howtostreamthursdaynightfootball 5b426580c9e77c003732befc scaled

Thursday Night Football on NFL-verkostossa koko kauden 2021-2022. Monet peleistä ovat saatavilla myös Fox-, Amazon Prime Video- ja Twitch -palveluissa. Lisätietoja näistä peleistä on Sunday Night Football- ja Monday Night Football -oppaissamme.

Torstai-illan jalkapallotiedot

Kausi alkaa9. syyskuuta 2021 (Vaikka kauden avaus on torstaina, se on NBC:llä, eikä se ole virallinen torstai-illan jalkapallo-ottelu.)Ensimmäinen virallinen torstai-illan jalkapallo-ottelu: 16. syyskuuta 2021peliaika: 20:20 ESTkanava: NFL Network (kaikki 19 peliä), Fox (11 peliä), Amazon Prime Video (11 peliä)Nykyinen: NFL Network, Fox, Amazon Prime Video, Twitch

Kuinka katsoa virallisia jalkapallosuoralähetyksiä torstai-iltana

Torstai-illan jalkapallon suoratoistokuva on poikkeuksellisen monimutkainen. Foxin ja NFL Networkin lisäksi jotkin pelit ovat saatavilla myös Amazon Primessa ja Twitchissä. Nämä ovat Thursday Night Footballin viralliset suoratoistolähteet:

 • NFL-verkko: Katso NFL-verkkoa
 • Kettu: Katso Fox Sports.com
 • Amazon Prime: Katso Thursday Night Football Amazonista
 • nykiä: Katso Prime Video Twitchistä

Näiden virallisten lähteiden lisäksi voit myös suoratoistaa Sunday Night Footballia millä tahansa palvelulla, joka sisältää NFL-verkon tai paikallisen Fox-asemasi. Thursday Night Football -brändi sisältää pelejä, jotka eivät itse asiassa ole torstai-iltaisin, mukaan lukien Live from London -ottelu viikolla 5 (sunnuntai, 10. lokakuuta klo 9.30 EST), lauantain Double Cup of Week 15 ja joulupäivä. erikoistarjous (lauantai 25. joulukuuta) klo 20.15 EST).

Torstai-illan jalkapallon suoratoisto NFL-verkossa

Helpoin tapa seurata jokaista torstai-iltaa jalkapalloa on NFL-verkossa, koska se on ainoa verkko, joka lähettää kaikki 19 peliä. Jos käytät NFL-verkkoa televisiopalveluntarjoajasi tai kelvollisen suoratoistopalvelun, kuten fuboTV:n, kautta, voit katsoa Thursday Night Footballia tietokoneellasi, puhelimellasi, tabletillasi tai suoratoistolaitteellasi. Näin voit suoratoistaa Thursday Night Footballin verkossa NFL Networkin kautta:

 1. Siirry verkkoselaimessa NFL Networkin Watch to Watch -sivulle.

 2. Klikkaus Katso suorana

 3. Klikkaus Todenna nyt kirjautuaksesi TV-palveluntarjoajaasi.

  NFL-verkon verkkosivusto, jossa Vahvista nyt on korostettu

 4. Valitse sinun television tarjoaja† Jos et näe sitä, kirjoita palveluntarjoajasi hakukenttään ja paina Tulla sisään

  NFL-verkkopalveluntarjoajan kirjautumissivu hakutoiminnolla korostettuna

 5. Anna pyydettäessä TV-palveluntarjoajasi käyttäjätunnus ja salasana ja napsauta Hyppää kyytiin† Sinun ei ehkä tarvitse antaa käyttäjätunnustasi ja salasanaasi, jos TV-palveluntarjoajasi ja Internet-palveluntarjoajasi ovat samat.

 6. Klikkaus Katso nyttai odota, että ajastin lopettaa laskemisen.

  NFL-verkoston verkkosivusto, jossa on korostettuna Katso nyt

 7. Palata nfl.com/watch ottelupäivänä katsomaan Thursday Night Footballia.

Suoratoista NFL-verkon torstai-illan jalkapallopelejä puhelimeesi

Jos sinulla on NFL Network, voit myös katsoa Thursday Night Footballia puhelimellasi, tabletillasi tai suoratoistolaitteellasi sopivalla NFL Network -sovelluksella:

 • Applen laitteet: NFL-verkkosovellus App Storessa
 • Android-laitteet: NFL-verkkosovellus Google Play Kaupassa
 • Amazon Fire TV: NFL-sovellus Amazon App Storessa
 • Roku: NFL-kanava Rokulla
 • Xbox One: NFL-sovellus Microsoft Storessa

Torstai-illan jalkapallopelien suoratoisto virallisten NFL-sovellusten kautta edellyttää NFL-verkon televisiopakettitilausta. Useimmat kaapeli- ja satelliittipalveluntarjoajat sekä jotkin suoratoistopalvelut ovat yhteensopivia, mutta tarkista asia palveluntarjoajaltasi.

Suora lähetys torstai-illan jalkapallosta Foxin kautta

Foxilla on televisiooikeudet lähettää 11 19 torstai-illan jalkapallo-ottelusta. Foxilla on myös joitain digitaalisen jakelun oikeuksia lähettämiinsä peleihin, joten tukikelpoisten televisiopalvelujen tilaajat voivat suoratoistaa joitain Thursday Night Football -pelejä Foxin kautta. Näin voit suoratoistaa Thursday Night Football -otteluita tietokoneellesi Foxin kautta.

