2LW4078201 Mohu TVAntennas Blade HeroSquare 51b40f2935f44f748e11813d01f6425b

Mohu Blade TV-antenni

Mitä me pidämme?

 • Ainutlaatuinen muotoilu
 • Hyvä suoritus
 • Kohtuullisesti rakennettu

Mistä emme pidä

 • Vaatii tehoa
 • Voi olla vaikeampi sijoittaa

Mohu Blade TV -antenni toimii hyvin kaupunkiympäristössä ilman liiallista meteliä ja siinä on hieman ainutlaatuinen muotoilu.

4.2

Mohu Blade TV-antenni

Mohu Blade TV-antenni

tässä artikkelissa

Ostimme Mohu Blade TV-antennin, jotta asiantuntija-arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Mohu Blade TV Antenna on ainutlaatuisen näköinen sisäantenni, joka muistuttaa hieman soundbaria. Se voidaan asentaa seinälle, mutta siinä on myös jonkinlainen jalusta, joka helpottaa sen käyttöä pöytäasennossa. Se suoriutui erittäin hyvin testeissäni kaupunkiympäristössä, mikä teki siitä vahvan haastajan kaupunkilaisille.

Mohu Blade TV-antenni

Suunnittelu: melko yleinen

Useimmilla markkinoiden parhailla TV-antenneilla on suunnilleen sama muotoilu: litteä suorakulmio, joka on suunniteltu kiinnittymään seinään tai vastaavaan pintaan. Mohu Blade ei ole tässä aivan uraauurtava, mutta muotoilu erottuu ainakin jossain määrin. 18x5x0,7 tuuman malli on sekä leveämpi että lyhyempi kuin useimmat sisäantennit, mikä voi olla hyödyllistä, jos tilaa on enemmän vaaka- kuin pystysuorassa. Itse laitteen pinta tuntuu hieman muoviselta, enkä haluaisi pudottaa sitä liian kovaa. Rakennuslaatu on riittävän hyväksyttävä, vaikka laite ei todennäköisesti aiheuta suurta fyysistä vahinkoa.

Asennus: yksinkertainen ja helppo

Mohu Blade TV -antennin asentaminen ei ole liian monimutkaista, mutta vielä on muutama vaihe, koska sinun on kytkettävä virta koaksiaalikaapeleiden lisäksi. Kokeilin käyttää antennia sekä seinällä että pöytätasolla, ja päädyin valitsemaan pöytäasennon, koska se toimi paremmin kotiteatterin kanssa.

Mohu Blade TV -antennin asentaminen ei ole liian monimutkaista, mutta vielä on muutama vaihe, koska sinun on kytkettävä virta koaksiaalikaapeleiden lisäksi. Mohu tarjoaa myös oppaan asennukseen, ja vaikka ohjeet ovat hyödyllisiä, tämä opas sisältää ohjeet jokaiselle Mohun valmistamalle antennille. Muista tarkistaa oikeat ohjeet tai asennusvaiheet ovat hyödyttömiä.

Saavutukset: Lähellä huippua

Mohu Blade TV -antenni antoi minulle joitain parhaita tuloksia, joita olen nähnyt testaamillani antenneilla. Asennuksen jälkeen pystyin hankkimaan keskimäärin 69 kanavaa suorittamieni testien aikana. Mitä tulee kilpailuun, huonoin antenni vain 47 ja paras 76.

Mohu Blade TV-antenni

Alue: pakkauksen keskikohta

Mohu Blade TV -antennin kantama on jopa 40 mailia. Tämä on suunnilleen keskimääräinen mainosalue, jonka näin tämän tyyppisistä verrattain hinnoiteltuista antenneista. Valitettavasti asun paljon lähempänä kuin 40 mailia mistä tahansa lähteestä, joten voin puhua vain esityksestä kaupungissa.

Hinta: Erinomainen suorituskykyyn nähden

Mohu Blade -televisioantennin suositushinta on 40 dollaria, mikä on melko lähellä useimpia muita virtalähteitä käyttäviä TV-antenneja hinnan suhteen. Tämä on erittäin vaikuttavaa, kun ottaa huomioon, että toiseksi parhaiten suoriutuva antenni on neljä kertaa suurempi ja maksaa kaksi kertaa niin paljon.

Mohu Blade TV Antenna vs Mohu Leaf TV Antenna

Mohu valmistaa myös tunnetuimman litteän suorakaiteen muotoisen TV-antennin, Mohu Leafin. Leaf maksaa hieman vähemmän, 32 dollaria, eikä vaadi pistorasiaa, mikä voisi olla plussaa joillekin. Kanavahankintatestissäni Leaf poimi kuitenkin vain 56 kanavaa verrattuna Bladen 69:ään. Jos tarvitset vain muutaman peruskanavan, saatat päästä eroon Mohu Leafin kanssa kaupungissa, mutta se on mieltymyskysymys.


Lopullinen tuomio

Loistava suoritus dollaria kohden.
Mohu Blade TV -antenni tarjoaa erittäin hyvää vastinetta rahalle, tuottaa keskimääräistä paremman signaalin testeissämme ja ei maksa enempää kuin suora kilpailija. Jos et halua mennä aina suureen ulkoantenniin asti, tämä on hyvä valinta.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Blade TV antenni

 • Tuotteen merkki:

  mohu

 • Hinta

  40,00 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Maaliskuu 2018

 • Tuotteen mitat

  20,6 x 6,1 x 2,9 tuumaa.

 • Powered

  ei

 • Alue

  40 mailia

 • Takuu

  Vuosi

Por Markus