PMA1 497f5a8faa3c449eb1f0b7157b8e9e66

Harjoittelu voi tarkoittaa muutakin kuin vain pääsyä uudelle urapolulle, ja Paula Mora Ariasille nämä mahdollisuudet voivat auttaa muokkaamaan nuorten ammattilaisten tulevaisuutta. Mora Arias on Symban liiketoiminnan kehittämisestä ja strategisista kumppanuuksista vastaava johtaja, joka on työvoiman kehittämisohjelmien johtamisalustan luoja. Hän on myös osa yrityksen perustajatiimiä.

Paula Mora Arias puhuu South Summitissa.

Symba syntyi vuonna 2017 tavoitteenaan avata työvoimaa. Yrityksen toimitusjohtaja Ahva Sadeghi osallistui apurahaan entisen kongressiedustaja John Lewisin kanssa Atlantassa ja perusti Symban toimintaprojektiksi luodakseen tasavertaisen pääsyn työvoimaan. Symba tarjoaa teknisen alustan, joka auttaa työnantajia hallitsemaan etä- ja henkilökohtaisia ​​harjoittelupaikkoja, stipendejä, oppisopimuskoulutuksia ja muita työvoiman kehittämisohjelmia. Alusta auttaa organisaatioita käsittelemään logistiikkaa, kuten perehdyttämistä, viestintää ja projektitehtäviä. «Yritämme tarjota työntekijöille oikean kapasiteetin, infrastruktuurin ja työkalut, jotta voimme houkutella lisää harjoittelijoita», Mora Arias kertoi Lifewirelle puhelinhaastattelussa. «Haluamme avata ovia ja tarjota enemmän mahdollisuuksia opiskelijoille, erityisesti värikkäille opiskelijoille ja opiskelijoille, joiden taustat eivät ole perinteisiä.»

Nopeita faktoja

  • Nimi: Paula Mora Arias
  • Ikä: 26
  • Lähettäjä: Kolumbia
  • Satunnainen ilo: Hän rakastaa joogaa ja nousee päähän missä tahansa!
  • Avainlainaus tai motto: «»Siempre para adelante», joka tarkoittaa «aina eteenpäin». Tämä on minulle hyvin erityistä, koska ne ovat viimeiset sanat, jotka isoäiti sanoi minulle ennen kuin hän kuoli muutama vuosi sitten. Siitä lähtien se on ollut elämäni – lainata.

Sosiaalinen vaikutus on avainasemassa

Mora Arias ja hänen perheensä muuttivat Miamiin, kun hän oli yhdeksänvuotias. Hän varttui Floridassa ja koska hänen vanhempansa asuvat edelleen siellä, hän pitää sitä kotinaan. Valmistuttuaan Floridan kansainvälisestä yliopistosta Mora Arias muutti Washington DC:hen vuonna 2017 IT- ja yritysjohtotehtäviin Maailmanpankissa. Hän on aina ollut kiinnostunut sosiaalisen vaikutuksen tilasta, joten Mora Arias ilmoittautui vapaaehtoiseksi espanjan opettajaksi ja alkoi osallistua Maailmanpankin isännöimiin naisille suunnattuihin yrittäjyystapahtumiin. Mora Arias tapasi Sadeghin yhdessä näistä yrittäjyystilaisuuksista vuoden 2018 alussa ja aloitti työskentelyn Sadeghin kanssa ennen kuin hän siirtyi yritykseen kokopäiväisesti. «Halusin osallistua johonkin, joka oli erityisen merkityksellistä», Mora Arias sanoi. «Minua houkutteli» [Symba] ja halusin oppia hieman lisää ja tukea jollain tavalla.» 20 työntekijän tiimissä Symban ydintiimi on kaikki naiset, joista suurin osa on maahanmuuttajia. Varsinkin Yhdysvaltojen ulkopuolelta tulevilla olisi samat mahdollisuudet.

Paula Mora Arias ja muut Symba-tiimin jäsenet.

Paula Mora Arias ja muut Symba-tiimin jäsenet.

«Harjoittelut ovat tietysti yksi tärkeimmistä uran menestymisen puolista heti yliopiston jälkeen, mutta ne ovat usein myös tavallaan hyvin eksklusiivisia», Mora Arias sanoo. Se yksinoikeus, johon Mora Arias viittaa, on tosiasia, että harjoittelupaikat ovat joskus palkattomia tai ne on siirrettävä, jotta vain opiskelijat, joilla on taloudellista tukea perheeltä tai huoltajalta, voivat ottaa ne. Symba pyrkii varmistamaan, että kaikki opiskelijat voivat osallistua näihin mahdollisuuksiin.

Haasteet ja laajentuminen

Suurin haaste Symballe oli rahoitus, Mora Arias kertoi. Symban johtajat ovat värien naisperustajina saaneet tukea mentoreista ja neuvonantajilta rahoituksen löytämiseksi. Yritys on myös hyödyntänyt kiihdytinohjelmia, kuten Halcyon DC:ssä ja Techstarsin Latinx-käynnistysyhteisö. Symba julkistaa A-sarjan rahoituskierroksen neljän vuoden liiketoiminnan jälkeen haasteista ja esteistä huolimatta. Mora Arias kieltäytyi paljastamasta summaa. «Tämän rahoitusvajeen kuromiseksi on tehty paljon tukea ja aloitteita», Mora Arias sanoi.

Paula Mora Arias ja toinen Symba-johtaja puhuvat konferenssissa ihmisten kanssa Symbasta.

Paula Mora Arias ja toinen Symba-johtaja puhuvat konferenssissa ihmisten kanssa Symbasta.

Yksi palkitsevimmista hetkistä Mora Ariasin kokemuksessa työskentelystä Symban kanssa on se, että hän saavutti kansainvälistä mainetta osallistuessaan South Summit 2021 -tapahtumaan. Yritys kruunattiin maailmanlaajuiseksi voittajaksi 8 000 projektista. Perustajat saivat myös puhua Symban kanssa Espanjan kuninkaalle. Toinen Mora Ariasin kohokohta on Symban valikoima; hän sanoi, että yritys on tukenut noin 5 000 lahjakkuuden kehittämiskokemusta sen perustamisesta lähtien. Seuraavan vuoden aikana Mora Arias sanoi, että Symba keskittyy laajentamaan pitkäaikaisia ​​sopimuksiaan, palkkaamaan lisää tiimin jäseniä, laajentumaan uusille markkinoille ja parantamaan omaa teknologiaansa. Symban alusta on mobiiliystävällinen, mutta se on verkkopohjainen, joten yhtiö aikoo tutkia myös mobiilisovelluksen kehittämistä. «Olemme todella vasta alkamassa raapia pintaa», Mora Arias sanoi.

22-11-2021 – Korjaus: Rahoitustiedot poistettu Mora Ariasin pyynnöstä (kohta 14, virke 2).

Por Markus