SunBrite 55inch OutdoorTV 2LW4154865 HERO Square c68f638988064b98b6d844f1c9b06c47

SunBriteTV 55

Mitä me pidämme?

 • Rakennettu kuin tankki
 • Hyvä I/O-valinta
 • Kiinteä kuvanlaatu

Mistä emme pidä

 • Kallis

SunBriteTV 55-tuumainen Veranda Outdoor TV on loistava vaihtoehto varjoisaan ympäristöön, kuten katettu terassi, vajas tai kolmen vuodenajan huone. Muilta yrityksiltä löytyy kuitenkin samanlaisia ​​malleja, jotka kilpailevat 55 tuuman Verandan kanssa ja jopa ylittävät joissakin osastoissa.

3.5

SunBriteTV:n säänkestävä 55″ ulkokuisti (2. sukupolvi)

SunBriteTV 55

tässä artikkelissa

Istuitpa sitten uima-altaan äärellä paahtavassa auringossa tai hengailet lumivaatteissasi moottorikelkkahuoneessa ystävien kanssa, on olemassa ympäristöjä, joissa tavallinen televisio ei vain kestä sitä. Tietysti on laatikoita, joihin voit laittaa tavallisen television, mutta tosiasia on, että ennemmin tai myöhemmin elementit vaativat veronsa. Tällaista aikaa varten tarvitset erillisen ulkotelevision. Tätä arvostelua varten laitoin SunBriten 55 tuuman Veranda 4K -television testiin nähdäkseni, kuinka hyvin se kestää kylmimmässä ympäristössä. Tammikuun 30 tunnin käytön aikana tein muistiin TV:n vahvuudet ja heikkoudet ja tiivistelin ajatukseni alle.

Muotoilu: iso, mutta kestävä

Kaukaa katsottuna SunBrite 55-tuumainen Veranda-ulkotelevisio ei näytä paljon erilaiselta kuin tavallinen LED-televisiosi. Sen lisäksi, että TV on hieman isompi suojakuorensa ansiosta, se näyttää edestä ja sivulta lähes identtiseltä minkä tahansa television sisällä. Asiat alkavat erota toisistaan, kun katsot television takaosaa ja katsot lähemmin television eri nurkkia ja koloja. Tavallisen taka-I/O-järjestelmän sijaan SunBrite Verandan portit on kiinnitetty suljetun ja lukittavan kannen taakse, joka pitää kosteuden ja muut roskat loitolla herkistä HDMI-, ääni- ja USB-porteista. Toinen ero, jonka huomaat, on erittäin paksu kotelo, joka peittää television kehyksen alla. Tukevan metallikotelon lisäksi television etuosassa on myös näytön päällä oleva suojakansi, joka on kiinnitetty tiivisteaineella lisäsuojaa kosteutta vastaan. Kuten voit odottaa, tämä runko lisää televisioon huomattavaa massaa, mutta 47 kilolla se ei silti paina paljon enempää kuin muutaman vuoden takaiset televisiot.

SunBriteTV 55

Kestävyys: Helvetti tai vesi

Viime kädessä SunBrite 55 Verandan kestävyyden testaus on jotain, jonka vain aika näyttää. Kuitenkin yli kuukauden lähes päivittäisen käytön (ja väärinkäytön) jälkeen minulla on vaikeuksia löytää mitään, mitä tämä televisio ei kestä edes Pohjois-Michiganin kylminä talvina. Kyllä, Veranda on tarkoitettu käytettäväksi täysvarjossa, jossa se todennäköisesti on jonkin verran suojattu, mutta otin silti aikaa heitellä sitä lunta, vettä, mutaa ja jopa suolaista lunta nähdäkseni kuinka se toimii. Riippumatta siitä, mikä oli kiinni, se kaikki tuli ulos letkun nopealla huuhtelulla. Ainoa asia, jonka huomasin, on, että television etuosan suojanäyttö on naarmuuntumisherkkä. Kun yritin tahrata näytölle likaa, onnistuin hieromaan kiven etuosaa vasten, mikä antoi television etuosaan mukavan naarmun. Se sanoi, että kokemani pahoinpitely on kaikkea muuta kuin normaalia, ja niin kauan kuin et kirjaimellisesti jauha likaa ruutuun tai heitä kiviä siihen, en voi käsittää, kuinka tämä asia ei kestä tulevina vuosina, olipa se sitten sade tai kiilto on.

