kaspersky rescue tool 5ae779a0119fa80036eba261

Kaspersky Rescue Disk on ohjelmistopaketti, joka sisältää työkaluja, kuten ilmaisen käynnistettävän virustorjuntaohjelman, verkkoselaimen ja Windowsin rekisterieditorin. Virustarkistus antaa sinun tarkistaa minkä tahansa tietokoneen tiedoston tai kansion ilman, että sinun tarvitsee tarkistaa koko kiintolevyä, mikä on erittäin hyödyllinen ominaisuus. Mistä me pidämme?

  • Siinä on helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä
  • Tarkistaa pakattuja tiedostoja
  • Helppo suorittaa skannaukset ja päivitykset
  • Voit skannata tiettyjä tiedostoja/kansioita
  • Tukee edistyneempiä skannausvaihtoehtoja
  • Sisältää muita ilmaisia ​​työkaluja

Mistä emme pidä

  • Lataus on noin 600 MB

Tämä arvostelu on peräisin Kaspersky Rescue Disk -versiosta 18. Kerro meille, jos meidän on tarkistettava uudempi versio.

Kaspersky Rescue Diskin asentaminen

Asenna Kaspersky Rescue Disk lataamalla ensin ISO-kuvatiedosto lataussivulta. Tiedosto ladataan nimellä krd.iso† Tässä vaiheessa voit valita, luodaanko käynnistyslevy vai käynnistettävä USB-laite. Kumpi tahansa toimii, mutta jälkimmäinen on hieman monimutkaisempi. Jos haluat sijoittaa Kaspersky Rescue Disk -levyn levylle, katso ISO-kuvatiedoston polttaminen DVD-, CD- tai BD-levylle. Jos haluat sen sijaan käyttää USB-laitetta, tutustu ISO-USB-oppaaseen täällä sekä Kasperskyn selostukseen käytettävistä asetuksista. Kun Kaspersky Rescue Disk on asennettu, sinun on käynnistettävä se ennen kuin käyttöjärjestelmä latautuu. Jos tarvitset apua tässä, katso kohtaa Käynnistäminen CD-/DVD-/BD-levyltä tai Käynnistäminen USB-laitteelta.

Ajatuksemme Kaspersky Rescue Diskistä

Kun käynnistät Kaspersky Rescue Disk -sovelluksen ensimmäisen kerran, paina Tulla sisään avataksesi englanninkielisen version. Seuraavassa näytössä voit valita, haluatko graafisen version vai tekstiversion. Tämä on sinusta kiinni, mutta Kaspersky pelastuslevy. Grafiikka tila on paljon helpompi käyttää, koska voit osoittaa ja napsauttaa valikkoja aivan kuten tavallisessa työpöytäsovelluksessa. Joten paina Tulla sisään kun näet sen vaihtoehdon. Kun olet käynyt läpi useita koodinäyttöjä, virustarkistus avautuu automaattisesti, jolloin voit tarkistaa levyn käynnistyssektorit, piilotetut käynnistysobjektit, koko kiintolevyn tai tietyn tiedoston/kansion. Hyväksy lisenssisopimus ja tietosuojakäytäntö Hyväksyä nuppi. Pidämme siitä, että voit skannata vain osan kiintolevystä koko asian sijaan. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos tiedät jo, mitä haluat tarkistaa, joten sinun ei tarvitse hukata aikaa koko aseman tarkistamiseen haitallisten tiedostojen varalta. niistä Muuta parametreja -linkkiä, voit säätää skannerin laajuutta tarkistamaan vain tietyt kansiot, tarkistamaan vain käynnistyssektorit virusten varalta jne. Kaspersky Rescue Diskissä on normaali työpöytä, jonka avulla voit muokata rekisteriä, selata Internetiä ja jopa tutkia käyttöjärjestelmää. järjestelmässä kuten jos olisit kirjautuneena käyttäjätilille, mikä on erittäin hyödyllistä, jos haittaohjelma estää sinua käynnistymästä järjestelmään. Ainoa asia, josta emme pidä Kaspersky Rescue Diskissä, on se, että sen lataaminen voi kestää jonkin aikaa, koska ISO-kuva on melko suuri.

Por Markus