is comcast down or is it you 4802268 9da8f19ae85b4c57879e55b7a87df128

Jos Comcast-kaapelisi tai Xfinity-internetyhteytesi ei näytä toimivan, Xfinityssä saattaa olla katkos alueellasi. Jos olet huolissasi Comcast Xfinityn Internet-katkosta, on tärkeää tietää, onko palvelu poissa sinulle vai kaikille. Onneksi on joitakin tärkeitä tapoja selvittää, oletko ongelmasi vai onko Comcast-käyttökatkos juuri nyt.

Mistä tiedät, jos Comcast ei ole saatavilla?

Xfinity stream alas? Vai oletko sinä yksin? Kokeile näitä yksinkertaisia ​​ohjeita saadaksesi selville, eikö Comcast Xfinity Internet ole kaikkien saatavilla. Tarvitset vaihtoehtoisen Internet-yhteyden tarkistaaksesi sen. Älypuhelimesi on täydellinen vaihtoehto, kunhan sammutat sen WiFin.

 1. Tarkista Comcast Cares Twitter-tili päivityksiä varten.

  Tämän tulisi aina olla ensimmäinen käyntisi, sillä virallinen Twitter-tili on hyvä ajantasaisen tiedon lähde.

 2. Etsi Twitteristä #Comcastdown. Jos Internet-palveluntarjoaja on offline-tilassa kaikille, ihmiset ovat melkein varmasti twiitanneet siitä. Kiinnitä huomiota tweettien aikaleimoihin varmistaaksesi, että ne eivät puhu aikaisemmasta ajasta, jolloin Comcast oli poissa käytöstä.

  #comcastdown hashtag Twitterissä

 3. Tarkista Comcast Xfinity -sivustolta katkoksia.

  Comcast-palvelun tilakeskuksen sivu

  Sinun on kirjauduttava sisään Comcast-tilillesi vahvistaaksesi.

 4. Käytä ulkoista «tilantarkistus»-sivustoa. Suosittuja vaihtoehtoja ovat Downdetector, Is It Down Right Now? ja Outage.Report. He kaikki kertovat sinulle, toimiiko Comcast kaikille muille.

  Comcast-palvelun tila Downdetectorissa

Mitä tehdä, jos et saa yhteyttä Comcastin kautta

Jos kukaan muu ei ilmoita Comcastin ongelmasta, ongelma on todennäköisesti sinun. Voit kokeilla muutamia asioita, jos Comcast Internet näyttää toimivan hyvin kaikille muille, mutta ei sinulle.

 1. Käynnistä reititin tai modeemi uudelleen. Tämä korjaa usein verkko-ongelmat ja on parasta kokeilla.

 2. Varmista, että Comcast-tilisi on maksettu kokonaisuudessaan tähän mennessä. Maksamattomalla laskulla voi olla seurauksia palveluillesi.

 3. Kokeile toista laitetta, joka on myös yhdistetty Comcast Wi-Fi -verkkoon. Vaihda puhelimeen tai tablettiin ja katso, toimiiko se. Jos näin on, tiedät, että ongelma liittyy yhteen tiettyyn laitteeseen. Jos näin on, seuraavat vinkit voivat auttaa korjaamaan laitteen asioita.

 4. Tyhjennä selaimen välimuisti.

 5. Tyhjennä selaimesi evästeet.

 6. Tarkista tietokoneesi haittaohjelmien varalta.

 7. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

 8. Joskus DNS-palvelimessa voi olla ongelmia. Jos haluat vaihtaa DNS-palvelimia, on monia ilmaisia ​​ja julkisia menetelmiä, mutta ne voivat vaatia edistyneempää tietoa.

Jos et edelleenkään saa yhteyttä Comcastin kautta

Jos mikään ei ole palauttanut Comcast-yhteyttä puolestasi, saatat joutua ottamaan yhteyttä neuvontapuhelimeen lisäapua varten. Vianetsintäsivulla on neuvoja, mihin soittaa ja mitä tehdä. Vaihtoehtoisesti voit odottaa, jos Comcastin lopussa on ongelma. Nämä ongelmat ratkeavat yleensä itsestään melko nopeasti.

Por Markus