freespacefirestick d92102a4f6dd47e2936787982b0709f9

Fire Stickissä on rajoitettu määrä tallennustilaa, joten on helppo löytää itsesi kriittisesti alhaisesta tallennusvirheestä. Voit korjata Fire Stickin, jossa on vähän tallennustilaa, pyyhkimällä tiedot ja poistamalla käyttämättömät sovellukset, mutta kriittisesti alhainen tallennustilavirhe saattaa jatkua, vaikka olet vapauttanut tilaa. Joissakin tapauksissa ainoa tapa korjata Fire Stick, jolla on vähän tallennustilaa, on nollata se ja aloittaa alusta.

Miksi Fire Stickini lukee jatkuvasti Kriittisesti vähän tallennustilaa?

Jos Fire Stickissäsi ei ole tarpeeksi vapaata tallennustilaa normaalin käytön tukemiseksi, saat kriittisesti vähän tallennustilaa. Näet myös virheilmoituksen, jos asennat sovelluksen, jossa Fire Stickin tallennustila on vähissä. Paras ratkaisu on vapauttaa tallennustilaa kummassakin tapauksessa. Joissakin tapauksissa kriittisesti alhainen tallennustilavirhe jatkuu, vaikka tyhjennät laitteen välimuistin, poistat tarpeettomat tiedot ja poistat käyttämättömät sovellukset. Kun näin tapahtuu, Fire Stickin nollaus yleensä korjaa ongelman.

Kuinka vapautan tilaa Fire Stickissäni?

Jos sinulla on ongelmia Fire Stickin tallennustilan loppuessa tai tallennustilavirheen ollessa kriittinen, sinun on vapautettava tilaa. On olemassa useita tapoja vapauttaa tilaa sovellusvälimuistien tyhjentämisestä sovellusten asennuksen poistamiseen. Fire Stickin nollaaminen vapauttaa myös tilaa, koska kaikki poistetaan ja Fire Stick palautetaan samaan tilaan, jossa se oli, kun hankit sen. Vapauta tilaa Fire Stickissä seuraavasti:

 1. Tyhjennä välimuisti. Helpoin tapa vapauttaa tilaa Fire Stickissä on tyhjentää jokaisen asentamasi sovelluksen välimuisti. Kun käytät sovelluksia Fire Stickissä, ne tallentavat tietoja laitteelle välimuistitiedostoon. Jos sinulla on paljon sovelluksia, tämä voi vapauttaa paljon tilaa.

 2. Poista sovellukset. Jos Fire Stickissäsi on paljon sovelluksia, paras tapa vapauttaa tilaa on poistaa ne, joita et enää käytä. Jotkut sovellukset vievät kuitenkin enemmän tilaa kuin toiset, joten saatat joutua poistamaan useita tai vain yhden.

 3. Poista sivulta ladatut tiedostot. Oletko ladannut sovelluksia Fire TV:hen? Voit vapauttaa tilaa, jos sinulla on sitä poistamalla sivulta ladattuja APK:ita tai muita tiedostoja, joita et enää tarvitse.

  Käytä samaa sovellusta, jota käytit sivulle ladattujen sovellusten lataamiseen ja asentamiseen. Jos esimerkiksi käytit Downloaderia, avaa Downloader, valitse Tiedostot-vaihtoehto ja poista tiedostot, joita et enää tarvitse.

 4. Palauta Fire Stickin tehdasasetukset. Jos olet vapauttanut tilaa Fire Stickissä ja näet edelleen kriittisesti alhaisen tallennusvirheen, Fire Stickin nollaamisen pitäisi korjata ongelma. Valitettavasti Fire Stickin tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaiken, joten sinun on määritettävä se ja ladattava se myöhemmin.

  Jos virhe jatkuu nollauksen jälkeen, Fire Stickin tallennustila voi olla vaurioitunut tai viallinen. Jatkuva Amazon-asiakastuki lisäapua varten.

FAQ

 • Kuinka paljon tallennustilaa Fire Stickissä on?

  Amazonin teknisten tietojen mukaan Fire Stick tarjoaa 8 Gt tallennustilaa. Siitä on kuitenkin vain 4,5 Gt käytettävissä sisäiseen tallennustilaan.

 • Kuinka tarkistan Fire Stickini tallennustilan?

  Siirry Fire TV Stick -kaukosäätimellä kohtaan asetukset > Minun Fire TV > Noin. Siirry sitten kohtaan Varastointi -osio ja etsi Sisäinen tila oikeassa ruudussa.

 • Voinko lisätä tallennustilaa Fire Stickiin?

  Voit lisätä tallennustilaa USB-tikulla OTG-sovittimen avulla. Kun olet liittänyt OTG-sovittimen Firestickiin ja USB-aseman, siirry kohtaan asetukset > Minun Fire TV > USB-portti > Alusta sisäiseen tallennustilaan. Kun alustus on valmis, napsauta Okei.

Por Markus