money transfer 42008cbf1c9f4976a4785f251f7d9353

Mitä tietää

 • Kun olet luonut Zelle-tilin, saat teksti- tai sähköposti-ilmoituksen, kun joku lähettää sinulle rahaa.
 • Jos pankkisi tukee Zelleä, voit valita tilin tallettaaksesi rahaa. Muussa tapauksessa se on yhdistetyllä maksukortillasi.
 • Pyydä rahaa: Valitse Pyyntö päänäytössä. Valitse yhteystieto > Anna summa > Arvostelu > Pyyntö.

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit hyväksyä rahaa, jonka joku on lähettänyt sinulle Zellen kautta, mukaan lukien kuinka linkität pankkikorttisi sovellukseen ja pyydät rahaa toiselta käyttäjältä. Zelle-sovellus toimii Androidilla ja iPhonella.

Hyväksy rahaa Zelleltä

Jos sinulla on jo tili, saat rahat heti; saat teksti- tai sähköposti-ilmoituksen, kun se tapahtuu. Lue, kuinka Zelle toimii saadaksesi lisätietoja.

Tarvitset tilin vastaanottaaksesi rahaa pankkiisi. Pankissasi voi olla sisäänrakennettu tuki Zellelle. Ota selvää tai rekisteröidy, jos ei, aloita virallisella sovelluksella:

 1. Asenna Zell.

 2. Napauta Aloittaa ensimmäisessä näytössä ja lue ja hyväksy kaikki lupapyynnöt. Sinun on hyväksyttävä pääsy puhelimeesi, jotta sovellus havaitsee epätavallisen kirjautumistoiminnan, mutta voit halutessasi hylätä sijaintitietosi kehotteen.

 3. Anna puhelinnumerosi ja valitse sitten Hyppää kyytiin.

 4. Lue tietosuoja- ja turvallisuussivu, valitse alareunassa oleva valintaruutu vahvistaaksesi, että hyväksyt nämä ehdot, ja napauta sitten Hyppää kyytiin.

  Useimmin käytetyt painikkeet Zelle-sovelluksessa Androidissa.

 5. Etsi pankki, joka on myöntänyt haluamasi pankkikorttisi. Jos löydät sen, valitse se, valitse Siirry pankkisovellukseesi seuraavassa näytössä ja viimeistele prosessi siellä. Jokainen pankki toimii hieman eri tavalla; joitain yleisiä ohjeita löytyy tämän sivun alempana, jos tarvitset apua. Jos pankkisi ei ole luettelossa, valitse: Etkö näe sohvaasi? Jatka sitten näillä vaiheilla.

  Etsi yhteensopiva pankki Androidilla Zelle-sovelluksella.

 6. Seuraava näyttö on nimeltään «Lisää pankkikortti». Anna kortin tiedot (numero, viimeinen voimassaolopäivä jne.) ja napauta sitten Hyppää kyytiin.

 7. Kirjoita laskutusosoitteesi seuraavalle sivulle ja valitse sitten Hyppää kyytiin. Tilisi on nyt määritetty ja voit ottaa vastaan ​​rahaa ja tarkastella sinulle jo lähetettyjä rahoja.

Pyydä rahaa Zelleltä

Voit myös vastaanottaa rahaa Zellen kautta pyytämällä sitä joltakin yhteyshenkilöltäsi.

 1. Kirjautumisen jälkeen valitse Pyyntö päänäytössä.

 2. Valitse yhteyshenkilö, joka käyttää Zelleä. Jos he eivät, sinun on ensin kutsuttava heidät. Saatat joutua painamaan . naputtaa Pääsy yhteystietoihin kun näet kyseisen painikkeen ja anna sovelluksen etsiä yhteystietojasi noudattamalla kehotteita.

 3. Syötä summa ja valitse sitten Arvostelu.

  Zelle Android-sovellus, joka pyytää rahaa toiselta käyttäjältä.

 4. Valinnaisesti lisää muistio ja napauta sitten Pyyntö. Jos vastaanottaja hyväksyy, saat rahat pian sen jälkeen.

Zellen käyttäminen pankissasi

Voit tarkistaa, onko pankissasi sisäänrakennettu tuki Zellelle. Se on toinen tapa vastaanottaa rahaa, mutta prosessi on erilainen jokaisessa pankissa. Tässä on katsaus, miten se yleensä toimii, käyttämällä esimerkkinä Bank of Americaa:

 1. Etsi pankkisovelluksesta osio, jonka nimi on jotain vastaavaa Luovuttaa tai Zelle.

 2. Napauta Pyyntö.

 3. Valitse yhteystieto tai kirjoita hänen puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa.

 4. Valitse kuinka paljon rahaa haluat pyytää.

  Nosta rahaa Zellessä Bank of America -sovelluksen kautta

  Bank of America -sovellukseen sisäänrakennettu Zelle-toiminto.

 5. Valitse, minne haluat tallettaa rahat.

 6. Vahvista valitsemalla Lähettää tai Pyyntö.

Tärkeitä faktoja Zellesta

 • Jotkut kortit eivät ole kelvollisia, joten jos saat virheilmoituksen määrittäessäsi, varmista, että kyseessä ei ole yritysmaksu-, luotto-, lahja- tai prepaid-kortti. Et voi käyttää kansainvälistä tiliä tai tiliä Yhdysvaltain alueella, kuten Guamissa tai Puerto Ricossa.
 • Vastaavasti, jos muut antamasi tiedot, kuten postinumero ja osoite, eivät vastaa kyseiselle kortille rekisteröidyn pankin tai luottoyhtiön tietoja, saat virheilmoituksen.
 • Itse Zelleen ei liity maksuja, joten sinun ei tarvitse huolehtia maksamasta mitään saadaksesi rahaa.
 • Jos et täydennä Zelle-profiiliasi (rekisteröidy ja lisää pankkikorttiasi) 14 päivän kuluessa, sinulle lähetetyt rahat vanhenevat ja lähettäjälle palautetaan.
 • Et voi pyytää enempää kuin vastaanottaja saa lähettää. Henkilön pankki voi asettaa rajan, mutta jos hän ei käytä Zelleä pankkikortilla eikä pankin kautta, viikoittainen kulutusraja (ja siten hakemusraja) on 500 dollaria.

Por Markus