pairechobudshero 5f18645329154c329cc4e6d41c8d1125

Mitä tietää

 • Aseta Echo Buds pariliitostilaan avaamalla kotelo ja pitämällä painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan.
 • Kun kotelon sininen valo alkaa vilkkua, Echo Buds ovat valmiita muodostamaan pariliitos.
 • Ennen kuin voit muodostaa Echo Buds 2 -parin, sinun on määritettävä ne Alexa-sovelluksessa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Echo Buds asetetaan pariliitostilaan, mukaan lukien Echo Buds -laitteiden määrittäminen Alexa-sovelluksessa.

Kuinka saan Amazon Echo Budsini pariliitostilaan?

Jotta Echo Buds saadaan pariliitostilaan, niiden on oltava kotelossa ja ladattuja. Jos Buds ei ole ladattu, kytke kotelo pistorasiaan ja varmista, että ne on ladattu täyteen ennen tämän prosessin aloittamista. Kun ne on ladattu, voit lähteä. Näin saat Amazon Echo Buds -laitteesi pariliitostilaan:

 1. Avaa Echo Buds -kotelo.

 2. Käännä kotelo ympäri ja pidä pariliitospainiketta painettuna vähintään kolmen sekunnin ajan.

  Pariliitospainike Echo Buds -kotelossa.

  Echo Buds -kuulokkeiden tulee pysyä kotelossa tämän prosessin ajan. Varmista, että pidät yläosat paikoillaan tämän vaiheen aikana.

 3. Käännä kotelo ympäri ja tarkista, vilkkuuko LED sinisenä. Jos näin on, Echo Buds on pariliitostilassa.

  Echo Buds pariliitostilassa, LED vilkkuu sinisenä.

 4. Käytä valitsemiasi Bluetooth-laitteita Echo Buds -kuulokkeiden etsimiseen ja pariliitoksen muodostamiseen.

Miksi Echo Budsini eivät muodosta yhteyttä?

Jos Echo Buds ei muodosta yhteyttä, sinun on ehkä ensin määritettävä ne puhelimesi Alexa-sovelluksessa. Jotkut Echo Buds muodostavat pariliitoksen minkä tahansa Bluetooth-laitteen kanssa heti pakkauksesta, kun taas laitteiston myöhemmät versiot eivät muodosta pariliitosta minkään kanssa ennen käyttöönottoa. Alkuasennuksen jälkeen voit käyttää edellisen osan ohjeita liittääksesi Echo Buds -laitteen tietokoneeseen tai muuhun Bluetooth-äänilähteeseen. Näin määrität Echo Buds -sovelluksesi Alexa-sovelluksella:

 1. Avaa Alexa-sovellus puhelimessasi.

 2. Avaa Echo Buds -kotelo.

  Echo Buds avoimessa kotelossa.

 3. Paina ja pidä painettuna kotelon painiketta vähintään kolmen sekunnin ajan.

  Pariliitospainike Echo Buds -kotelossa.

 4. Tarkista kotelon LED-valo ja varmista, että se vilkkuu sinisenä.

  Echo Buds -kotelon LED-valo vilkkuu sinisenä.

 5. Napauta puhelimessasi Hyppää kyytiin.

 6. Odota, että Echo Buds muodostaa yhteyden.

 7. Kun pariliitospyyntö tulee näkyviin, napauta Yhdistä ja yhdistä.

  Vaiheet Echo Budsin yhdistämiseksi puhelimeesi (esimerkissä käytetty Android-puhelin).

 8. Napauta Pari.

 9. Echo Budsit on nyt määritetty Alexa-sovelluksessa, ja sinun pitäisi pystyä yhdistämään ne valitsemasi laitteen kanssa. Napauta MYÖHEMMIN lopettaa tai HYPPÄÄ KYYTIIN jos haluat oppia lisää kosketuseleistä ja määrittää parhaat korva- ja siipien kärkien koot.

  Viimeiset vaiheet Echo Budsin yhdistämiseksi puhelimeesi (esimerkissä käytetty Android-puhelin).

Entä jos Echo Buds ei vieläkään muodosta yhteyttä tai yhteys katkeaa?

Jos Echo Buds ei muodosta yhteyttä ja olet yrittänyt määrittää ne Alexa-sovelluksessa yllä kuvatulla tavalla, voit kokeilla muutamia muita ratkaisuja. Näiden ratkaisujen pitäisi toimia myös, jos Echo Buds -puhelimesi menettää yhteyden muodostamisen jälkeen. Jos Echo Buds ei muodosta yhteyttä tai yhteys katkeaa, kokeile näitä ratkaisuja:

 • Varmista, että Echo Buds on ladattu: Liitä Echo Buds -kotelo yhteensopivaan laturiin mikro-USB-kaapelilla, aseta kuulokkeet tukevasti koteloon ja sulje kotelo. Jos nappikuulokkeet eivät lataudu tai loppuvat, ne irrotetaan.
 • Varmista, että Bluetooth on käytössä laitteessasi: Jos Bluetooth ei ole päällä, Echo Buds ei muodosta yhteyttä. Painikkeiden yhteys katkeaa myös, jos Bluetooth kytketään pois päältä. Monet laitteet sammuttavat Bluetoothin automaattisesti, kun akut ovat vähissä, joten varmista, että laitteesi on ladattu täyteen.
 • Yritä muodostaa yhteys uudelleen: Ota lentokonetila käyttöön puhelimessasi ja anna sen olla päällä jonkin aikaa. Sammuta sitten lentokonetila ja yritä kytkeä Echo Buds uudelleen.
 • Käynnistä laite uudelleen: Yritä sammuttaa puhelin tai tietokone ja käynnistää se uudelleen, ja yritä sitten kytkeä Echo Buds uudelleen.
 • Palauta Echo Budsin tehdasasetukset: Voit kokeilla Echo Budsin tehdasasetusten palauttamista viimeisenä keinona. Valitse Unohtunut laite Irrota Alexa-sovelluksessa kuulokkeet puhelimestasi, aseta kuulokkeet koteloonsa ja paina sitten kotelon painiketta, kunnes LED muuttuu tasaisen oranssiksi.

FAQ

 • Kuinka yhdistän Samsung Buds -kuulokkeet Echon kanssa?

  Määritä Galaxy Buds -puhelimesi ja aseta ne pariliitostilaan. Avaa Alexa-sovellus, siirry osoitteeseen Laitteet > Lisää laite > Bluetooth-laitteetja muodosta pariliitos Samsung Galaxy Buds -kuulokkeiden kanssa.

 • Voiko Amazon Echo Buds muodostaa yhteyden useisiin laitteisiin?

  Voit yhdistää Echo Budsin useisiin laitteisiin. Voit kuitenkin muodostaa yhteyden vain yhteen laitteeseen kerrallaan.

Por Markus