Asennusprosessi: Melko helppo

SunBrite 55 tuuman Verandan asentaminen ei ole paljon erilaista kuin tavallisen television asentaminen, lukuun ottamatta vain kahta merkittävää poikkeusta. Ensinnäkin mukana ei ole jalustaa, mikä tarkoittaa, että tarvitset jonkinlaisen asennusratkaisun, olipa se sitten yksinkertainen seinäteline tai saranoitu kiinnitys. SunBrite tarjoaa muutamia ulkoiluvaihtoehtoja, mutta on myös useita kolmannen osapuolen vaihtoehtoja. Toinen ero on ylimääräinen aika, joka kuluu kaikkien televisioon yhdistettävien lisälaitteiden oikein määrittämiseen. Television takana olevaan lukitusoveen pääsy vie jonkin aikaa, ja kuten huomasin melko nopeasti, jos sinulla on useampi kuin yksi tai kaksi laitetta kytkettynä, se saattaa yrittää viedä kaapelit I/O:n vapaaseen tilaan. -alue hieman vaikea järjestää. On myös selvitettävä, mihin sijoitat (useammin kuin todennäköisimmin) ei-vedenpitävät laitteet, jotka olet kytkemässä. Hyvä uutinen on, että nyt on olemassa pienempiä laitteita, jotka voit helposti kytkeä televisioon ja sijoittaa suoraan vedenkestävään lokeroon, kuten Google Chromecast tai Amazon Fire TV Stick. On syytä huomata, että television sisällä oleva metallirunko vaikuttaa varmasti tällaisten laitteiden langattomaan kantamaan.

SunBriteTV 55

Kuvan ja äänen laatu: hyvä, mutta ei loistava

SunBrite Veranda on erityisesti suunniteltu käytettäväksi alueilla, joilla on täysi varjo. Ajattele kolmen vuodenajan huonetta, katos ulkotilaa tai, kuten valitsin tässä arvostelussa, ulkovajaa, joka estää auringonpaisteen, mutta on silti alttiina sääolosuhteille ympäri vuoden. Huolimatta siitä, että SunBrite on tehty käytettäväksi täysin varjoissa ympäristöissä, se on erityisesti muokannut Verandaa tarjoamaan kirkkaamman ulostulon kuin tavalliset televisiosi sekä mukautetut kuvatilat, jotka tekevät värit pomppivat. Itse näyttö on 16:9 4K UHD (3840×2160 pikseliä) HDR-näyttö 60 Hz:n virkistystaajuudella ja 178 asteen katselukulmalla. Maalaistalotyylinen aitta, johon laitoin television, varjosi täysin varjossa, mutta siinä oli suuri ovi, joka avautui ja paljastaa koko sisätilan ulkopuolisille elementeille. Tässä tapauksessa se elementti oli pääosin lunta, joka osoittautui vakaaksi koealustaksi, koska se heijasti paljon valoa takaisin televisioon.

Loppujen lopuksi on selvää, että Verandaa ei ole tarkoitus olla tarkin näyttö ihmisille, jotka haluavat nähdä laadukkaimman ja dynaamisimman alueen elokuvia television HDR-ominaisuuksista huolimatta. Kun testasin televisiota, katselin lukemattomia tunteja elokuvia, TV-ohjelmia ja suoria urheilutapahtumia kirkkaista, värikkäistä kohtauksista tummiin, varjoisiin kohtauksiin. Kuten voit odottaa, kirkkaat, värikkäät kohtaukset (kuten urheilutapahtumat ja elävät elokuvat) näyttivät upeilta, varsinkin HDR-sisältö. Televisio kuitenkin sotki kuvan, kun toistettavassa elokuvassa tai ohjelmassa oli tummia kohtauksia, koska mukautetut kuvaprofiilit saavat kohokohdat ja keskikohdat näyttämään, kun taas mustat ja varjot ovat vaimeampia. Loppujen lopuksi on selvää, että Verandaa ei ole tarkoitus olla tarkin näyttö ihmisille, jotka haluavat nähdä laadukkaimman ja dynaamisimman alueen elokuvia television HDR-ominaisuuksista huolimatta. Oli tehtävä kompromisseja, jotta voidaan ottaa huomioon valoisat ympäristöt, joissa tätä televisiota käytetään, ja sellaisenaan kompromissi on tarkka esitys. Se kuitenkin loisti urheilulähetyksiä ja useimpia TV-ohjelmia, ja jalkapallo, jääkiekko ja (henkilökohtainen suosikkini) moottoriurheilu näyttävät kaikki fantastisilta. Kuten video, myös Verandan ääni on suunniteltu erityisesti sopimaan avoimempiin ulkotiloihin, joissa tätä televisiota tulee käyttää. 20 W:n sisäänrakennettu kaiutin on enemmän kuin tarpeeksi kova kaikille paitsi kovimmille paikoissa, mutta yksityiskohdat uhrataan desibelien vuoksi. Tämä osoittautui enemmän kuin hyväksi mille tahansa urheilunäyttelijälle tai TV-ohjelmalle, mutta elokuvien vivahteikas äänisuunnittelu saa varmasti osuman.

