how to fix airpods that wont reset a5b74b3132fd4c5eb787e55e486748d6

Apple AirPods -tehdasasetusten palautusprosessi on yleinen tapa korjata erilaisia ​​ongelmia laitteen liitäntäongelmista huonolaatuiseen äänentoistoon, mutta se ei aina mene suunnitelmien mukaan. Joskus latauskotelon valo vilkkuu vain valkoisena oranssin sijaan, kun taas toisinaan yksittäisiä AirPodeja ei havaita ollenkaan. Nämä korjaukset koskevat sekä ensimmäisen että toisen sukupolven Apple AirPodeja ja niiden mukana tulevia latauskoteloita. Tämä opas opastaa sinut läpi joukon todistettuja ratkaisuja Apple AirPods -laitteiden ja niiden latauskotelon korjaamiseen, jotta voit suorittaa AirPod-laitteiden nollausvaiheet ja pitää ne toiminnassa tarkoitetulla tavalla.

Syitä siihen, että Apple AirPods ei nollaudu kunnolla

AirPods ei nollaudu kunnolla johtuu yleensä vaurioituneesta latauskotelosta tai siitä, ettei AirPodeja ole irrotettu laitteesta. Lika latauskotelon liittimissä tai itse AirPodeissa voi myös estää tehtaan lepoprosessin käynnistymisen kunnolla. Tarkista, ovatko AirPodit aitoja. Jos käyttämäsi langattomat kuulokkeet eivät ole aitoja Apple AirPodeja, tehdasasetusten palautus ei todennäköisesti toimi.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos AirPods ei nollaudu?

Jos Apple AirPods ei nollaudu kunnolla, voit kokeilla joitain todistettuja ratkaisuja.

 1. Pidä latauskotelon kansi auki. Muista, että kannen on oltava auki, kun painat painiketta nollausprosessin aikana.

 2. Irrota AirPodit kaikista laitteistasi. Jos olet liittänyt AirPodit useisiin laitteisiin, kuten Windows-tietokoneeseen tai Android-tablettiin, saatat joutua poistamaan ne jokaisesta laitteesta ennen kuin nollaat ne. Tämä voidaan yleensä tehdä laitteesi Bluetooth-asetuksista tai Laitteet-näytöstä.

 3. Lataa AirPods-latauskotelo. Latauskotelon painike ei toimi, jos kotelon akku on tyhjä. Lataa se täyteen ja yritä nollausprosessia uudelleen.

 4. Lataa Apple AirPods. Latauskotelon tapaan myös AirPodit on ladattava ennen kuin voit nollata ne.

 5. Liitä latauskotelo. Latauskaapelin liittämisen AirPod-laitteiden latauskoteloon tiedetään ratkaisevan tehdasasetusten palautusongelmat. Jos tämä ratkaisu toimii, latauskotelon akku voi olla vaurioitunut.

 6. Puhdista AirPods-latauskotelo. Poista lika tai lika, joka voi peittää latauskotelon sisäpuolen pohjassa olevat liittimet, pumpulipuikolla. Kun olet valmis, aseta AirPods koteloon ladataksesi ne täyteen, ja yritä sitten nollata uudelleen.

 7. Puhdista Apple AirPods. Pöly tai lika kärjissä voi estää latauskoteloa kytkeytymästä kunnolla AirPodeihin. Kotelon puhdistaminen voi myös korjata AirPodin latausongelmia. Jos nollaat AirPodit, koska yksi AirPod ei toiminut, katso, voitko ladata sen nyt. Sinun ei ehkä tarvitse määrittää niitä uudelleen.

 8. Palauta iPhonen tai iPadin verkkoasetukset. Jos sinulla on ongelmia AirPod-laitteiden irrottamisessa, nollaa laitteesi verkkoasetukset, poista ne ja suorita AirPodin tehdasasetusten palautus uudelleen. Voit myös nollata verkkoasetukset Windows 10- ja Android-laitteissa.

 9. Päivitä käyttöjärjestelmäsi. Käytätpä Android-, iOS- tai Windows-laitetta, varmista, että käyttöjärjestelmä on ajan tasalla, ja yritä katkaista yhteys uudelleen.

 10. Kokeile Applen asiakastukea. Apple Storeen käyminen henkilökohtaisesti tai yhteydenotto asiakaspalveluun puhelimitse tai verkossa voi olla työlästä, mutta se voi olla myös etsimäsi ratkaisu. Jos takuusi on edelleen voimassa, Apple voi myös vaihtaa AirPodit ilmaiseksi.

Ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit AirPodit. Monet kaupat ovat valmiita palauttamaan tai vaihtamaan tekniset tuotteet, jotka ovat rikki tai lakkaavat toimimasta pian oston jälkeen. Tarkista luottokorttiedut. Jotkut luottokortit tarjoavat bonustakuun kaikille ostoksille. Jos korttisi tarjoaa tämän palvelun, he voivat hyvittää osan tai kaikki AirPod-laitteiden kustannukset.

Kuinka pakotan AirPodit nollautumaan?

Jos sinulla on ongelmia AirPod-laitteiden kanssa, voit nollata ne suorittamalla virallisen AirPods-tehdasasetusten palautusprosessin. Oikein tehtynä koko prosessi kestää yleensä vain minuutin tai kaksi.

FAQ

 • Kuinka korjaan AirPods-laitteeni äänen?

  Jos haluat lisätä AirPod-laitteiden äänenvoimakkuutta, yritä lisätä pariksi liitetyn iPhonen äänenvoimakkuutta, varmista, että iPhone ei ole virransäästötilassa ja varmista, että AirPods on ladattu. Yritä puhdistaa AirPods ja muodostaa pariliitos uudelleen iPhoneen. Jos sinulla on edelleen ongelmia, harkitse Apple-tukeen ottamista tai ajan varaamista Apple Storeen.

 • Kuinka korjaan sen, kun Apple AirPod lakkaa vastaamasta?

  Jos vasen tai oikea AirPod ei toista ääntä kunnolla, voit kokeilla muutamia ratkaisuja. Jos yhdestä AirPodista ei kuulu ääntä, varmista, että latauskotelo on ladattu täyteen, ja aseta sitten molemmat AirPodit koteloon. Anna niiden olla noin 30 sekuntia ja avaa sitten latauskotelo pariksi liitetyn iPhonen lähellä. Tarkista iPhonessa AirPod-laitteiden lataustila varmistaaksesi, että molemmat latautuvat oikein. Aseta sitten molemmat AirPodit korvillesi ja testaa niitä toistamalla ääntä. Jos AirPod toistaa hiljaisella äänenvoimakkuudella, tarkista mikrofonin ja kaiuttimen verkko. Puhdista AirPod varovasti lian poistamiseksi. Toinen kokeiltava vianetsintävaihe: Siirry pariksi liitetyn iPhonen Asetukset-sovellukseen ja valitse Esteettömyys > Audiovisuaalinen > Saldo ja varmista, että äänen tasapaino on keskellä.

Por Markus