GettyImages 12489005711 a34c10ab34b54fec94a92bf181c0f456

Mitä tietää

 • Napsauta Skype for Businessissa Aloita neuvottelupuheluja odota henkilön liittymistä.
 • Avaa osallistujaluetteloruutu, napsauta hiiren kakkospainikkeella osallistujan nimeä ja napsauta Luo esittelijä.
 • Esityksen pitäjät voivat jakaa työpöytänsä, Microsoft PowerPoint -liitteitä ja paljon muuta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka joku voi tehdä esittelijän Skype for Business -kokouksessa. Käytämme Windows 10 -laitetta vaiheiden havainnollistamiseen. Microsoft lopettaa Skype for Businessin; uudet tilaajat voivat rekisteröityä Microsoft Teams Meetingiin. Nykyiset tilaajat voivat käyttää Skype for Businessia toistaiseksi.

Kuinka saada joku juontaja Skypessä?

Esittäjä on Skype-kokouksen keskipiste. Näissä vaiheissa havainnollistetaan, kuinka joku voi tehdä esittelijän Skype-kokouksen aikana.

 1. Avaa Skype for Business -sovellus.

 2. Napsauta sitten Aloita neuvottelupuhelu.

 3. Nyt voit kutsua osallistujia.

 4. Tilallasi on tietty URL-osoite, jota osallistujien on käytettävä liittyäkseen.

 5. Kun osallistuja on saapunut neuvotteluun, avaa luettelopaneeli, jossa osallistujien nimet näkyvät, napsauta hiiren kakkospainikkeella osallistujan nimeä.

 6. Valitse Luo esittelijä avautuvasta pudotusvalikosta.

 7. Nyt hänestä tulee huoneen esittelijä.

Kuinka vaihdan esittäjiä Skype-kokouksen aikana?

Voit vaihtaa esittäjää lennossa. Esittäjän vaihtaminen huoneessa on ihanteellinen yhteistyöympäristössä työskentelemiseen. Useat ihmiset voivat luoda työpöytänäkymiä, PowerPoint-esityksiä jne.

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja avaa Osallistujapaneeli.

 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sen osallistujan nimeä, josta haluat tehdä esittäjän.

 3. Klikkaus Luo esittelijä.

 4. Nyt hänestä tulee huoneen esittelijä.

Siirry Microsoft Teams -kokoukseen

Microsoft luopui Skype for Businessista Microsoft Teams Meetingin hyväksi, joka on suunnittelultaan ja ominaisuuksiltaan hyvin samanlainen. Yritys on lopettanut Skype For Business -sovelluksen luodakseen sujuvamman tuotteen Microsoft Office -alustaan. Microsoft lopetti Skype for Businessin kesäkuussa 2021. Sama toiminto on yhtiön uudessa tuotteessa, Microsoft Teams Meetingissä. Voit jatkaa nykyisen Skype For Business -kirjautumistunnuksesi käyttöä Microsoft Teams -kokouksessa. Uudet kuluttajat, jotka haluavat muodostaa yhteyden Skype for Businessin kautta, eivät pysty siihen. Sen sijaan sinun on ladattava Microsoft Teams Meeting ja jatkettava uutta käyttäjäprosessia.

FAQ

 • Miksi Käytä esittelijänäkymää -vaihtoehto näkyy harmaana Skype for Businessissa?

  Sinun on oltava esittäjä, jotta voit jakaa näyttösi Skype-kokouksen aikana. Jos vaihtoehto on himmennetty tai «Jakamisen hallinta on poistettu käytöstä käytännön mukaan», voit pyytää esittäjää antamaan sinulle esittäjän käyttöoikeudet.

 • Voitko nauhoittaa Skype-kokouksen, jos et ole esittäjä?

  Jokainen esittäjä voi tallentaa kokouksen ja tallentaa sen tietokoneilleen, mutta sinun on käytettävä kolmannen osapuolen sovellusta Skype-keskustelujen tallentamiseen, jos et ole esittäjä. Voit esimerkiksi ladata MP3 Skype Recorderin käyttääksesi sitä Skype-sovelluksen kanssa. Ennen Skype-puhelun nauhoittamista tulee myös ilmoittaa kaikille, että puhelua nauhoitetaan.

Por Markus