Samsung Galaxy Watch by artem podrez pexels 6f158b263e6445a4b7865ae5b0cfc1de

Mitä tietää

 • Pidä virta/koti- ja paluupainiketta painettuna, kunnes kello käynnistyy uudelleen. Paina Virta/Koti-painiketta, kunnes Valitse uudelleenkäynnistystila tulee näkyviin. Valitse elpyminen.
 • Watch 4:ssä tämä johtaa toiseen valikkoon. Valitse Pyyhi muisti / tehdasasetus > Palauta tehdasasetukset.
 • Siirry Galaxy Wearable -sovelluksessa kohtaan Kellon asetukset > Kenraali > Nollaa ja napauta Nollaa uudelleen.

Tämä artikkeli sisältää ohjeet Samsung Galaxy Smart Watchin tehdasasetusten palauttamiseen, mukaan lukien kellon tehdasasetusten palauttaminen sovelluksesta, fyysisten painikkeiden avulla tai kellon ohjelmistovaihtoehtojen käyttämisestä.

Kuinka palautan Galaxy Watchin tehdasasetukset?

Jos Samsung Galaxy Watch ei toimi kunnolla tai jos aiot myydä sen, saatat haluta palauttaa tehdasasetukset. Jos näin on, voit nollata kellon useilla tavoilla, kuten laitteen fyysisten painikkeiden, kellon ohjelmistovaihtoehtojen tai Samsung Galaxy Wearable -sovelluksen avulla. Jos kellosi ei varmuuskopioi automaattisesti puhelimeesi, varmuuskopioi tiedot ennen tehdasasetusten palauttamista, jotta et menetä mitään kelloon tallennettua. Voit tehdä sen Galaxy Wearable -sovelluksesta: Siirry kohtaan Kellon asetukset > Tili ja varmuuskopio > Varmuuskopiointiasetukset (tai Varmuuskopiot), valitse varmuuskopioitavat tiedot ja napauta sitten varmuuskopioida.

Nollaa Galaxy Watch käyttämällä fyysisiä painikkeita

Helpoin tapa nollata Samsung Galaxy Watch -kello on käyttää laitteen fyysisiä painikkeita. Prosessi on lähes identtinen Samsung Galaxy Watch 4:lle, joka käyttää Wear OS:ää, ja Samsung Galaxy Watch 3:lle tai Watch Active 2:lle, joka käyttää Tizen OS:ää.

 1. Paina Galaxy Watchissasi Sähkö/Koti ja Takaisin näppäimiä ja pidä niitä painettuna, kunnes Uudelleenkäynnistää näkyy kellon näytön alareunassa.

 2. Paina nopeasti Koti-näppäintä, kunnes Käynnistä tila uudelleen valikko tulee näkyviin.

 3. Käytä virta/kotinäppäintä navigoidaksesi kohteeseen: elpyminen.

 4. Paina ja pidä painettuna Sähkö/Koti avain käynnistääksesi uudelleen ja käynnistääksesi palautusprosessin.

 5. Jos sinulla on Galaxy Watch 4, erilainen valikko tulee näkyviin. Valitse pyyhkäisemällä alas Pyyhi muisti / tehdasasetus ja suorita nollaus pyyhkäisemällä oikealle. Kun nollaus on valmis, käynnistä kello uudelleen pyyhkäisemällä oikealle.

Nollaa Galaxy Watch käyttämällä kellon ohjelmistoasetuksia

Ohjelmistossa on myös nollausvaihtoehto, joka ohjaa kelloa. Ja Watch 3:n tai Watch 4:n nollausohjeet ovat samanlaisia ​​vain pienin eroin. Samsung Galaxy Watch 4 käyttää Wear OS 3:a, kun taas Samsung Galaxy Watch 3 ja Galaxy Watch Active 2 käyttävät Tizen OS:ää.

 1. Avaa sovelluslaatikko pyyhkäisemällä kahdesti vasemmalle Galaxy Watch 3:n aloitusnäytössä. Pyyhkäise alas Galaxy Watch 4 -näytössä nähdäksesi . avata Pika-asetukset paneeli.

 2. Lehdistö asetukset kuvake.

 3. Vieritä alas ja valitse Kenraali.

 4. Vieritä kokonaan alas ja napauta Nollaa.

 5. Vahvista valintasi napauttamalla valintamerkkiä Galaxy Watch 3:ssa tai Nollaa Galaxy Watch 4:ssä ja kellosi aloittaa nollausprosessin.

Nollaa Galaxy Watch Galaxy Wearable -sovelluksella

Lisävaihtoehto, joka sinun on nollattava kellosi, on käyttää Galaxy Wearable -sovellusta, jos se on älypuhelimessasi.

 1. Avaa älypuhelimellasi Galaxy Wearable sovellus.

 2. Napauta Kellon asetukset.

 3. Napauta Kenraali.

 4. Valitse Nollaa.

 5. Napauta Nollaa uudelleen vahvistaaksesi ja aloittaaksesi nollausprosessin.

Jos aiot jatkaa Galaxy Watchin käyttöä, voit määrittää Galaxy Watchin ikään kuin se olisi uusi, kun nollaus on valmis. Voit myös palauttaa sen viimeisimmästä varmuuskopiostasi.

FAQ

 • Kuinka siirrät valokuvia Samsung Galaxy Watchista tietokoneeseen ilman nollausta?

  Et voi siirtää valokuvia suoraan kellosta tietokoneelle. Voit kuitenkin viedä ne mobiililaitteeseen napauttamalla Gallerianapauta ja pidä kuvaa ja valitse Lisää > Lähetä puhelimeen. Sitten voit siirtää kuvat puhelimestasi tietokoneellesi.

 • Voinko nollata Samsung Payn PIN-koodin Galaxy Watchissani?

  Voit vaihtaa Samsung Payn PIN-koodisi milloin tahansa suoraan kellostasi. Mene asetukset > Turvallisuus > Lukko > Tyyppi > syötä nykyinen pin-koodi > PIN-koodi. Syötä sitten uusi PIN-koodi kahdesti, napauta Käyttääja valitse Näyttö ja maksut tai Vain maksut.

Por Markus