should i pay to find people online 3482676 af3aba1c5aff449b9429799d475fdd97

Yksi verkon kuumimmista aiheista, joka johtaa kirjaimellisesti miljooniin hakuihin päivässä, on ihmisten löytäminen verkosta. Ihmiset kaikkialla maailmassa etsivät syntymätodistuksia, etsivät taustatietoja mahdollisesta puolisosta, jäljittävät, kenellä on puhelinnumero, etsivät lisätietoja sukupuunsa täyttämiseksi jne. Pitääkö sinun maksaa tehdäksesi se, vai voitko saada ilmaisen ihmishaun? Vastaus on selvä: niitä on paljon tapoja löytää joku ilmaiseksi. On kuitenkin myös paljon ihmisiä etsintäsivustoja, jotka eivät ole ilmaisia ​​ja joiden käytöstä voi maksaa kertamaksun tai tilata ne kuukausittaisena palveluna.

«Onko maksullinen sivusto parempi kuin ilmainen ihmisten etsintä?»

Ei välttämättä. Kaikki maksavat ihmiset eivät ole automaattisesti parempia kuin ilmaisia. Tämä johtuu siitä, että jotkut (jos eivät kaikki) maksulliselta sivustolta löytämäsi tiedot ovat todennäköisesti saatavilla yhdeltä tai useammalta ilmaiselta sivustolta.

Toisin sanoen palvelun maksaminen ei avaa erityistä salaista pääsykoodia, jonka avulla voit yhtäkkiä murtautua valtion tietokantoihin ja kaivaa tietoja kauan kadonneesta ystävästä. Suuri ero sellaisen sivuston välillä, josta voit löytää jonkun ilmaiseksi, ja sivuston, josta sinun on maksettava, välillä on helppokäyttöisyys. Se, joka maksaa, tulee todennäköisimmin sisältää valtavan määrän tietoa, joka on kerätty useista lähteistä ja pakkaa sen kaiken kuluvaan tietojoukkoon. Et kuitenkaan välttämättä tarvitse kaikkia näitä tietoja ja siksi saatat tuhlata rahojasi. Voit esimerkiksi etsiä puhelinnumeron nähdäksesi kuka sinulle soitti. Jos yrität paikantaa vanhaa ystävää, saatat joutua tuntemaan hänen nykyisen osoitteensa, jotta voit etsiä käänteisen osoitteen. Tai ehkä sinun on tehtävä käänteinen käyttäjätunnushaku nähdäksesi kuka omistaa verkosta löytämäsi tilin tai kuka kirjoitti sinulle oudosta sähköpostiosoitteesta. Joka tapauksessa sinun ei pitäisi maksaa henkilöhakusivustosta, ellei se varmasti anna sinulle tietoa, jota et löydä ilmaisesta palvelusta, tai jos et ole valmis tekemään hakua itse. Jos olet käyttänyt tusinaa ilmaista ihmisten hakusivustoa, mutta mikään niistä ei ole pystynyt antamaan sinulle etsimääsi puhelinnumeroa, kannattaa harkita sellaista, joka maksaa.

«Miksi People Finder pyytää minua maksamaan?»

Ei olisi mitään syytä maksaa jonkun paikantamisesta, ellei ilmaisen ihmisten löytäjän ja maksavan välillä olisi perustavaa laatua olevaa eroa. Tässä on joitain yleisiä etuja, joita voit saada maksavasta henkilöhausta:

  • Ilmoittaa, kun sivusto päivittää tietoja sinusta tai seuraamastasi henkilöstä
  • Näytä kaikki puhelinnumerot muutaman ensimmäisen tai muutaman viimeisen numeron sijaan
  • Etsi ihmisiä käyttäjänimen tai sähköpostiosoitteen perusteella
  • Ihmisten haku on nopeampaa kuin ilmainen versio
  • Tarkastele henkilön rikosrekisteriä
  • Tee henkilöstä tarkempi haku löytääksesi esimerkiksi hänen omistamansa tavarat, aiemmat asuinpaikat, vanhoja puhelinnumeroita, sosiaalisen median sivustoja, joita hän käyttää tai on käyttänyt aiemmin, jne.

«Onko olemassa todella ilmaisia ​​People Finder -sivustoja?»

Ehdoton! On täysin ilmaisia ​​tapoja löytää ihmisiä verkossa, luottokorttia ei tarvita. Monet heistä tukevat joitain yllä mainituista ominaisuuksista, mutta todennäköisesti sinun on käytettävä useita ilmaisia ​​​​henkilöhakuja saadaksesi kaikki nämä tiedot. Ylläpidämme luetteloa ilmaisista ihmishakusivustoista ja yhtä maksullisista ja ilmaisista ihmisiä etsivistä hakukoneista, jotta voit tehdä oman päätöksensä etsimäsi perusteella.

«Ovatko Free People Search -sivustot tarkkoja?»

Paras vastaus tähän kysymykseen on kokeilla sitä itse. Tulet hämmästymään, kuinka helppoa on löytää joku ilmaiseksi. Tee haku itsestäsi varmistaaksesi näytetyt tiedot. Löysitkö itsesi ihmisten etsintäsivustolta? Olipa kyseessä ilmainen tai maksullinen sivusto, voit todennäköisesti pyytää heitä poistamaan henkilötietosi. Koska voit käyttää ilmaista sivustoa löytääksesi osoitteen, puhelinnumeron, nimen, sähköpostiosoitteen jne., käytettävissäsi ei ole rajoituksia. Suorita sama haku kahdella, viidellä tai kymmenellä ilmaisella henkilöhakulaitteella tarpeen mukaan nähdäksesi, onko näiden kahden välillä eroja. Itse asiassa, jos olet käyttänyt useita ilmaisia ​​ihmisten etsijiä ja löytänyt suhteellisen samanlaisia ​​tietoja, voit lyödä vetoa, että maksullinen versio ei todennäköisesti toimi paljon paremmin. Tästä on poikkeuksia, mutta yleensä voit itse etsiä julkisia tietueita manuaalisesti kerätäksesi samat tiedot, jotka maksullinen sivusto näyttää sinulle. Poikkeuksena tähän on, että maksullinen sivusto yleensä myös arkistoi tietoja, ei vain näytä viimeisimpiä tietoja. Esimerkiksi sivusto, joka löytää jonkun puhelinnumeron, näyttää todennäköisimmin yhden, ehkä kaksi numeroa. Maksullinen sivusto, joka on poiminut näitä tietoja julkisista tietokannoista vuosia, saattaa löytää puoli tusinaa numeroita, käyttämättömiä sähköpostiosoitteita, vanhoja sosiaalisen median tilejä, heidän hakemiaan lainoja jne.

Por Markus