 1. Siirry osoitteeseen Fox Sports.com suosikkiselaimellasi.

 2. Valitse suora lähetys

  Fox Sports.com -sivusto, jossa suora TV korostettuna

 3. Klikkaus Kirjaudu sisäänja valitse sitten Rekisteröidy TV-palveluntarjoajan kanssa

  Fox Sports -sivusto, jossa on korostettuna Rekisteröidy ja Rekisteröidy TV-palveluntarjoajan kanssa

 4. Valitse TV-palveluntarjoajasi tai selaa koko aakkosjärjestystä löytääksesi palveluntarjoajasi. Voit myös käyttää hakutoimintoa löytääksesi palveluntarjoajasi.

  Fox Sports Valitse TV-palveluntarjoajasi sivu

 5. Anna pyydettäessä TV-palveluntarjoajasi käyttäjätunnus ja salasana. Jos Internet- ja TV-palveluntarjoajasi ovat samat, prosessi voidaan automatisoida.

 6. Ilmoittautumisen jälkeen palaa ottelupäivänä katsomaan torstai-illan jalkapalloa.

Suoratoista Fox-jalkapalloottelut torstai-iltaisin puhelimeesi

Foxilla on myös oikeus suoratoistaa 11 Monday Night Football -peliä mobiilikäyttäjille Fox Sports: Watch Live -sovelluksen kautta. Jos sinulla on ehdot täyttävä televisiotilaus, voit hankkia laitteellesi oikean sovelluksen seuraavasti:

 • Android-puhelin: Fox Sports -sovellus Google Play Kaupassa
 • iPhone: Fox Sports: Katso Live-sovellus App Storesta

Torstai-illan jalkapallon suora lähetys Amazon Primessa ja Twitchissä

Amazon on varmistanut suoratoistooikeudet 11:een 19:stä Thursday Night Football -pelistä, joten Prime-tilaajat pääsevät helposti näihin peleihin Prime Videon kautta. Sen lisäksi, että Amazon suoratoistaa Thursday Night Footballin Prime-tilaajille Prime Videon kautta, Amazon tarjoaa myös pelejä saataville virallisen Twitch-kanavansa kautta. Katso Thursday Night Football Amazonista:

 1. Tilaa Amazon Prime, jos et ole jo tehnyt.

 2. Siirry Amazon Prime Videoon ottelupäivänä.

 3. Tyyppi Torstai-illan jalkapallo hakukentässä ja paina Tulla sisään tai Tuotto näppäimistöllä. Amazonilla ei ole listaa Monday Night Footballista ennen kuin kausi on käynnissä.

 4. Klikkaus pelata pelin aloittamiseen.

Lisätietoja Sunday Night Footballin suoratoistosta Twitchissä julkaistaan ​​kauden aikana. Ota yhteyttä suoraan Twitchiin päivityksiä varten.

Suoratoista torstai-illan jalkapalloa puhelimellasi, tabletillasi tai suoratoistolaitteellasi Amazon Primen tai Twitchin avulla

Suoratoista Thursday Night Football puhelimeen Prime Videon kautta

Jos haluat katsoa Thursday Night Footballia Amazonin tai Twitchin kautta mobiililaitteella tai television suoratoistolaitteella, tässä ovat tarvitsemasi sovellukset:

 • Android-laitteet: Prime Video / Twitch
 • iOS-laitteet: Prime Video / Twitch
 • Amazon-laitteet: Prime Video / Twitch
 • Roku: Prime Video / Twitch (epävirallinen)
 • Xbox One: Prime Video / Twitch

Onko olemassa online-suoratoistopalveluita, mukaan lukien torstai-illan jalkapallo?

Jos olet johdonkatkaisija, jolla ei ole TV-tilausta, etkä halua katsoa Amazon Prime Videota tai Twitchiä, saatat pystyä suoratoistamaan Thursday Night Footballia suoratoistopalvelun kautta. Television suoratoistopalvelut ovat pohjimmiltaan johdonleikkureiden kaapeleiden korvaavia palveluita, ja useimmat sisältävät Foxin. Ongelmana on, että jos alueesi Fox-tytäryrityksellä ei ole sopimusta online-suoratoistopalveluista tai jos paikallista Foxin tytäryhtiötä ei ole, nämä palvelut eivät voi tarjota sinulle suoraa Fox-striimiä. Jotkut suoratoistopalvelut tarjoavat myös tilauksia NFL-verkon kautta, mikä on paras vaihtoehto, jos asut alueella, jolla Fox ei ole käytettävissä. Valitsemalla suoratoistosuunnitelman NFL Networkin kanssa voit katsoa mitä tahansa peliä, ei vain sitä, joka esitetään Foxissa. Voit halutessasi kirjautua sisään NFL-verkkosivustolle tai mobiilisovellukseen streaming-palvelun tunnistetiedoillasi. Nämä ovat parhaat suoratoistopalvelut Sunday Night Footballin katsomiseen:

 • fuboTV: NFL Network ja Fox sisältyvät molemmat perustilaukseen.
 • Sling TV: Sling Blue -tilaus sisältää sekä Fox- että NFL Networkin. Sinun on kuitenkin tilattava Orange + Blue -paketti, jos haluat katsoa Monday Night Footballia myös ESPN:stä.
 • DirecTV Stream (aiemmin AT&T TV NYT): Voit saada Foxin tämän palvelun kautta, mutta et NFL-verkkoa.
 • YouTube TV: Sisältää NFL Networkin ja Foxin, jos asut kelpuutetulla alueella.
 • Hulu suoralla TV:llä: Sisältää Foxin ja NFL-verkon.

Por Markus