainen.

OBS Studio streamin mukauttamiseen

OBS Studio on ohjelma, jota useimmat Twitch-striimaajat käyttävät viedäkseen harrastuksensa uudelle tasolle. OBS Studion avulla striimaajat voivat muuttaa verkkokameroiden ja videopelien näyttöikkunoiden sijaintia, lisätä mukautettuja kuvia ja taustoja sekä muodostaa yhteyden kolmannen osapuolen palveluihin mukautettuja hälytyksiä ja widgetejä varten. Yksi syy siihen, miksi niin monet striimaajat suosivat OBS Studiota, on se, että sen avulla käyttäjät voivat luoda suoratoiston todella ammattimaisella tasolla. Tämä ohjelma tukee useita kameroita, visuaalisia asetteluja ja erilaisia ​​siirtymätehosteita vaihdettaessa kunkin asennuksen välillä. Se voi todella tehdä mitä tahansa medialähetys voi haluta.

OBS Studio on saatavana Windows PC:lle ja Macille, ja sen voi ladata ilmaiseksi viralliselta OBS Studion verkkosivustolta.

Stream Labs Twitch-hälytyksiä varten

Jos olet joskus katsonut Twitch-streamia animoiduilla ilmoituksilla, olet todennäköisesti nähnyt Stream Labsin toiminnassa. Tämä ilmainen palvelu tarjoaa striimaajille useita lähetyksiä parantavia ominaisuuksia, kuten hälytyksiä (tai ilmoituksia), lahjoitussivuja, lahjoituksen edistymispalkkeja, vinkkejä, seuraaja- ja tilaajaluetteloita sekä chat-laatikoita. Stream Labsin avulla striimaajat voivat muokata kaikkia ominaisuuksiaan täysin. Hälytykset voidaan esimerkiksi mukauttaa käyttämään tiettyä animoitua gifiä tai ääntä, kun taas chat-laatikoiden tekstiä ja fonttia voidaan mukauttaa striimaajan yleiseen ulkoasuun sopivaksi.

Stream Labs -tilin luominen on täysin ilmaista, ja se voidaan tehdä helposti kirjautumalla Stream Labs -verkkosivustolle Twitch-tilillä. Jos kuitenkin haluat käyttää jotakin ominaisuuksista, sinun on käytettävä OBS Studiota. Stream Labs ei toimi niille, jotka käyttävät perusstreamia suoraan pelikonsolistaan.

PayPal lahjoitusten vastaanottamisesta

PayPal on edelleen yksi luotettavimmista tavoista lähettää ja vastaanottaa rahaa verkossa. Maksupalvelu on suhteellisen turvallinen, ja se hyväksytään yli 200 maassa ja hyväksyy 25 erilaista valuuttamuotoa. PayPal tarjoaa käyttäjille myös yksinkertaistettuja vaihtoehtoja rahan vastaanottamiseen täysin tuntemattomilta sovellusten ja virtaviivaistetun PayPal.me-verkkopalvelun kautta. Luotettavuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta PayPalista on nopeasti tullut yksi parhaista tavoista Twitch-striimaajille vastaanottaa lahjoituksia katsojilta, ja se on erittäin suositeltava työkalu niille, jotka ovat vasta aloittaneet suoratoiston ja jotka etsivät tapaa tukea taloudellisesti harrastuksiaan.

PayPal-tilin luominen on ilmaista, mutta ikäraja on 18 vuotta. Alaikäiset Twitch-striimaajat saattavat haluta pyytää vanhemmalta tai huoltajalta lupaa käyttää tiliään, jota voidaan sitten hallinnoida yhdessä laillisen aikuisen nimellä.

Nightbot parantaaksesi Twitch-chattiasi

Nightbot on erityinen kolmannen osapuolen palvelu, joka lisää Twitch-chattiisi paljon lisätoimintoja. Se ei vain voi parantaa moderointitasoa chat-huoneessa, vaan sitä voidaan käyttää myös toistuvien viestien ajoittamiseen, katsojien valita taustalla soitettavat kappaleet ja jopa valita voittajat kilpailun aikana.

Nightbot on ilmainen palvelu, johon kuka tahansa voi rekisteröityä Nightbotin virallisen verkkosivuston kautta. Ehkä yksi parhaista asioista Nightbotissa on, että sitä isännöidään kokonaan omalla palvelimellaan eikä se vaadi lisäohjelmistoja, kuten OBS Studio. Sitä voivat käyttää myös Twitch-striimaajat peruskonsolista.

Twitter promootioon ja verkostoitumiseen

Twitter ei välttämättä muodosta yhteyttä suoraan Twitchiin, mutta se on palvelu, joka on elintärkeä monille Twitch-suoratoistolaitteille. Sosiaalinen verkosto tarjoaa streamaajille tavan paitsi pitää yhteyttä olemassa oleviin seuraajiin ja tilaajiin, kun he ovat offline-tilassa, vaan sitä voidaan käyttää myös kanavansa mainostamiseen uusille mahdollisille katsojille, muistuttamaan seuraajia tulevista streameista, katsojien kysymyksistä ja jopa ota yhteyttä brändeihin ja alan sisäpiiriläisiin tulevaa yhteistyötä varten.

Twitter-tilin luominen vie vain muutaman minuutin ja on täysin ilmaista. Se on avoin myös teini-ikäisille ja aikuisille. Useimmat striimaajat rohkaisevat katsojia seuraamaan heitä suullisesti Twitterissä lähetyksen aikana, samalla kun he lisäävät linkin heidän Twitter-tililleen Twitch-profiiliinsa ja näyttävät käyttäjänimensä Twitch-asettelussaan.

Por Markus