GettyImages 1041484870 479edb70ea934262a4d6bb42ad841aab

Mitä tietää

 • Napauta Ring-sovelluksessa kolme pistettä ja valitse Liikeasetukset > Liikealueet. Säädä liikealueen liukusäädintä tai kytke vyöhykkeet päälle tai pois päältä.
 • Nollaa liiketunnistin: Paina ja pidä nollauspainiketta painettuna paperiliittimellä, kunnes anturi lakkaa vilkkumasta. Irrota ja vaihda akku.
 • Nollaa kosketusanturi: Irrota kansi ja akku. Paina peukalointipainiketta ja pidä sitä painettuna. Asenna akku. Vapauta, kun merkkivalo lakkaa vilkkumasta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit säätää Ring-ovikellosi liiketunnistimen kantamaa niin, että se havaitsee oikean liikkeen oikeaan aikaan.

Säädä renkaan liiketunnistimen kantamaa

Vaikka Ring ja Ring 2 -ovikello hälyttävät, kun joku on ovellasi, sinulla voi olla ongelmia saada vääriä lukemia. Riippuen siitä, kuinka lähellä ovesi on lähintä tietä tai katua, Ring voi aktivoitua ohikulkevan auton kuumuudesta. Yksi helpoimmista tavoista säätää Ring-liiketunnistimen herkkyyttä on käyttää Ring-sovelluksen asetuksia. Ring ja Ring 2 -ovikellot voidaan säätää 5-30 jalan alueelle. Muuta ovikellon aluetta ja herkkyyttä noudattamalla näitä ohjeita:

 1. Avaa Ring-sovellus ja napauta kolme vaakasuuntaista pistettä ovikellosi vieressä näytön yläreunassa.

 2. Valitse Liikeasetukset.

 3. Valita Liikealueet.

 4. Seuraavalla näytöllä voit valita, kuinka pitkälle kantama menee ja mikä viidestä vyöhykkeestä laukaisee hälytyksiä.

 5. Kytkeäksesi vyöhykkeet päälle ja pois, napauta vain sopivaa vyöhykettä.

  Säädä vyöhykkeet.

 6. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan muutokset painamalla Soita ovikelloa -painiketta. Kun olet tehnyt tämän, paina Hyppää kyytiin sovelluksessa ja tallenna muutokset.

Voit myös valita Smart Alert valitaksesi kuinka usein saat ilmoituksia puhelimeesi. Usein antaa sinulle eniten varoituksia valoa lähettää sinulle vähiten. Mitä enemmän ilmoituksia saat, sitä nopeammin Sormuksen akku loppuu. Myös Ring 2 -ovikelloaluetta voidaan säätää, mutta siinä on 5 vyöhykettä kolmen sijasta. Hälytysten taajuutta voidaan säätää samalla tavalla.

Kuinka nollata liiketunnistin

Jos Ring Doorbellin herkkyyden säätäminen ei vähennä vääriä positiivisia tuloksia, voi olla fyysinen ongelma, joka aiheuttaa Ring-liiketunnistimen toimintahäiriön. Voit suorittaa liiketunnistimen hard resetin.

 1. Paina nollauspainiketta paperiliittimellä ja pidä sitä painettuna. Reikä sijaitsee laitteen takana.

 2. Anturin valon pitäisi alkaa vilkkua. Pidä painiketta painettuna, kunnes vilkkuminen lakkaa.

 3. Irrota liiketunnistimen kansi ja irrota akku.

 4. Aseta akku takaisin paikalleen ja laita kansi takaisin laitteeseen.

Kuinka nollata sytytysanturi

Voit myös yrittää nollata kosketusanturin varmistaaksesi, että Ring-ovikello havaitsee liikkeen, jonka haluat tallentaa, eikä liikettä, joka ei aiheuta vaaraa.

 1. Poista kansi Ring-ovikellosta ja irrota akku.

 2. Pidä antennin lähellä olevaa peukalointipainiketta painettuna.

 3. Aseta paristo paikalleen pitäen samalla peukalointipainiketta painettuna.

 4. Kun valo alkaa vilkkua, pidä painiketta painettuna, kunnes se lakkaa vilkkumasta.

 5. Aseta kansi takaisin laitteeseen.

Por Markus