Nvidia ShieldTVPro HeroSquare e9fb3cc047174ad1b46a7a8e80ef320b

Nvidia Shield TV Pro

Mitä me pidämme?

 • Laitteisto, joka mahdollistaa lähes viivettömän pelien suoratoiston
 • Tukee Dolby Vision, Atmos, HDR10
 • Android TV, jossa on GeForce Now, YouTube, Google App Store
 • Upea 4K-skaalaus
 • 2 USB-porttia ja 1 Ethernet-portti tuloviiveen vähentämiseksi

Mistä emme pidä

 • Erittäin kallis 200 dollaria
 • Ei HDR10+- tai Apple TV -tukea

Nvidia Shield TV Pro on hurjan kallis 199,99 dollarilla, mutta se on täydellinen suoratoistolaite AAA-pelaajille ja 4K-harrastajille, jotka vaativat täydellistä suorituskykyä.

4.5

Nvidia Shield TV Pro

Nvidia Shield TV Pro

tässä artikkelissa

Ostimme Nvidia Shield TV Pron, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Nykyään näyttää siltä, ​​​​että meillä kaikilla on suoratoistolaatikko tai älytelevisio katsoaksemme mitä haluamme, milloin haluamme. Jos olet usein haaveillut PC-pelien suoratoistosta televisioosi, esittelen sinulle Nvidia Shield TV Pron. Tämä suoratoistolaatikko sisältää Tegra X1+ -prosessorin ja Dolby Visionin, jotka tuovat GeForce Now’n ja upean 4K-videon olohuoneeseesi lähes välittömästi.

Nvidia Shield TV Pro

Muotoilu: Aggressiivinen toiminnallinen

Shield TV Prossa on enemmän portteja ja aggressiivisempi muotoilu verrattuna perus Shield TV:hen. Laatikko on pieni ja litteä, ja siinä on joitain kulmikkaita yksityiskohtia ja vihreitä aksentteja, joten se on loistava kotiteatterikonsolin keskipiste. Jos et ole kovinkaan perehtynyt sen pelin estetiikkaan, se on tarpeeksi pieni mahtumaan moniin kolkoihin ja koloihin, ja sen mitat ovat vain 1,02 x 6,26 x 3,86 tuumaa (HWD). Laatikon takana on kaksi USB 3.0 -porttia ja Ethernet-portti nopeimman yhteyden muodostamiseksi Internetiin ja oheislaitteisiin. Ei-Pro-versiosta puuttuu nämä portit, mikä tarkoittaa, että tarvitset Bluetooth-peliohjaimen, jos aiot käyttää GeForce Now’ta sen kanssa. Shield TV:n molempien versioiden kaukosäädin on sama: pieni kolmionmuotoinen keppi, joka näyttää hieman Toblerone-tankolta. Oudosta muodostaan ​​huolimatta se istuu varsin hyvin käteen ja siinä on hyvä ominaisuuksien tasapaino. Siinä on painikkeet odottamillesi asioille, kuten äänenvoimakkuudelle ja toistolle, ja siinä on painike Netflixille. Kaukosäätimen paras ominaisuus on taustavalo, joka aktivoituu automaattisesti aina, kun otat kaukosäätimen käteen.

Asennusprosessi: Android TV:n oletusasennus

Shield TV Pron asentaminen on melko tavallista. Se toimii Android TV:ssä, joten jos olet joskus omistanut toisen laitteen kyseisessä suoratoistopalveluperheessä, sinulla ei pitäisi olla ongelmia tässä. Kun olet liittänyt Shield TV:n lähtöön, sinun tarvitsee vain käynnistää se ja seurata näytön ohjeita.

Tämä suoratoistolaatikko sisältää Tegra X1+ -prosessorin ja Dolby Visionin, jotka tuovat GeForce Now’n ja upean 4K-videon olohuoneeseesi lähes välittömästi. Googleen, Netflixiin ja muihin palveluihin kirjautumisen perusasetusten jälkeen voit mukauttaa aloitusnäytön näyttämään suosikkisovelluksesi. Se on hyvin toteutettu ominaisuus ja aloitusnäyttö näyttää puhtaalta. Jos haluat liittää ohjaimia Shield TV Prohon, voit tehdä sen helposti Bluetoothin tai USB:n kautta.

