WomanusingiPhoneX 30dfa1c0bd2241a2a24688365676d1fa scaled

Mitä tietää

 • Lisää rahaa Cash App -tilillesi milloin tahansa. Napauta pankkikuvaketta > Lisää rahaa > syötä summa > Lisätä.
 • Cash App -tilisi saldo on käytettävissä Cash App -kortilla.
 • Tarvitset linkitetyn pankki- tai luottokorttitilin, jotta voit lisätä käteistä Cash App -sovellukseesi käyttääksesi sitä Cash App -kortillasi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka lisäät rahaa Cash App -korttiisi, mukaan lukien kuinka lisäät rahaa Cash App -tilillesi millä tahansa mobiililaitteella ja kuinka lisäät rahaa ilman sekkitiliä tai luottokorttia. Ohjeet koskevat iPhone- ja Android-laitteita.

Lisää rahaa Cash App -korttiisi

Sinulla on oltava sekki-, säästö- tai luottokorttitili, jotta voit nostaa rahaa, jotta voit lisätä rahaa Cash App -korttiisi tällä menetelmällä. Jotkin luottokortit eivät salli rahansiirtoa Cash Appiin, vaikka voit käyttää niitä rahoituslähteenä maksaaksesi muille Cash App -sovelluksella.

 1. Jos haluat lisätä rahaa Cash App -tilillesi, avaa sovellus ja siirry kohtaan pankkitoimintaa -välilehti, kuvake, joka näyttää Cash App -saldosi vasemmassa alakulmassa. Jos sinulla ei ole rahaa käteissovelluksessa, kuvake näyttää talolta tai pankkirakennukselta.

 2. Napauta Pankkitoiminnassa Lisää rahaa.

 3. Käytössä Lisää rahaa kirjoita summa, jonka haluat lisätä tilillesi, ja napauta sitten Lisätä.

 4. Jos sinulla on linkitetty pankkitili, rahat siirtyvät automaattisesti tilillesi. Jos sinulla ei ole yhdistettyä pankkitiliä, sinua pyydetään yhdistämään tili prosessin viimeistelemiseksi. Valitse Hyppää kyytiin kehotteessa.

 5. Valitse pankkisi käytettävissä olevien tilien luettelosta.

 6. Syötä käyttäjänimi ja Salasana tiliä varten.

 7. Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan rekisteröintisi; jos näin on, suorita vahvistus loppuun noudattamalla ohjeita.

 8. Kun olet tehnyt linkityksen, saat vahvistusviestin, että tilit on linkitetty.

  Kuvakaappauksia pankkitilin lisäämisestä Cash Appiin.

Tässä vaiheessa varojen siirron pitäisi olla valmis. Jos ei, suorita yllä olevat vaiheet 1-3 lisätäksesi käteistä Cash App -korttiisi. Rahansiirron jälkeen voit käyttää Cash App -korttiasi välittömästi rahansiirtoon.

Kuinka Cash App -kortti toimii

Cash App Card on Cash Appin myöntämä kortti, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin Cash App -tililläsi oleviin varoihin. Tässä kortissa on Visa-logo, joten sitä voidaan käyttää kaikissa Visaa hyväksyvissä liikkeissä. Kortti nostetaan Cash App -tililläsi olevista rahoista. Tämä sisältää muiden sinulle maksamat rahat ja rahat, jotka lisäät Cash App -tilillesi. Jos sinulla ei ole Cash App -korttia, voit pyytää sitä Cash Appissa napauttamalla korttikuvaketta alareunan työkalupalkissa. Cash App -korttisi saapumisessa voi kestää muutaman päivän.

Kuinka lisätä käteistä Cash-sovellukseen ilman pankkitiliä

Cash App -kortille on mahdollista lisätä käteistä ilman pankkia, mutta se on tehtävä muiden ihmisten kautta. Voit antaa maksun ystävälle, jolla on Cash App, ja pyytää häntä lähettämään sen sinulle sovelluksen kautta. Kun saat sen sovelluksessa, voit käyttää sitä Cash App -kortillasi.

Por Markus