GettyImages 901008966 5c522bee46e0fb000167cd5d

Mitä tietää

 • Lifewire suosittelee AnyMore Universal Remote Control + WiFi Smart Home Control sovellus.
 • Käytä AnyMore, valitse Ohjaa WiFi-laitteitani Apple TV (beta)ja valitse sitten Apple TV lähellä olevien laitteiden luettelosta.
 • Siirry Apple TV:ssä kohtaan asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Ulkoiset sovellukset ja laitteet > AnyMote – Älykäs kaukosäädin.

Apple TV on loistava tapa nauttia sisällöstä suurelta näytöltä, mutta käyttökokemuksen hallitseminen Android-laitteella vaatii kolmannen osapuolen sovelluksen. Tässä artikkelissa käsitellään Lifewiren suosikkivaihtoehtoa ja kerrotaan, kuinka se määritetään, jotta voit katsoa Netflixin suosikkiohjelmiasi ja suoratoistaa Apple Musicia hetkessä.

Paras Android Apple TV Remote -sovelluksemme

Koska Google Play Kaupasta on saatavilla niin monia erilaisia ​​sovelluksia Android-laitteille, kesti jonkin aikaa löytää sellainen, joka oli lähes täydellinen, mutta uskomme löytäneemme sen, kun löysimme AnyMore Universal Remote Control + WiFi Smart Home Control. Yhdistämällä mahdollisuuden ohjata laitteita Wi-Fin tai vanhanaikaisen IR-blasterin ja helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta, emme usko sinunkaan tule pettymään. Tässä opetusohjelmassa käytämme Wi-Fi-ohjausominaisuutta, koska se on yhteensopiva kaikkien Android-tablettien ja -älypuhelimien kanssa.

AnyMote-sovelluksen määrittäminen Androidille

Ennen kuin voit alkaa käyttää AnyMote-sovellusta viihteen ohjaamiseen, sinun on määritettävä se Apple TV:n kanssa. Aloita noudattamalla näitä ohjeita: Ennen kuin jatkat, varmista, että Apple TV ja Android-laitteesi on jo yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.

 1. Lataa AnyMote Google Play Kaupasta.

 2. Käynnistä AnyMote-sovellus, valitse Ohjaa WiFi-laitteitani valinta.

 3. Valitse luettelosta Apple TV (beta) valinta.

  Apple TV -vaihtoehdon valitseminen AnyMotessa

 4. AnyMote löytää nyt Apple TV:n Wi-Fi-verkostasi, kun se tulee näkyviin, valitse se määritetystä luettelosta. Jos sinulla on ongelmia Apple TV:n löytämisessä, varmista, että sekä Android-laitteesi että Apple TV on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.

 5. Siirry Apple TV:ssä kohtaan Matkan päästä -alivalikosta asetukset sovellus.

  Apple TV sukupolvien 1-3″: Asetukset > Yleiset > Kaukosäädin

  Apple TV:n sukupolvet 4 ja 5: Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Etäsovellukset ja -laitteet Jos et ole varma, minkä sukupolven Apple TV:tä tällä hetkellä omistat, käytä Applen tukisivustoa tunnistaaksesi sen oikein.

 6. Valitse AnyMote – Älykäs kaukosäädin -vaihtoehto näytöllä ja sitten syötä pin-koodi näytetään Android-laitteellasi.

 7. AnyMote muodostaa nyt yhteyden Apple TV:hen, ja voit alkaa nauttia suosikkisisällöstäsi.

Ohjaa Apple TV:täsi AnyMotella

Jos haluat käyttää AnyMotea Apple TV:n kaukosäätimenä tulevaisuudessa, avaa sovellus Android-laitteellasi. AnyMote näyttää virtuaalisen kaukosäätimesi painikkeilla, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin fyysisessä Apple TV:n kaukosäätimessä. Käytä suuntapainikkeet keskellä navigoidaksesi ja napsauttamalla Okei tehdäksesi valinnan näytöllä.

AnyMote-sovellus Androidille

Näytön alareunasta löydät myös multimediapainikkeet, joilla voit nopeasti keskeyttää, toistaa, kelata sisältöäsi tai kelata sitä eteenpäin. Näytön yläosassa olevia muita painikkeita ovat: Talo, Valikko, pelataja Näppäimistö.

 • Talo: Paina tätä painiketta palataksesi Apple TV:n aloitusnäyttöön.
 • Menu: Paina tätä painiketta palataksesi edelliseen näyttövalikkoon.
 • Pelata: Paina tätä painiketta toistaaksesi tai keskeyttääksesi sisällön.
 • Näppäimistö: Paina tätä painiketta käyttääksesi Android-laitteesi näppäimistöä tietojen syöttämiseen Apple TV:hen (kuten yllä olevassa kuvassa näkyy).

AnyMote-sovelluksen vianmääritys

On huomattava, että Apple TV:n ohjaus Android-laitteen kautta on yleensä aiheuttanut ongelmia testeissämme. Saatat siis joutua tilanteeseen, jossa Apple TV kieltäytyy muodostamasta yhteyttä Android-laitteeseesi tai laite on yhdistetty, mutta se ei voi hallita näytön sisältöä. Jos tällainen ongelma ilmenee, noudata näitä vianetsintävaiheita:

 • Tarkista, että sekä Apple TV että Android-laite ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
 • Käynnistä sekä Apple TV että Android-laite uudelleen nähdäksesi, onko ongelma ratkaistu.
 • Jos Apple TV:n PIN-koodin syöttämisessä on ongelmia, varmista, että annat PIN-koodin käyttämällä vastaanottimen mukana toimitettua alkuperäistä Apple TV:n kaukosäädintä.

Lopuksi, jos sinulla on edelleen ongelmia, voit yrittää ottaa yhteyttä AnyMote-tiimiin heidän tukisivunsa kautta. Muussa tapauksessa tutustu muihin kolmannen osapuolen sovelluksiin, joita suosittelemme Apple TV:n ohjaamiseen Androidin kautta.

Por Markus