businessman working on computer in office 527951743 5b041270119fa800377b598e

Toisen näytön ostaminen voi tarjota parhaan tuoton sijoitukselle tuottavuuden ja yleisen laskentamukavuuden kannalta. Laaja työpöytäkiinteistö sopii erinomaisesti työtehtäviin, kuten asiakirjojen vertailuun, sähköpostien tai verkkotutkimukseen viittaavien artikkeleiden kirjoittamiseen ja yleiseen moniajoon. Toinen näyttö voi auttaa sinua valvomaan jopa 50 % tuottavuudessa ja onnellisempana tietokoneen käytön aikana.

Paranna tuottavuutta

Microsoftin tutkimuskeskuksen havainnot osoittavat, että käyttäjät voivat parantaa tuottavuuttaan 9–50 prosenttia lisäämällä lisänäytön tietokoneympäristöönsä (tehtävän tyypistä riippuen). Muut New York Timesissa mainitut tutkimukset viittaavat 20-30 prosentin tuottavuuden kasvuun.

Olipa tuottavuuden todellinen kasvuprosentti mikä tahansa, toisen näytön lisääminen voi tarjota eniten tuottavuutta vastineeksi: saat enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa suhteellisen pienellä investoinnilla (useita suositeltuja 22 tuuman näyttöjä maksavat 200 dollaria tai vähemmän, mainitaan toimivan Suurempi näyttö tekee tietokoneella työskentelystä vain mukavampaa. Lifehackerin tuottavuusvinkit ovat pitkään kannattaneet usean näytön asennusta. «Upgrade Your Life» -kirjassaan he vertaavat toisen näytön saamista kokkiin, jotka kaksinkertaistavat työnsä/keittiönsä työtasotilaa. Enemmän tilaa ja työtilaa lisää työskentelymukavuutta, mikä tarkoittaa suoraan parempaa tuottavuutta. Itse asiassa toisen näytön lisäämisen ainoa haittapuoli saattaa olla kannettavien tietokoneiden käyttäjille: saatat olla haluttomampi irrottamaan tietokonettasi pistorasiasta käynyt läpi tuon usean näytön hyvyyden.

Kaksi näyttöä on parempi kuin yksi

Toisella (tai kolmannella tai useammalla) näytöllä voit:

  • Vaihda sovellusten välillä nopeammin — Sen sijaan, että käyttäisit pikanäppäimiä, kuten ALT + TAB moniajoon, osoita hiirellä toista näyttöä ja säästä paljon aikaa.
  • Segmentoi työtehtäväsiKuten Bill Gates, yksi näyttö kerää saapuvan tiedon virtaa, toinen keskittyy siihen, mitä sinun on tehtävä juuri nyt, ja mahdollisesti toinen lisätehtävien tarpeisiin.
  • Näytä asiakirjat vierekkäin vertailua, tutkimusta tai leikkaa ja liimaa varten. Koska voit kääntää näytön «pysty»-näkymään joissakin näytöissä, voit omistaa toisen puolen lukemiseen tai viitemateriaaliin ja toisen työasiakirjaan.

Lisää ylimääräinen näyttö

Luota meihin, et tule katumaan toisen näytön lisäämistä, ja toisen näytön lisääminen pöytätietokoneisiin on melko helppoa. Se on vielä helpompaa kannettavissa tietokoneissa, joissa on DVI- tai VGA-liitin – kytke vain ulkoinen näyttö kyseiseen porttiin. Äärimmäisen käyttömukavuuden takaamiseksi voit hankkia myös videokäyttöisen USB-telakan, joka tekee näytön laajentamisesta kiinteistön yksinkertaista. Itse asiassa videotuella varustetulla telakointiasemalla saat melko helposti 3-näytön asetukset: kannettavan tietokoneen näytön, USB-telakointiasemaan kytketyn ulkoisen näytön ja kannettavan tietokoneen VGA- tai DVI-näyttöporttiin kytketyn kolmannen näytön.

Oheislaite, jota ilman ei voi elää

Kysy keneltä tahansa, jolla on useampi kuin yksi tietokonenäyttö, niin he kertovat sinulle, että lisänäyttö – ulkoinen näyttö kannettavien tietokoneiden käyttäjille – on se oheislaite, josta he eivät luopuisi. Kysy vaikka Bill Gatesilta. Forbesin haastattelussa, jossa Bill Gates paljastaa, miten hän työskentelee, Gates kuvailee… kolmenäytön asetukset: vasemmalla oleva näyttö on omistettu hänen sähköpostiluettelolleen (Outlookissa epäilemättä), keskus on omistettu kaikelle, minkä parissa hän työskentelee (yleensä sähköposti), ja oikealla hän säilyttää selaimensa. Hän sanoo: «Kun sinulla on niin suuri katselualue, et koskaan palaa takaisin, koska sillä on suora vaikutus tuottavuuteen.»

Por Markus