SamsungSmartThings 5b89ab4fc9e77c00502db610 42f8b44831154489a5161123ff1588ca

Samsung SmartThings Hub (aiemmin Connect Home) on laite, jonka avulla voit ohjata älykkäitä lisävarusteitasi (valot, oven lukot, jopa kodinkoneet). Vaikka Samsungin laite on nimeltään SmartThings Hub, monet valmistajat tekevät oman laitteensa eri nimillä. Ne kaikki toimivat samalla tavalla: helpottaa älylaitteiden määrittämistä ja ohjaamista (vaikka laitteet olisivat eri valmistajia).

Mikä on Samsung SmartThings Hub?

Samsung myy erilaisia ​​lisävarusteita, joiden avulla voit hallita kotiasi napin painalluksella. Ohjaa nopeasti mitä tahansa pistorasiaa älypuhelimesta tai vastaanota ilmoituksia, jos anturi havaitsee vuodon kellarissa. Samsungin järjestelmän kauneus on, että se voi kommunikoida paitsi erityisten SmartThings-laitteiden kanssa, myös useiden kolmansien osapuolien luomusten kanssa. Kaikkien näiden älylaitteiden ohjauksessa SmartThings Hub tulee peliin. Samsung SmartThings Hub toimii älykodin aivoina ja yhdistää langattomasti kaikki kodin laitteesi, jotta ne voivat kommunikoida vaivattomasti. Lisäksi keskitin voi valvoa tiettyjä laitteita, jolloin voit vastaanottaa hälytyksiä tai asettaa laukaisuja, kun tietyt ehdot täyttyvät, kuten etuvalo syttyy auringonlaskun aikaan tai lämpötila säätyy itsestään ennen kotiin tuloa.

Mitä SmartThings Hub voi ohjata?

SmartThings-painike graniittitasolla kodin demossa

Samsungin myymien antureiden, pistorasioiden ja painikkeiden täyden valikoiman lisäksi voidaan käyttää kaikkia laitteita, jotka käyttävät useita suosittuja älykkään kodin protokollia. Näitä protokollia ovat Zigbee, Z-Wave, Cloud-to-Cloud, LAN ja ZigBee3. Jos ostat älykodin laitteen Amazonista tai paikallisesta elektroniikkaliikkeestä ja pakkauksessa lukee, että se käyttää jotakin yllä olevista standardeista, SmartThings Hub voi kommunikoida sen kanssa.

Kuinka käytän SmartThings Hubia?

SmartThings Hubiin yhdistettyjä laitteita voidaan ohjata suoraan SmartThings-sovelluksella, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

Näyttökaappaus mobiilisovelluksesta SmartThings-keittiön epäselvän kuvan päällä

Lisäksi, jos sinulla on Amazon Alexa tai Google Home, voit yhdistää SmartThings Hubin virtuaaliseen avustajaasi antaaksesi tarvittaessa nopeasti äänikomentoja.

Pitääkö minun päivittää Connect Homesta?

Keskeinen erottuva ominaisuus on, että Connect Home toimii sekä älykotilaitteiden keskittimenä että Wi-Fi-reitittimenä, joka jakaa internetin langattomasti kaikkialle kotiisi, kun taas uudempi SmartThings Hub on vain älykkään kodin keskitin. Jos haluat vaihtaa olemassa olevan Connect Home -laitteesi SmartThings Hubiin, sinun on ostettava kotiisi erillinen reititin. Jos olet jo perustanut älykodin, jossa Samsung Connect Home on keskipisteenä, ei yleensä ole mitään syytä päivittää uudempaan SmartThings Hubiin. Jos et kuitenkaan ole vielä asentanut järjestelmää, on syytä huomata, että Connect Home ei tarjoa loistavaa Wi-Fi-verkkokokemusta. sinun kannattaa ostaa kaksi erillistä laitetta, SmartThings Hub ja langaton reititin.

Por Markus