GettyImages 1274760135 aec85b8c3b3e4a8aa0c08e5df4ea1757

Pinterest lisää hiuskuvioiden hakusuodattimen kauneushakuun, jotta se kattaisi kaikki hiustyypit. Ominaisuudesta ilmoitettiin Pinterestin Newsroom-blogissa, jossa yritys sanoi tekevänsä muutokset mustia, ruskeita ja latinalaisia ​​ihmisiä ajatellen.

Käyttäjät voivat suodattaa hakuja kuudella eri kuviolla: suojaava, kihara, kihara, aaltoileva, suora ja ajeltu/kalju. Yleisempien hakujen lisäksi käyttäjät voivat myös rajata tuloksiaan tietyillä termeillä, kuten «kesäkampaukset» ja «glam-hiukset». Parannettu haku käyttää «tietokonenäkökäyttöistä objektien tunnistusta» eri hiustyylien tunnistamiseen, ja se luotiin yhteistyössä Pinterest-käyttäjien ja sivuston BIPOC-tekijöiden kanssa. Yksi tällainen luoja on Naeemah LaFond, joka on myös hiustenhoitoon erikoistuneen Amikan toimituksellinen kampaaja ja maailmanlaajuinen taiteellinen johtaja. LaFond kutsuu uutta hakua «pelin muuttajaksi» ja «rotujen tasa-arvon virstanpylvääksi…»

Pinterest päivitetty sovellus hiuskuviointiominaisuuden kanssa

Pinterest on monipuolistanut hakutuloksiaan kattavammaksi. Instagramin mukaan hiuskuvioiden tunnistus perustuu vuonna 2018 julkaistuun ihonvärivalikoimaominaisuuteen. Ihonsävyhakutoiminnon avulla käyttäjät voivat räätälöidä hakutuloksia ihon sävyn mukaan ja tarkastella tietylle yleisölle räätälöityjä kauneustuotteita ja opetusohjelmia. Hair Pattern Search on tällä hetkellä saatavilla Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa sekä iOS- että Android-sovelluksissa. Pinterest kertoi, että uusi ominaisuus tulee saataville kansainvälisille markkinoille tulevina kuukausina.

Por Markus