ManworkingonMacBookAir b53468ec87ce431382d0f4314b3cfe2f scaled

SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP on virheen nimi, joka tapahtuu, kun Firefox ei saa oikeita suojaustietoja verkkosivustolta, johon yrität muodostaa yhteyden.

Miltä Firefoxin SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP näyttää

Tämä SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP-virhe voi ilmetä, kun muodostat yhteyden vanhaan verkkosivustoon, jolla ei ole päivitettyjä suojaustietoja, joten lyhenne SSL, joka tarkoittaa Secure Sockets Layer. Secure Sockets Layer viittaa tietokoneesi ja Internet-palvelimen väliseen salaukseen, mutta jos Firefox-selaimesi ei muodosta yhteyttä useisiin sivustoihin, kyseessä voi olla paikallinen ongelma. Tiedät, että olet kohdannut SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP, kun näet virheilmoituksen, jossa lukee:

Virhe muodostettaessa yhteyttä kohteeseen (IP-osoitteen nimi). Ei voida kommunikoida turvallisesti vertaisten kanssa: ei yleisiä salausalgoritmeja. Virhekoodi: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP.

Saat myös vihjeen, jossa selitetään, että «vastaanotettujen tietojen aitoutta ei voida varmistaa», ja ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan (omistajiin) ilmoittaaksesi heille. Myönnettäköön, että kyseessä ei välttämättä ole verkkosivuston ongelma – virhekoodi tulee näkyviin myös, jos Firefox-versiosi on määritetty väärin tai vanhentunut.

SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP Firefox-virheen syy

Lukuun ottamatta verkkosivustoa, jolla saattaa olla palvelinpuolen SSL-ongelmia, Firefox-asetuksesi voivat aiheuttaa virheellisen tiedonsiirron verkkosivustopalvelimen ja tietokoneesi välillä. Tämä on paljon todennäköisempi tapaus, jos monet eri verkkosivustot lähettävät SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP-virhekoodin. Sinun tulee pitää Firefox aina ajan tasalla, mutta Firefoxin vanhentunut versio voi aiheuttaa Firefox-virheen SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP. Jos TLS tai SSL3 on poistettu käytöstä tai muuten määritetty väärin Firefoxin TLS-asetuksissa, myös virhekoodi tulee näkyviin usein. Lopuksi mikä tahansa verkkosivusto, joka käyttää RC4 (Rivest luokka 4) sen koodauksessa tulee joka tapauksessa ongelmia Firefox TLS:n kanssa. Tämä johtuu siitä, että RC4 kiellettiin TLS:lle vuonna 2015.

Kuinka korjata SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

Jos olet kohdannut tämän virheen, voit ratkaista ongelman ja jatkaa selaamista seuraavasti:

  1. Päivitä Firefox. Sinun tulee pitää Firefox aina ajan tasalla, mutta Firefoxin vanhentunut versio voi aiheuttaa Firefox-virheen SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP.

  2. Pakota Firefoxin TLS-asetukset versioon 1.3. Avaa uusi välilehti ja kirjoita about:config URL-palkissa. Jos Firefox vie sinut varoitussivulle, valitse Hyväksy riski ja jatka eteenpäin. Kun laskeudut Lisäasetukset sivu, tyyppi tls Firefoxin tavallisen URL-palkin alla olevassa hakupalkissa. Hakemissasi tuloksissa security.tls.version.max, jonka pitäisi olla 4 normaaleissa olosuhteissa. Jos se on asetettu johonkin muuhun, valitse lyijykynä kuvake oikeassa reunassa security.tls.version.max ja muuta numeroksi 4.

  3. Irrota Firefoxin salausprotokolla. Toinen tapa pysäyttää Firefoxin virhekoodi SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP on poistaa käytöstä suojaus, joka estää Firefoxia käyttämästä turvattomiksi katsomiaan verkkosivustoja. Voit tehdä tämän valitsemalla Vaihtoehdot valikko > Yksityisyys ja turvallisuusvieritä alas kohtaan Turvallisuusja valitse sitten Estä vaarallinen ja petollinen sisältö sammuttaaksesi sen.

Por Markus