Galaxy Note8 Multi Window 5b032c24119fa800376a56ab

Samsung Push Service on sovellus, joka lähettää merkkikohtaisia ​​ilmoituksia Samsung-puhelimeesi. Se saattaa olla jo olemassa puhelimessasi, mutta jos se ei ole, voit ladata sovelluksen Google Play Kaupasta ja aloittaa sen käytön heti. Tämän artikkelin ohjeet eivät välttämättä ole täsmälleen samat kaikille Samsung-laitteille, mutta niiden pitäisi olla melko samanlaisia.

Miksi haluat tämän sovelluksen?

Jos käytät useita Samsung-sovelluksia, saatat haluta tietää, että Samsung Push Service antaa sinulle push-ilmoituksia niistä kaikista. Kun Samsung-perheen sovelluksella on uutta tietoa, näet sen Samsung Push Servicen kautta. Tämän seurauksena tämä sovellus voi olla helppo tapa pysyä ajan tasalla kaikesta Samsungista.

Mitä push-ilmoitukset ovat?

Push-viesti on ilmoitus, joka näkyy näytölläsi, vaikka et käyttäisi sovellusta. Samsungin push-viestit saapuvat laitteellesi useilla tavoilla. Ne näkyvät puhelimesi ilmoituspalkissa, näyttävät sovelluskuvakkeet näytön yläreunassa ja luovat tekstipohjaisia ​​ilmoitusviestejä.

Kuinka pääsen Samsung Push -palveluun?

Jos haluat määrittää näkemiesi ilmoitusten tyypit, siirry osoitteeseen asetukset > Sovellukset > Samsung Push Service. Jos et näe sitä sovellusluettelossasi, napauta sitä kolme pistettä > Näytä järjestelmäsovelluksetvieritä alas ja napauta Samsung Push Service.

Sieltä voit mukauttaa sovelluksia ilmoituksia ja Lupa asetukset.

Samsung Push Service, Notifications ja Show-ilmoitukset ovat käytössä Samsungin asetuksissa

Samsung Push Servicen käytön mahdolliset haitat

Jos harkitset uuden puhelimen ostamista, sinun kannattaa tietää, että Samsung on merkki joidenkin tämän vuoden odotetuimpien puhelimien takana. Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä siihen, että Push Service -sovellus on tehdasasennettu moniin heistä. Tarpeettomat sovellukset ovat erityisen turhauttavia, kun puhelimista loppuu sisäinen tila, jolloin käyttäjät näkevät paljon vaivaa poistaakseen tarpeettomat kohteet. On myös raportoitu, että Samsung Push Service työntää mainoksia vempaimiin, mutta sovelluksen virallisessa kuvauksessa ei ole mitään, joka esittäisi mainoksia mahdollisuutena. Avast sisällytti sen Android-puhelinsovelluksia koskevaan vuoden 2017 raporttiin, jossa todetaan nimenomaisesti, että Samsung Push Service kuluttaa resursseja tyhjentämällä akun. Käyttäjät sanovat myös saavansa jatkuvasti ilmoituksia sovelluksen päivittämisestä, ja nämä muistutukset ärsyttävät heitä.

Kuinka poistaa Samsung Push Service käytöstä

Siirry kohtaan poistaaksesi Samsung Push Servicen käytöstä asetukset > Sovellukset > Samsung Push Service > ilmoituksia ja napauta Näytä ilmoitukset kytkin ottaa kaikki ilmoitukset käyttöön Ulos.

Vaihda ilmoitukset ja Näytä ilmoitukset Samsung Push Notification -asetuksissa

Poista Samsung Push Servicen mobiilidatan käyttö käytöstä

Jos käytät Internetiä puhelimessasi vain luottamalla sen tietoihin Wi-Fi-yhteyden sijaan, voit poistaa Samsung Push Servicen käytöstä, jotta se toimii vain, kun käytät Wi-Fi-yhteyttä.

 1. Mene asetukset ja napauta Liitännät.

 2. Napauta Datan käyttö.

 3. Napauta Mobiilidatan käyttö.

  Yhteydet, tiedonsiirto ja mobiilidatan käyttö Samsungin asetuksissa

 4. Vieritä alas ja napauta Samsung Push Service.

 5. Lehdistö Salli taustatietojen käyttö kytkin kääntääksesi sen Ulos.

  Poista Samsung Push Service käytöstä ja Salli taustatiedon käyttö Samsungin asetuksista

Vinkki Samsung Push -palvelun poistamiseen käytöstä

Jos olet varma, että haluat päästä eroon Samsung Push Servicestä lopullisesti, sinun tulee tietää, että sen poistaminen edellyttää kolmannen osapuolen sovelluksen lataamista. Samsung Push Service sisältyy Samsung Apps -sovellukseen. Joten jos puhelimesi kehottaa sinua päivittämään Samsung Appsin, se asentaa Samsung Push Servicen uudelleen tietämättäsi. Sitten sinun on suoritettava yllä olevat vaiheet uudelleen.

FAQ

 • Onko Samsung Push -palvelu sen arvoinen?

  Se voi olla tarpeidesi mukaan. Sinun on päätettävä tämä itse, mutta ellet käytä paljon Samsung-sovelluksia säännöllisesti, akun käyttöikää ja prosessointitehoa ei todennäköisesti kannata käyttää.

 • Tyhjentääkö Samsung Push Service akkuasi?

  Se voisi olla. Jotkut käyttäjät ovat tuoneet esiin ongelmia, jotka liittyvät akun käyttöiän lyhentämiseen. Nykypäivän moderneissa Samsung-puhelimissa palvelu ei kuitenkaan todennäköisesti aiheuta merkittävää virrankulutusta, ellei sinulla ole paljon Samsung-sovelluksia asennettuna.

 • Onko Samsung Push Servicen poistamisella haittoja?

  Se on mahdollista. Jos et käytä Samsung-sovelluksia, et huomaa eroa. Jos teet niin, et saa heiltä push-ilmoituksia, joten sinun on tarkistettava kaikki Samsung-sovellukset itse.

Por Markus