Retropelikonsolit voivat tuoda perheen yhteen

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Evercade VS on 99 dollarin kotikonsoli, joka pelaa oikeita vintagepelejä.
  • Vintage-pelit ovat loistava tapa saada perhe leikkimään yhdessä.
  • Jos sinulla on jo Nintendo Switch, tutustu online-SNES- ja NES-tilaukseen.

Evercade VS saattaa olla täydellinen kotikonsoli melkein kaikille. Ajattele hetki videopelejä. Jos rakastat heitä, pelaat luultavasti yksin tai samanhenkisten ystävien kanssa. Mutta entä jos haluat pelata ihmisten kanssa, jotka eivät ole pelaajia? Tai perheenjäseniä, jotka nauttivat nopeasta räjähdyksestä Super Stickman -aalto puhelimessaan, mutta vähän muuta? Sieltä tulee käyttöön retro-fokusoitu konsoli, kuten Evercade VS. Se on neljän pelaajan kotikonsoli, joka liitetään televisioon ja jonka avulla voit pelata vanhoja konsoli- ja pelihallipelejä. Se ei ole aivan sama asia kuin saada isoäiti ja isoisä koukkuun Destinyyn, mutta se on parempi kuin katsoa Se on hieno elämä heidän kanssaan jälleen tänä lomakaudella.

Täysin ei-kannettava

Evercade VS (saatavana tammikuussa) on jatkoa alkuperäiselle kämmentietokoneelle Evercadelle, ja sanoisin, että neljän pelaajan olohuoneen TV-versio on paljon parempi idea kuin kannettava versio. Ensinnäkin sinun on oltava melko syvällä peleissä löytääksesi kämmenlaitteen, jota vain sinä voit pelata, ellet osta sitä lapsillesi. Useimmat ihmiset saavat retro- ja casual-pelikorjauksensa puhelimiltaan tai ehkä jopa Switchillään. Switch on luultavasti tavallinen perhepelikonsoli, kiitos sen upean SNES-luettelon ja nyt Sega- ja N64-pelien. Kotikonsolin avulla voit saada jopa neljä henkilöä mukaan, ja muu perhe voi seurata heidän taisteluaan suurelta näytöltä. Mutta toisin kuin Switch, USA maksaa 99 dollaria, ja voit käyttää sitä minkä tahansa vanhan USB-ohjaimen kanssa, ei vain kalliiden Switch-ohjaimien kanssa.

Ohjain syöttää Evercade VS retro -pelikonsoliin.

Retro pelejä? Vakavasti?

Monet retropelit ovat hauskoja, kunnes alat pelata niitä. Hyvä pelisuunnittelu on ajatonta, mutta se, mikä meni hyvälle pelille 80- tai 90-luvulla, ei välttämättä kestä tänään. Joskus kuvat ovat niin primitiivisiä, ettei niistä näe läpi. Toisinaan pelimekaniikka itsessään on primitiivistä tavalla, joka ei vain estä sitä nykyään. Se on kuin katsoisi vanhoja elokuvia puisilla dialogeilla tai vanhoja TV-ohjelmia perusjuonineen ja juonineen. Olemme vain tottuneet johonkin kehittyneempään tänään, oli se sitten todella parempaa tai ei. Mutta sellainen esitys Lanka ei vain seisoo tänään, vaan on silti parempi kuin useimmat nykyiset TV-ohjelmat. On myös sellaisia ​​pelejä. Ehkä paras vintage-peli on Nintendon Super Mario World. Sen pikselöity 16-bittinen peli on päivätty, osittain siksi, että siitä on tullut inspiraationa monille nykyaikaisille peleille, jotka jäljittelevät sen ulkoasua, mutta lähinnä siksi, että se oli niin hyvin suunniteltu. Ja peli on edelleen suuri ilo pelata, yhtä koukuttava, hauska ja palkitseva kuin mikä tahansa nykyaikainen peli. Jos sinulla on jo Switch, säästä Evercade VS:ään käyttämäsi rahat ja hanki ylimääräisiä Switch-ohjaimia vierailijoille. Sinulla on jo pääsy parhaisiin koskaan tehtyihin peleihin 20 dollarin vuosittaisella Nintendo Switch Online -tilauksella.

Evercade

Evercade on valkoinen muovilaatikko, jossa on USB-virtalähde, HDMI-lähtö, neljä USB-porttia ohjaimille ja paikka, joka hyväksyy samat kasetit kuin kämmentietokone. Koneen takana oleva brittiläinen yritys on tehnyt yhteistyötä pelien julkaisijoiden kanssa tarjotakseen aitoja nimikkeitä. Brittiläinen sukutaulu näkyy monissa erinomaisissa kotimaisissa peleissä kehittäjiltä, ​​kuten England’s Codemasters ja The Bitmap Brothers, mutta mukana on myös kansainvälisiä klassikoita Atarilta, Namcolta ja monilta muilta. Pelit tulevat kokoelmiin, joten jokaisella kasetilla on eri nimikkeet. Kuka voi unohtaa Ninja-aalto tai niin minimaalinen peli, jolla on vain nimi Seikkailu? Vintage-pelaamisessa on syytä varoa yhtä asiaa, varsinkin kun on kyse perheestä: jotkut näistä peleistä ovat absurdeja, melkein mahdottoman vaikeita. Mutta eivät kaikki. Alkuperäinen Nintendolta Super Mario Kart on paljon vaikeampi kuin nykyinen Switch-versio, mutta Super Mario World on ajoitettu täydellisesti. Onneksi perheen pelaajana tämä antaa sinulle tekosyyn tutustua jokaiseen peliin saadaksesi selville, mitkä niistä sopivat parhaiten perheen hauskanpitoon.

Por Markus