GettyImages 505453231 56fd60313df78c7d9ef9597a

Etsitkö tapoja kaunistaa puettavaasi, kun se on otettu pakkauksesta? Tämä älykellon räätälöintiopas kattaa kolme tapaa lisätä tekniikkaasi persoonallista ilmettä kellotauluista vaihdettaviin kellorannekkeisiin.

Sammuta älykellosi rannekkeet

Päävaihtoehtosi on vaihtaa kellosi ranneketta, mikä voi olla helppoa tai hieman haastavaa omistamastasi puettavasta tuotteesta riippuen. Jos ostit esimerkiksi Apple Watch Sportin, jossa on kuminauha, saatat etsiä hieman ylellisempää rannekkeen muotoilua. Voit valita kudotun ruostumattomasta teräksestä valmistetun Milanese Loop -nauhan (saatavana nyt sekä hopea- että Space Black -värisenä), vasikkanahkaisen Classic Buckle -nauhan tai tikatun Leather Loop -nauhan. Useimmissa Wear-älykelloissa minkä tahansa 22 mm:n kellon rannekkeen pitäisi toimia. Jos et ole varma, onko tietty kellon ranneke yhteensopiva puettavan kellosi kanssa, kysy lisätietoja jälleenmyyjältä. Kellon rannekkeen tai ranneke vaihtaminen on suunnilleen yhtä paljon kuin voit tehdä älykellon mukauttamisessa laitteiston näkökulmasta, ellet halua aloittaa alusta ja ostaa uutta tuotetta erivärisellä kotelolla.

Vaihda älykellosi kasvot

Siirry älykellollesi sopivaan sovelluskauppaan ja etsi kellotauluja. Voit valita useista kolmannen osapuolen älykellovaihtoehdoista, jos omistat Wear-laitteen. Valikoimasta löytyy upeita valintoja brändeiltä kuten Melissa Joy Manning, MANGO ja Y-3 Yohji Yamamoto. Vaikka Apple ei tällä hetkellä tue kolmannen osapuolen kellotauluja, voit muuttaa laitteesi näytöllä näkyvää kuvaa useilla esiasetetuilla vaihtoehdoilla. Plussaa on, että Applen pientä kellotauluvalikoimaa voidaan muokata niin sanotuilla komplikaatioilla, kuten lisäämällä säätietoja tai tämänhetkisiä osakekursseja. Lisäksi voit luoda mukautetun kellotaulun iPhonellesi tallennetuista valokuvista. Älä unohda sukeltaa syvälle älykellosi asetusvalikkoon. Täältä löydät myös runsaasti ohjelmiston mukautusvaihtoehtoja hälytysten vastaanottamisesta näytön kirkkauteen ja ääneen. Vaikka nämä ominaisuudet saattavat tuntua merkityksettömiltä, ​​niiden räätälöinti voi lopulta johtaa tuotteen, joka on täydellisesti räätälöity tarpeisiisi.

Älykellon komplikaatioiden asentaminen

Voit muokata kelloasi edelleen älykellokomplikaatioilla. Komplikaatiot ovat lisäominaisuuksia, joita voit lisätä kellotauluusi. Voit esimerkiksi lisätä laskimia, tehtäväluetteloita ja säätietoja. On myös kehittyneempiä, kuten Spotify-komplikaatio, jonka avulla voit ohjata suoratoistomusiikkipalvelua kellotaulustasi.

Por Markus