streamsundaynightfootball 5b41208ec9e77c0037678cf6 scaled

Jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus, helpoin, luotettavin ja laadukkain Sunday Night Football -stream on saatavilla suoraan NBC:ltä. Käytä televisiopalveluntarjoajasi käyttäjätunnusta ja salasanaa kirjautuaksesi sisään NBCSports.com-sivustolle tai NBC Sports -sovellukseen iOS- tai Android-käyttöjärjestelmälle. NBC lähettää myös jokaisen Sunday Night Football -pelin Peacockissa. Suoratoistopalvelut, kuten fuboTV, Sling TV ja muut, sisältävät myös NBC:n useimmissa paketeissa. NBC ei kuitenkaan ole saatavilla suoratoistoon kaikilla markkinoilla. Lisätietoja näistä peleistä on Thursday Night Football- ja Monday Night Football -oppaissamme.

Jalkapallon tiedot sunnuntai-iltana

Aloita NFL-kausi: Torstai 8.9.2022Ensimmäinen sunnuntai-illan peli: Sunnuntai 11.9.2022Aika: 20:20 ESTkanava: NBCNykyinen: NBC Sports.com, NBC Sports -sovellus, NBCUniversalin Peacock-suoratoistopalvelu

Kuinka katsoa virallista NBC Sunday Night Football -suoratoistoa

NBCUniversalilla on yksinoikeus lähettää Sunday Night Footballia, mukaan lukien online-suoratoisto. Tämä tarkoittaa, että ainoa tapa katsoa virallista suoratoistoa näistä jännittävistä peleistä on, jos sinulla on ehdot täyttävä kaapeli- tai satelliittitilaus. Jos asut vaatimukset täyttävällä maantieteellisellä alueella, voit katsoa myös suoratoistopalveluiden, kuten Sling TV:n, kautta.

Jos sinulla on vaatimukset täyttävä kaapeli- tai satelliittitilaus, voit suoratoistaa Sunday Night Footballia verkossa seuraavasti:

 1. Siirry suosikkiselaimellasi NBC:n Sunday Night Football -sivulle ja valitse Katsella† Sesongin ulkopuolella tämä URL-osoite uudelleenohjaa osoitteeseen nbcsports.com. Varmistaaksesi, että olet valmis aloittamaan ajoissa, kirjaudu sisään ennen pelin alkamista. Napsauta sitten live-peliä ja sinua pyydetään valitsemaan palveluntarjoajasi.
 2. Napsauta live-ohjelmaa ja valitse Rekisteröidy kaapelipalveluntarjoajaltasi
 3. Etsi ja valitse television tarjoaja. Jos et näe operaattoriasi, valitse Katso kaikki palveluntarjoajatja selaa sitten luetteloa.

  Jos tilaat suoratoistopalvelun, kuten fuboTV:n, etsi se palveluntarjoajien luettelosta.

 4. Anna pyydettäessä kaapeli- tai satelliittipalveluntarjoajasi käyttäjätunnus ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään† Palveluntarjoajan mukaan tämä vaihe voi olla automaattinen.
 5. Jos sinulla on voimassa oleva kaapeli- tai satelliittitilaus, voit katsoa suoria ohjelmia, mukaan lukien Sunday Night Football.

 

Suoratoisto NBC Sunday Night Football puhelimessasi

Sen lisäksi, että verkko katselee Sunday Night Footballia suoraan NBC-verkkosivustolta, se myös suoratoistaa pelejä mobiilisovellustensa kautta. Nämä sovellukset ovat saatavilla Androidille ja iOS:lle, mutta ne edellyttävät voimassa olevan kaapeli-, TV-palveluntarjoajan tai satelliittitilauksen katsoakseen suoraa televisiota. Muuten jäät jumissa klippeihin ja tilausvideosisältöön (VOD).

Jos sinulla on voimassa oleva tilaus, voit suoratoistaa Sunday Night Footballia NBC Sports -sovelluksen kautta seuraavasti:

 1. Lataa ja asenna NBC Sports -sovellus puhelimessa, tabletissa tai muussa yhteensopivassa laitteessa.
 2. Aloita NBC Sports -sovellus
 3. Napauta Valikko (kolme vaakasuoraa viivaa).
 4. Napauta NBC Sports Rekisteröidy
 5. Napauta Valitse palveluntarjoaja
 6. Etsi TV-palveluntarjoajasi ja napauta sitä. Joitakin suoratoistopalveluita, kuten fuboTV:tä ja YouTube TV:tä, voidaan käyttää kaapeli- tai satelliittipalvelun sijaan. Jos tilaat jonkin näistä palveluista, löydät sen luettelosta.
 7. Napauta Hyppää kyytiin† Sinua saatetaan joutua antamaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jos järjestelmä ei tunnista palveluntarjoajasi tietoja automaattisesti.
 8. Varmista, että olet kirjautunut sisään etsimällä operaattoriasi sovelluksen oikeasta yläkulmasta. Jos sinulla on ehdot täyttävä televisiotilaus, voit nyt suoratoistaa Sunday Night Footballia.
 9. Avaa sovellus ottelupäivänä, etsi Sunday Night Football -ottelu ja napauta sitä katsoaksesi.

 

Striimaa Sunday Night Football with Peacock

Sen lisäksi, että striimaat jokaista Sunday Night Football -peliä NBC:n verkkosivuilla ja sovelluksessa, löydät pelit myös NBCUniversal Peacock -suoratoistopalvelusta. Tarvitset Peacock Premium (4,99 dollaria kuukaudessa) tai Peacock Premium Plus (9,99 dollaria kuukaudessa) -jäsenyyden nauttiaksesi kampanjasta. Peacock on saatavilla useille laitteille ja alustoille, mukaan lukien verkkoselaimet, Amazon Fire TV -laitteet, Android-televisiot, Apple TV:t, Roku-laitteet, iOS- ja Android-mobiililaitteet ja monet muut. Jos olet Xfinityn tai Coxin asiakas, varmista, että sinulla on täysi pääsy Peacock Premiumiin.

 

Mihin television suoratoistopalveluihin kuuluu sunnuntai-illan jalkapallo?

Suoratoistotelevisiosivustot ovat halvempi vaihtoehto kaapeli- ja satelliittitelevisiolle johtoleikkureille. Suurin osa näistä palveluista sisältää suuret verkot, kuten ABC, NBC, CBS ja Fox. Suoran verkkotelevision saatavuus on kuitenkin maantieteellisesti rajoitettu. Useimmissa suoratoistopalveluissa on NBC, muutamaa poikkeusta, kuten Sling Orangea lukuun ottamatta, joten tarkista kanavavalikoima ennen rekisteröitymistä. Jos asut alueella, jolla paikallinen NBC-asema tekee yhteistyötä online-suoratoistopalveluiden kanssa, tässä on vaihtoehtosi:

 • Sling TV
 • fuboTV
 • DirecTV Stream (aiemmin AT&T TV NOW ja DirecTV NOW)
 • Hulu suoralla TV:llä
 • YouTube TV

Joissakin tapauksissa voit kaapelitilauksen sijaan kirjautua sisään NBC:n verkkosivustolle tai sovellukseen television suoratoistopalvelun tunnuksilla ja katsoa Sunday Night Footballia. Tämä voi olla vaihtoehto, vaikka asuisit alueella, jolla NBC ei voi suoratoistaa näiden sivustojen kautta. Ota yhteyttä jokaiseen suoratoistopalveluun saadaksesi lisätietoja.

Por Markus