GettyImages 1316489080 ebb4e394d7404148a156e1b43f2779ea

WhatsApp on avannut oman julkisen beta-ohjelman WhatsApp-työpöytäsovellukselle, joka auttaa Mac- ja Windows-käyttäjiä testaamaan uusia ominaisuuksia. WhatsApp on saatavilla tietokoneille sekä verkko- että sovellusmuodoissa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun työpöytäversio on nähnyt julkisen betaversion. Joten jos olet aina halunnut kokeilla uusia WhatsApp-ominaisuuksia tai auttaa ohjelmiston virheenkorjauksessa, nyt on tilaisuutesi!

Kun WhatsApp-työpöytäbeta on asennettu, se päivittää itsensä automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia uusimman beta-version tarkistamisesta. WABetaInfon mukaan uusi beta-versio tarjoaa jo uusia ominaisuuksia puheviestintään työpöydällä, joita voit kokeilla. Voit nähdä viestisi aaltomuodot ja kuunnella viestiäsi ennen Sinä lähetät sen. Voit siis esikatsella viestiäsi ja päättää sitten, haluatko poistaa vai tallentaa sen uudelleen.

WhatsApp työpöydälle

WABetaInfo varoittaa, että koska tämä on beta-versio, voit kohdata joitain virheitä käyttäessäsi sovellusta. Jos huomaat jotain, on suositeltavaa ottaa yhteyttä WhatsAppiin ja ilmoittaa ongelmasta, jotta se voi selvittää, mitä tapahtuu. Jos haluat lähettää raportin, mene osoitteeseen Asetukset > Ota yhteyttä WhatsApp-työpöytäsovelluksessa – ja liitä mieluiten kuvakaappaus, joka kuvaa ongelmaasi. Liittyäksesi WhatsApp-työpöytäbetaohjelmaan sinun tarvitsee vain ladata Windows- tai Mac-beta-asiakas. Niin kauan kuin käytät uusinta beetaversiota (2.2133.1), olet virallisesti osa testiä.

Por Markus