Suoratoistosuorituskyky: raakaa tehoa ja upeita ominaisuuksia

Ei ole mikään salaisuus, että Shield TV Prossa on joitain parhaista laitteistoista suoratoistolaitteissa. Pienessä laatikossa Nvidia onnistui pakata Tegra X1+ -prosessorin, 3 Gt RAM-muistia ja 16 Gt tallennustilaa. Näin suurella teholla Shield TV Pro ohittaa Roku Ultran ja Amazon Fire TV Cuben. Jopa tavallisessa Shield TV:ssä on enemmän tehoa kuin useimmat käyttäjät koskaan tarvitsevat. Tegra X1+ ei sovellu vain 4K-videon suoratoistoon, vaan myös videopelien suoratoistoon GeForce Now -palvelun kautta. Jos et aio pelata pelejä Shield TV:llä, saatat olla parempi hankkia halvempi suoratoistolaite. Jos tarvitset nopeimman suoratoistolaitteen, tiedä, että Shield TV:ssä ei ole juuri lainkaan puskuriaikaa 4K HDR -videolle tai pelaamiseen. Oli ilo katsella uudelleen Amazonin erinomaista The Expanse -sarjaa 4K-laatuisena, aivan kuten kiemurtelemassa The Witcher 3: Wild Hunt -pelin teillä. Jos sinulla on sisältöä, jota et halua katsoa 4K-tarkkuudella, tiedä, että Shield TV:ssä on myös hieno skaalaaja. Tekoäly voi tallentaa 1080p-sisältöä ja muuttaa sen eläväksi 4K-kuvaksi, joka näyttää alkuperäiseltä. Sillä välin, jos sinulla on pääsy 4K-sisältöön, Shield TV voi hyödyntää sitä täysimääräisesti, koska se on yhteensopiva Dolby Atmosin, Dolby Visionin ja HDR 10:n kanssa. Se ei kuitenkaan tue HDR10+:aa, joten jos haluat enemmän sitä sisältöä, jonka haluat ehkä tarkastella lähemmin Amazonin Fire TV -valikoimaa. Shield TV Prossa on myös ääniohjaus Googlen ääniavustajan kautta, ja se toimii yhtä hyvin kuin missä tahansa muussa Android-laitteessa. Vertailun vuoksi se toimii yhtä hyvin kuin Alexa tunnistamaan komentosi. Shield TV Prolle on kuitenkin myös Alexa-tuki, joten käytä mitä haluat.

Nvidia Shield TV Pro

Ohjelmisto: puolueeton ja kattava sisältö

Shield TV Pron häikäisevän nopean suorituskyvyn lisäksi siinä on myös koko joukko sisältöä, joka on helposti saatavilla. Koska se toimii Android TV:ssä, sinulla on pääsy useimpiin suuriin suoratoistoalustoihin, YouTubeen ja Google App Storeen. Kirjaston räikein puute on Apple TV, joka tukee sekä Fire TV:tä että Rokua. Vastineeksi Shield TV tukee GeForce Now:ta ja Google Stadiaa, kahta suurta pelien suoratoistoalustaa. Mainitsimme jo, että Shield TV:ssä on Dolby Vision ja hämmästyttävä 4K-skaalaus. Se on ainoa suuri suoratoistolaite, joka tukee Dolby Visionia, mutta se ei tue HDR10+:aa, joten varmista, että voit käyttää Dolby Visionia.

Nvidia Shield TV Pro on vaikuttava suoratoistolaatikko, joka tarjoaa kauniin 4K-kuvan, saumattoman AAA-pelikokemuksen ja monialustaisen käyttöliittymän.

Hinta: Valmistaudu ylellisyyteen

Nvidia Shield TV Pro on nopea, monipuolinen suoratoistolaatikko, mutta tämän suorituskyvyn hinta on jyrkkä 200 dollaria. Jos todella haluat pelata AAA-pelejä olohuoneessasi, se ei ole yhtä kallista kuin erillisen pelikonsolin ostaminen. tai PC, mutta GeForce Now ei välttämättä tue suosikkipelejäsi, koska kirjasto pienenee päivä päivältä. Jos et tarvitse pelejä, voit ostaa Shield TV:n (ei Pro) 130 dollarilla ja nauttia upeista 4K-elokuvista.

Nvidia Shield TV Pro

Kilpailu: Hotly hinnoiteltu ja esillä

Jos olet omistautunut pelaaja, Shield TV Pro on todellakin ainoa suoratoistovaihtoehtosi konsolin tai PC:n lisäksi. Jos kuitenkin etsit vain upeaa 4K-videota, sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja. Sekä Amazon Fire TV:llä että Rokulla on hienoja 4K-suoratoistolaatikoita, joissa on sama videosisältö kuin Shield TV:stä. Fire TV:ssä on HDR10+, eikä kumpikaan vaihtoehto tarjoa Dolby Visionia, mutta kuva on silti riittävän upea useimmille kuluttajille, varsinkin kun voit napata Roku Ultran 100 dollarilla (katso Amazonissa), Fire TV Cuben 120 dollarilla (katso Amazon) ja Fire TV 4K -tikku 50 dollarilla (katso Amazon). Saat samat kirjastot ja lähes kaikki samat ominaisuudet kaikissa suurimmissa suoratoistolaatikoissa. Rokulla on paras käyttöliittymä ja hakupalkki, joka suodattaa hinnan sijaan sovelluksen mukaan, kun taas Amazonilla on paras Alexa-integraatio.


Lopullinen tuomio

Täydellinen suoratoistolaite pelaajille.Nvidia Shield TV Pro on vaikuttava suoratoistolaatikko, joka tarjoaa kauniin 4K-kuvan, saumattoman AAA-pelikokemuksen ja monialustaisen käyttöliittymän. Kaikki nämä deluxe-ominaisuudet ovat kuitenkin 200 dollaria, mikä tekee Nvidia Shield TV Prosta erottuvan kilpailijoistaan ​​sekä hinnassa että suorituskyvyssä. Lisäkustannukset tavalliseen Shield TV-, Roku- tai Fire TV -laitteeseen verrattuna ovat sen arvoisia vain, jos kaipaat GeForce Now -tukea Shield TV Prolta.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Shield TV Pro

 • Tuotteen merkki:

  Nvidia

 • Hinta

  200,00 dollaria

 • Tuotteen mitat

  1,02 x 6,26 x 3,86 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Prosessori

  Tegra X1+

 • RAM

  3GB

 • Varastointi

  16GB

Por Markus