GettyImages 839041946 37927331ab354876bb8b0c7d454ea917

Mitä tietää

  • Napauta sovelluksiaja pidä sitten aloitusnäytön tyhjää aluetta painettuna tai pyyhkäise ylös tai alas aloitusnäytöstä avataksesi sovelluslaatikon.
  • Napauta Tiedostoni avataksesi sen. Jos et näe sitä sovelluslaatikossasi, pyyhkäise vasemmalle tai oikealle selataksesi sovelluksiasi tai kirjautuaksesi sisään Samsung tai Työkalut.
  • Omat tiedostot ryhmittelee kaikki laitteesi tiedostot eri luokkiin, jotta voit helposti etsiä niitä ja löytää etsimäsi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit käyttää Samsung Galaxy -laitteen Samsung My Files -sovellusta latausten etsimiseen ja järjestämiseen. Jos sinulla on vähintään Samsung Galaxy 3, sovelluksen pitäisi olla laitteessasi. Voit myös ladata sen Google Play Kaupasta, jos sinulla on yhteensopiva laite.

Miten löydän Omat tiedostot -sovelluksen?

Ellet luonut pikakuvaketta, Omat tiedostot -sovellus voidaan haudata. Löydät sen seuraavasti.

  1. Avaa Sovelluslaatikko. Voit tehdä tämän useilla tavoilla laitteesta riippuen. Voit napauttaa sovelluksiapaina pitkään aloitusnäytön tyhjää aluetta tai pyyhkäise ylös tai alas aloitusnäytöstä.

  2. Jos et näe sitä Tiedostoni, pyyhkäise vasemmalle tai oikealle selataksesi sovelluksiasi. Se voi olla myös kansiossa, joten tarkista Samsung tai Työkalut jos et näe sitä sovelluslaatikossa.

  3. Kun olet löytänyt sen, napauta Tiedostoni avataksesi sovelluksen. Täältä voit käyttää sitä erilaisiin toimintoihin.

Käytä Omat tiedostot löytääksesi latauskansiosi ja paljon muuta

Samsung My Files -sovellus ryhmittelee kaikki laitteesi tiedostot eri luokkiin, mikä tekee etsimäsi lajittelusta ja löytämisestä helppoa. Voit napauttaa erilaisia ​​osioita, kuten Kuvia tai Asiakirjat, löytääksesi haluamasi asiat helposti. Jos olet juuri ladannut jotain uutta, napauta Lataukset Avaa Lataukset-kansiosi ja käytä tai poista tiedostoja. Kun napautat tiedostoa, se avautuu sen sovelluksen kanssa. Jos napautat pitkään, voit valita useita tiedostoja kerralla. Tilanneherkät kuvakkeet tulevat näkyviin, kun valitset tiedostoja, joten voit helposti jakaa tai poistaa ne tarvittaessa.

Por Markus