airpods3waterproof 157c09cfb026442b9fd1ac06f357ea45 scaled

Ei. AirPods 3 eivät ole vedenpitäviä, mutta ne ovat vedenkestäviä. Tämä tarkoittaa, että voit kastella ne tietyissä olosuhteissa, mutta vesi voi vahingoittaa niitä, jos et ole varovainen.

Ovatko Apple AirPods 3 vedenpitävät?

AirPods 3 ei ole vedenpitävä, koska vesi voi vaurioittaa niitä. Jotta laite katsottaisiin vedenpitäväksi, sen on kestettävä pitkäaikainen kosketus veden kanssa, kuten upottaminen tai suihkussa käytettynä. AirPods 3 on luokiteltu vedenpitäviksi, koska ne selviävät altistumisesta pienelle määrälle vettä tietyissä olosuhteissa.

Kuinka vedenpitäviä AirPodit ovat?

AirPods 3 ei ole vesitiivis ollenkaan. Niillä on sama suojausaste (IP) kuin AirPods Prossa, IPX4. Tämä tarkoittaa, että ne ovat jossain määrin vedenkestäviä, mutta eivät vedenpitäviä. IPX4-luokituksen saaneet laitteet, kuten AirPods 3, kestävät vesiroiskeita mistä tahansa suunnasta tai kulmasta, mutta ne voivat vaurioitua helposti jatkuvasta veden virtauksesta tai upottamalla ne.

Jos haluat tehdä laitteesta niin vedenpitävän, että voit turvallisesti upottaa sen, käyttää sitä suihkussa ja yleensä sinun ei tarvitse huolehtia vedestä, etsi IPX7 tai korkeampi luokitus. IPX4-luokituksen ansiosta AirPods 3 ei ole vesitiivis. Korkeammat luokitukset tarjoavat korkeamman suojan vettä vastaan ​​ja IPX7 suojaa vesivirtauksilta ja upotukselta. AirPods 3 kestää kevyitä vesiroiskeita, joten ne todennäköisesti selviävät sateeseen joutumisesta, mutta ne eivät todennäköisesti selviä uima-altaasta. Jos AirPods 3 kastuu, on tärkeää kuivata ne perusteellisesti ennen käyttöä tai lataamista uudelleen. Vedelle altistuneiden AirPod-laitteiden lataaminen voi vahingoittaa niitä, ja sama pätee, jos itse kotelo kastuu. Vaikka latauskotelo kestää kevyitä vesiroiskeita, on tärkeää kuivata se ennen kuin asetat AirPodit siihen lataamista varten.

Voitko käyttää AirPods 3:a suihkussa?

Et voi käyttää AirPodeja suihkussa. Vaikka AirPods 3 saattoi selviytyä suihkussa, jos olisit erittäin varovainen, ettet joutuisi niiden päälle, ne eivät ehkä kestä suihkupään suoraa iskua. Apple varoittaa myös, että vesisuoja heikkenee iän myötä, joten todennäköisyys, että AirPods 3 vaurioituu suihkussa, vain kasvaa ajan myötä.

Selviytyvätkö AirPodit vedestä?

Koska niillä on IPX4-luokitus, AirPods 3 kestää vettä jossain määrin. Ne kestävät mistä tahansa suunnasta roiskuvaa vettä, mutta eivät suoraa veden virtausta, eivätkä ne voi upottaa ollenkaan. Ne selviävät todennäköisesti lyhyestä altistumisesta kevyelle sateelle, hielle ja muille pienille vesimäärille, mutta vain jos ne kuivuvat välittömästi sen jälkeen. Jos AirPods 3 kastuvat, Apple suosittelee kuivumaan ne välittömästi nukkaamattomalla liinalla. Jos epäilet, että AirPodeihin on päässyt vettä, anna niiden kuivua ennen käyttöä tai lataamista. Jos AirPods 3 on ollut alttiina tasaiselle vesisuihkulle tai veden alla, kuivaa ulkopuoli nukkaamattomalla liinalla ja jätä ne sitten rauhaan vähintään 12 tunniksi tai pidemmäksi ajaksi, jos ravistat niitä ja kosteutta ilmaantuu. Jos epäilet, että AirPodiisi on päässyt vettä, voit myös laittaa ne suljettuun pussiin silikageelipaketin kanssa.

FAQ

  • Kuinka vesitiiviitä ovat AirPods 2?

    AirPods 2:t eivät ole lainkaan vedenpitäviä. Tällä mallilla ei myöskään ole Applen virallista vedenkestävyysluokitusta. AirPods 3 ja AirPods Pro ovat kuitenkin hien- ja vedenkestäviä.

  • Mitä eroa on AirPods 2:lla ja AirPods 3:lla?

    AirPods 3:ssa on uusia ominaisuuksia, kuten tilaääni (tai surround-ääni) ja vedenpitävä MagSafe-latauskotelo. AirPods 3 -varret ovat lyhyempiä kuin AirPods 2 ja näyttävät enemmän AirPods Prolta. AirPods 3 tarjoaa myös pidemmän kuunteluajan latauskotelon kanssa: jopa 30 tuntia verrattuna 24 tuntiin AirPods 2:ssa.

Por Markus