GettyImages 155298179 f7be59ef678f48d0b5065aafe789f9f0

Samsung Smart Switch -sovellus varmuuskopioi mobiilidatasi tietokoneellesi, jotta ne voidaan palauttaa myöhemmin Samsung-älypuhelimella, tabletilla tai phabletilla. Opi käyttämään Smart Switchiä tärkeiden kuvien, musiikin ja muiden tallentamiseen. Tämän artikkelin tiedot koskevat Samsung-laitteita, joissa on Android 6.0 (Marshmallow) tai uudempi.

Lataa ja asenna Smart Switch

Smart Switch -mobiilisovellus on jo asennettu Samsung Galaxy -älypuhelimiin ja phabletteihin, mutta sinun on asennettava sovellus Galaxy Tab -tablettiisi Galaxy Apps Storesta. Sinun on myös ladattava ja asennettava Smart Switch Windows PC- tai Mac-tietokoneellesi Samsungin verkkosivustolta.

Samsung Smart Switchin käyttäminen tietojen varmuuskopiointiin

Kun olet asentanut Smart Switchin tietokoneellesi, voit käyttää Smart Switchiä Samsung-laitteesi varmuuskopiointiin:

 1. Käynnistä Samsung Smart Switch tietokoneellasi ja liitä älypuhelin tai tabletti USB-portin kautta. Jos Smart Switch ei löydä älypuhelintasi tai tablettiasi heti, yritä irrottaa se ja yhdistää se uudelleen.

 2. Valitse varmuuskopioida. Jos näet sellaisen USB-tiedoston siirtoa ei sallita viesti, napauta Sallia puhelimen näytöllä Hyppää kyytiin.

  Valitse Varmuuskopio.

 3. Kun varmuuskopiointi on valmis, näet yhteenvedon varmuuskopioiduista tiedoista. Valitse Okei palataksesi Smart Switchin päävalikkoon.

  Palaa Smart Switch -päävalikkoon valitsemalla OK.

Jos laitteellesi on saatavilla uusia päivityksiä, valitse Päivittää milloin tahansa Samsung Switch -päävalikossa päivittääksesi Android-versiosi.

Jos laitteellesi on saatavilla uusia päivityksiä, päivitä Android-versiosi valitsemalla Päivitä milloin tahansa Samsung Switchin päävalikosta.

Varmuuskopiotietojen palauttaminen

Näin voit palauttaa varmuuskopiotiedot älypuhelimeen tai tablettiin, kun se on kytketty tietokoneeseen:

 1. Valitse Palauta nyt palauttaaksesi viimeisimmän varmuuskopion tai valitse Valitse varmuuskopiotietosi valitaksesi toisen varmuuskopion. Jos laitteellasi ei ole tarpeeksi tilaa täydelliseen palautukseen, voit valita tietyntyyppisiä tietoja, jotka palautetaan laitteesta Valitse varmuuskopiotietosi näyttö.

  Palauta uusin varmuuskopio valitsemalla Palauta nyt tai valitse toinen varmuuskopio valitsemalla Valitse varmuuskopiotietosi.

 2. Valitse varmuuskopiotietojen päivämäärä ja kellonaika, valitse, minkä tyyppiset tiedot haluat palauttaa, ja valitse sitten Okei. Napauta Sallia mobiililaitteellasi, jos Käyttöoikeuden myöntäminen ikkuna tulee näkyviin.

  Valitse varmuuskopiotietojen päivämäärä ja kellonaika, valitse, minkä tyyppiset tiedot haluat palauttaa, ja valitse sitten OK.

Älypuhelimella tai tabletilla saatat joutua palauttamaan joitakin ominaisuuksia, kuten aloitusnäytön Sää-widgetin tiedot.

Synkronoi Outlook-yhteystietosi Smart Switchillä

Yhteensopivuusongelmien vuoksi Outlookin synkronointi toimintoa ei enää tueta useimmissa Samsung-laitteissa. Tämän vaihtoehdon valitseminen johtaa yleensä virheilmoitukseen. Onneksi on olemassa muita tapoja synkronoida Outlook-yhteystiedot useiden laitteiden välillä.

Lisää Samsung Smart Switch -vaihtoehtoja

Smart Switchillä on useita vaihtoehtoja älypuhelimen tai tabletin hallintaan tietokoneeltasi. Valitse Lisää päävalikosta ja valitse jokin seuraavista valikkovaihtoehdoista:

 • Ohjelmiston hätäpalautus: Palauta ja alusta älypuhelimen tai tabletin järjestelmäohjelmisto.
 • Asenna laiteohjain uudelleen: Asenna viallinen laiteohjain uudelleen älypuhelimeen tai tablettiin
 • Asetukset: Muuta Smart Switch -asetuksia.
 • Smart Switch -ohje: Saat online-ohjeita Smart Switchin käyttöön.
 • Smart Switch -tiedot: Lue nykyinen versio ja lisenssitiedot.

Viisi valikkovaihtoehtoa, joiden avulla voit suorittaa enemmän tehtäviä älypuhelimella, tabletilla ja Smart Switchillä.

Por Markus