SunBriteTV 55

Hinta: ei halpa, mutta sen arvoinen

SunBrite 55-tuumainen veranda on 2 000 dollarilla paljon kalliimpi kuin tavallinen 55-tuumainen 4K HDR -televisiosi, jopa sellaiset, jotka toimivat paremmin ääni-, kuva- ja ohjelmistoosastoilla. Mitä tulee ulkotelevisioihin, se on kuitenkin yksi kohtuuhintaisimmista saatavilla olevista vaihtoehdoista samalla kun se käsittelee elementtejä. Paremmassa tai huonossa tapauksessa 2 000 dollarin hinta on noin keskihintainen ulkotelevisioiden osalta, ja jos sinulla on ylimääräistä rahaa, voin taata, että se on arvokas luksusostos, jos nautit ulkona viettämisestä auringossa (tai lumi, minun tapauksessani).

SunBriteTV 55″ Porch vs Sealoc Lanai LG 7 Series

SunBriteTV tietää jotain ulkoviihdejärjestelmien valmistamisesta, mutta he eivät ole yksin. Ulkotelevisioyhtiö Sealocilla on oma varjolle tarkoitettu ulkotelevisiosarja, ja sillä on paljon tarjottavaa 55 tuuman Sealoc Lanai LG 7 -sarjan ulkotelevisiollaan. Kuten SunBriteTV, Sealoc tarjoaa 4K-resoluutioa ja HDR-toistoa. Sen sijaan, että se käyttäisi isoa kehystä television suojaamiseen, Sealoc käyttää useita tekniikoita, kuten patentoitua nanopinnoitetta, television säänkestävään tekemiseen tekemättä siitä tilaa vieviä. Tämä johtaa paljon kevyempään, ohuempaan televisioon, joka voi olla mukava esteettisiin tarkoituksiin. Sealocin LG 7 -sarjan lisäetu on myös LG:n webOS-älytelevisiokäyttöjärjestelmän käyttö, jota on ilo käyttää ja jota päivitetään tähän päivään. Molempien televisioiden vähittäismyyntihinta on 2 000 dollaria, joten se riippuu todellakin henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta kuten voit nähdä Sealocin 55-tuumaisen täysaurinkotelevision katsauksestamme, Sealoc on vaikuttava laitteisto.


Lopullinen tuomio

Upea ulkotelevisio kestävyyttä varten, mutta ei paras kuvanlaatu. Kaiken kaikkiaan SunBrite 55 Veranda on fantastinen ulkotelevisio, joka näyttää kestävän melkein mitä tahansa voit heittää siihen (sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti). Toki hinta on absurdi verrattuna tavalliseen 4K HDR -televisioon, mutta ulkotelevisio vaatii ylimääräistä työtä valmistautuakseen elementteihin, ja ylimääräinen aika ja materiaali maksavat.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  55″ säänkestävä ulkokuisti (2. sukupolvi)

 • Tuotteen merkki:

  SunBriteTV

 • UPC

  SB-V-55-4KHDR-BL

 • Hinta

  1 999,99 dollaria

 • Paino

  47 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  49,39 x 28,68 x 3,45 tuumaa.

 • Näytön koko

  55-tuumainen

 • Näytön resoluutio

  3840 x 2160 UHD

 • Kuvasuhde

  16:9

 • Näkökulma

  178 x 178 astetta

 • Portit

  3 HDMI, 1 USB Type-A

 • muotoja

  HD, 4K UHD, HDR

 • kaiuttimet

  20 wattia

Por Markus