1LW4078201 AntennasDirect TVAntennas Eclipse HeroSquare 79582ad545a44cf1993681dff0c33449

ClearStream Eclipse -antenni

Mitä me pidämme?

 • Yksinkertainen muotoilu
 • Hyvä suoritus
 • Vähemmän sotkua

Mistä emme pidä

 • Ei kestä yksin
 • Rajoitettu valikoima

ClearStream Eclipse on yksinkertainen, helppokäyttöinen sisäantenni, joka päihittää osan kilpailijoista halvemmalla.

4.4

Clearstream ECLIPSE

ClearStream Eclipse -antenni

tässä artikkelissa

Ostimme ClearStream Eclipsen, jotta asiantuntija-arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

ClearStream Eclipse on erittäin yksinkertainen HDTV-antenni, joka soveltuu käytettäväksi sisätiloissa ja enimmäkseen pääkaupunkiseudulla. Tässä parhaassa TV-antennihuoneessa on valittavana hämmästyttävä määrä vaihtoehtoja, mutta tämä antenni kiinnitti huomioni onnistumalla hankkimaan lisää kanavia signaalitestissämme, vaikka se ei vaadi ulkoista virtalähdettä.

ClearStream Eclipse -antenni

Suunnittelu: viaton mutta huomaamaton

ClearStream Eclipse -antenni ei ole kaunein laitteisto, joka on koskaan koristanut olohuonettani, mutta se on tarpeeksi vaaraton, jotta se ei ole suuri ongelma. Antenni on ohuen litteän levyn muotoinen, joka on toiselta puolelta musta ja toiselta valkoinen. Se on suunniteltu sijoitettavaksi suoraan tasaiselle pinnalle, mutta todennäköisesti pääset eroon monista eri asennuksista riippuen siitä, kuinka lähellä olet signaalilähdettä.

Asennus: yksinkertainen ja helppo

ClearStream Eclipse -antennissa on yksinkertaisin asennus kaikista testaamistani HDTV-antenneista. Ei asennuslaitteita, ei virtalähdettä eikä mistään muusta huolehdittavaa. Antennissa on liimanauha, jolla se voidaan kiinnittää suoraan seinään tai muuhun haluttuun pintaan.

ClearStream Eclipse -antennilla oli parhaat tulokset kaikista virroimattomista antenneista, jopa päihittämällä jotkin teholla toimivat antennit. Onneksi ClearStream Eclipse -antennin mukana tulee 12 jalan koaksiaalikaapeli, joten kiinnitä kaapeli sekä antenniin että televisioon. Varmista, että suoritat kanavahaun ensin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Suorituskyky: keskimääräistä parempi

Testasin äskettäin monia samankaltaisia ​​antenneja, ja ClearStream Eclipse -antennilla oli parhaat tulokset kaikista virrattomista antenneista, jopa päihittäen muutaman teholla toimivista antenneista. Asunnostani sain keskimäärin 65 kanavaa kaikkiin testeihini. Vertailun vuoksi huonoin antenni löytyi vain 47 ja paras 76.

Laajuus: kohtuullisesta keskitasoon

Antenna’s Direct arvioi ClearStream Eclipse -antennin jopa 35 mailin etäisyydelle, vaikka olen nähnyt raportteja ihmisistä, jotka ovat saaneet hyviä tuloksia kauempaa tai heillä on ongelmia paljon lähempänä. Asuntoni on hyvin tuetun alueen sisällä, joten tunteeni heijastavat sen käyttöä kaupunkiympäristössä enemmän kuin esikaupunki- tai esikaupunkialueilla.

ClearStream Eclipse -antenni

Hinta: Ei huono suorituskyvylle

ClearStream Eclipse -antennin suositushinta on 40 dollaria, mikä asettaa sen hintaspektrin yläpäähän, varsinkin kun kyse on virrattomista antenneista. Se on tehnyt yhden parhaista töistä tukemalla mahdollisimman monia kanavia, joten hinta on jokseenkin perusteltu. Toisaalta jokainen testaamani sisäantenni pystyi käsittelemään verkon pääkanavat selkeästi ja ongelmitta, joten korkea kanavanumero saattaa tarkoittaa käytännössä vain mielenrauhaa.

ClearStream Eclipse -antenni vs Winegard FL5500A FlatWave-antenni

Jos testaukseni on osoitus laajemmasta suorituskyvystä, ei todellakaan ole mitään syytä ostaa Winegard FL5500A FlatWave -antennia ClearStream Eclipsen sijaan. Eclipse on yli 10 dollaria halvempi (40 dollaria vs. 52 dollaria) ja onnistui tukemaan keskimäärin 8 lisäkanavaa. Asiaa pahentaa se, että Winegard FL5500A FlatWave -antenni vahvistetaan USB-virtalähteellä, mikä lisää hieman sotkua ja komplikaatioita yleiseen asennukseen.


Lopullinen tuomio

Paras tehoton sisäantenni.ClearStream Eclipse on yksi parhaista vaihtoehdoista ostajalle, joka etsii uutta sisäantennia. Se suoritti suuren osan kilpailijoista, vaikka se oli paljon yksinkertaisempi. Budjetin ostajilla on muita halvempia vaihtoehtoja harkittavaksi, mutta tämä voi olla paras yhdistelmä hintaa, suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Pimennys

 • Tuotteen merkki:

  selkeä virta

 • Hinta

  40,00 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Kesäkuu 2016

 • Paino

  4 unssia.

 • Väri

  musta

 • Powered

  ei

 • Alue

  35 mailia

 • Takuu

  Elinikäiset osat

Por Markus